Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Usušené, zvážené. Ešte raz ďakujem za sledovanie, káčka a tipy na výsledok. Tentokrát máme dvoch strelcov, ktorí sa o chlp trafili do čierneho. S prihliadnutím na chybu merania presnosti kuchynskej váhy putuje karma obom. Chlapci máte to v oku.
citace:
Původní příspěvek od Trisuli 586 g
citace:
Původní příspěvek od M@gicWeeD Vidim to na rovnejch 600 gecek
Nebula 37/12
Ďakujem za Káčka kolegovia. Predsa niekto sleduje moje výpestky . Barvičku sa podarilo zjemniť nižším ec. Opäť si pýta pridať na dusíku. Nemôžem povedať že nieje rozmaznaná. S prstom v prdeli tento pest rozhodne neprebieha. Chcem si ju zopakovať. Ak jej pridám/uberiem ec nepáči sa jej. Ťažšie sa hľadá zlatá stredná cesta .
Původní příspěvek od krobak Usušené, zvážené. Ešte raz ďakujem za sledovanie, káčka a tipy na výsledok. Tentokrát máme dvoch strelcov, ktorí sa o chlp trafili do čierneho. S prihliadnutím na chybu merania presnosti kuchynskej váhy putuje karma obom. Chlapci máte to v oku.
Vlákno samozrejme uzavriem Nebulou.
Čau, ten box je 120x120? Moc hezký
Edit: Už to vidim, že je.. Proč mě to zajímá? Jsou tu totiž borci, co prý dokážou udělat 500g a víc pod stejnym světlem v boxu 90x90 (0,81m2) zde a zde a ty to děláš na 1,44m2 což je skoro dvojnásobek .. Vidíš ve svym snažení nějaký mezery?
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Edit: Už to vidim, že je.. Proč mě to zajímá? Jsou tu totiž borci, co prý dokážou udělat 500g a víc pod stejnym světlem v boxu 90x90 (0,81m2) zde a zde a ty to děláš na 1,44m2 což je skoro dvojnásobek .. Vidíš ve svym snažení nějaký mezery?
Ahoj. Priložím k príspevku aj obrázok Nebuly v aktuálnom dni 53/12 nech to čo teraz riešime má aspoň vizuálnu hodnotu . Tým sa snažím naznačiť, že nepochybujem o existencii zručnejších ľudí v akýchkoľvek činnostiach ktoré robím. Čo sa pestov týka nieje tomu inak. Moje "výkony" majú od snahy za maximálnym výnosom veľmi ďaleko. Vlákna mi slúžia v prvom rade ako akési poďakovanie pre G-fórum za pomoc v začiatkoch, archivovanie zaujímavých kôl a možno trochu nápoveda tým ktorí začínajú pestovať. Dalo by sa to posunúť aj ďalej, ale ja som spokojný so súčasným stavom s prihliadnutím na riziko ktoré tento náš koníček obnáša.
Původní příspěvek od krobak
Ahoj. Priložím k príspevku aj obrázok Nebuly v aktuálnom dni 53/12 nech to čo teraz riešime má aspoň vizuálnu hodnotu . Tým sa snažím naznačiť, že nepochybujem o existencii zručnejších ľudí v akýchkoľvek činnostiach ktoré robím. Čo sa pestov týka nieje tomu inak. Moje "výkony" majú od snahy za maximálnym výnosom veľmi ďaleko. Vlákna mi slúžia v prvom rade ako akési poďakovanie pre G-fórum za pomoc v začiatkoch, archivovanie zaujímavých kôl a možno trochu nápoveda tým ktorí začínajú pestovať. Dalo by sa to posunúť aj ďalej, ale ja som spokojný so súčasným stavom s prihliadnutím na riziko ktoré tento náš koníček obnáša.
Čaves.
Čau, obecnější odpověď jsem si popravdě nepředstavoval
Nepochybuju o existenci zručnějších lidí, než jsem já, a rád se od nich nechám inspirovat k lepším výkonům, ale taky nepochybuju o existenci lidí, kteří si skutečnost přikrášlí a místo inspirace tě tim akorát matou.. Pochybovat se dá o všem kromě samotnýho pochybování a aby se člověk mohl rozhodnout čemu věřit, shání si další informace..
Mně se právě nezdá, že bys byl daleko od maxima, další palice nevim, kam bys dal.. Jestli se mám rozhodnout něco změnit, nechci to dělat na základě něčích výmyslů.. Uvažuju o tom světle a rozdíl mezi 556g/m2 a tvýma 410g/m2 neni malej, proto se ptám.. Asi mi nezbyde, než si počkat na fotky Amnezky anebo to vyzkoušet sám..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Kámo všetko ostatné čo si napísal až po to posledné je len tvoja dilema. "Vyzkoušet sám" je ten správny kľúč. Merítkom výsledku ktorý sleduješ Ty, teda výnosom, nieje iba použité svetlo predsa. Kde v mojich vláknach si nadobudol taký dojem? Sorry pestuj si ako chceš, pod čím chceš. Prečo riešiš tu svoje dilemy a takýmto spôsobom? Toto nieje komerčné vlákno. Ostatné som sa vyjadril v mojej predchádzajúcej odpovedi.