Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemam mikroskop a viem ze podla farby pestikov sa neda presne odhadnut kedy treba kosit, ale hnede zacinaju prevazovat nad bielymi. Pockam este par dni a uvim ako to bude vizerat. Nechcem zase aby som to presvihol a mal z toho uzemnovak. Inak rastlina vonia krasne citrusovo, uz sa tesim na ochutnavku. 😎
No dnes rano mi to nedalo a rozhodol som sa ju oholit od listov. Necham ju v boxe posledny den pod svetlom a zajtra jej dam 24 h. tmu. Potom ju seknem a zavesim. Snad som to neposral...
Prve dve fotky oholena rastlina, pripravena na finish.
Dalsia fotka rastlina cislo 2. Pekne sa rozrastla a povytahovalo sa z nej dost kvetov. Hlavny vrcholec mam nahnuty na stranu aby sa to cele pekne presvietilo. Uvidime co bude z tejto, zacina to vyzerat celkom zaujimavo.
Spíš škoda,že jsi použil automaty Výsledek by byl s fotoperiodama určitě lepší. Takhle budeš mít cca 3-5gé. (většinou to je tak,že když mokrou hmotnost vydělíš 4 nebo 5(u každé odrůdy to je jinak),tak dostaneš přibližný výsledek suchého). Ale zase nabyté zkušenosti za to stojí. Sám jsem z prvního growu v pc bedně měl 7g,ve druhém kole už to bylo 21,takže věřím,že příští kolo těch mojich 21 hravě trumfneš,jelikož jsem i tak udělal hodně chyb. Jinak doufám,že kvalita ti vynahradí kvantitu
No este je tam stale ta 1, prevazuje na nej sativa tak ze dost este rastie aj v kvete. Skoda ze neviem ake su to presne odrody. Myslim ze na tej bude tak 3x viac pokial nic nepokazim. Verim ze tato co som uz skosil bude kvalitka (uz som to musel kostnut) 😀.
Ahoj zahradkari. Smoke report zo skoseneho kusku je asi taky ze to bolo velmi dobre, ale velmi malo. Tak malo ze som to ani nestihol odvazit suche 😀. Vona bola zemita s miernym nadychom citrusu. Stav bol dost high, chytilo ma to do par minut od aplikacie. Chut nebola nic extra, myslim ze sa pod to podpisal nedostatocny flush pred kosou. Aj ked som uz cital ze plagronom sa moze ist kludne az do konca... Neviem, skuste povedat v com to mohlo byt...
Mozno niekto postrehol ze som do tohto vlakna pridal aj fotku windooru, ak by to niekoho zaujimalo tak pridam fotky ako to momentalne vyzera. Osekal som z nej velke listy a uz tyzden poctivo flushujem. Myslim ze cez weekend pojde dole. Sisky su brutalne pocukrovane, ale vsak dost riedke.
74. den. Holka pekne nabera na objeme. Hnojim stale plagron alga bloom do kazdej druhej zalievky. 2 dni som neotvoril box a nestacil som sa divit ako to pekne kvitne.
Som velmi zvedavi na zaver, zatial sa do vyvija nad moje ocakavania.
Prelievam cistou vodou, chcem aby sa zemina uplne precistila od hnojiva. Som zvedavi kolko g z nej bude. Rozhodol som sa ze budem trpezlivy a pockam si a nebudem odoberat ani vzorku na skusku 🤣. Dufam ze sa mi to podari, lebo vyzera to velmy chutne.
S akym PH roztoku mam prelievat? Necham trosku vyssie ako som daval doteraz? 6 - 6,3.
Ahoj, pridavam par fotiek hlavnej palice fotene v boxe, sory za kvalitu.
Sisky su pekne huste, tvrde a neskutocne vonave. Blizny su tak 50/50 hnede/biele, na spodnejsich siskach je to skor 40/60. Par dni este pockam. Zaver si predstavujem tak ze rastlinu necham 2 dni v tme a potom pojde dole.
Svietim stale 20/4.