Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V suché teplé místnosti to schne rychle a zbytek ve sklenicich dojde .. taky to nesusim déle než těch 8-10 dní.. záleží kdo má jakou vlhkost .. nechtěl bych to sušit tři týdny
Ahoj, nevím no, mě to přijde jako docela klasika.. mám to v menším homeboxu na závěsné sítí normálně v pokojové teplotě a jede mi tam nonstop odtah s pacháčem. Teď to mám v kartonové krabici, nechá to ještě pár dní a zavřu do sklenic.
Původní příspěvek od vhisky V suché teplé místnosti to schne rychle a zbytek ve sklenicich dojde .. taky to nesusim déle než těch 8-10 dní.. záleží kdo má jakou vlhkost .. nechtěl bych to sušit tři týdny
mno ona ta rostlinka ještě zraje nějakou dobu .. taakže tři týdny počítam i s tím curingem ve sklenici .. ale vždycky ta vaha ještě trochu sedne
Skvěle se stříhal, hodně nadýchané palice, žádné šutry, trochu jako cukrová vata. Ale to vůbec nevadilo. Vůně po usušení slabá, po odpálení ovšem velmi pronikavá, výrazná, stejně jako chuť - řekl bych diesel-skunková. Obecně můžu hodnotit velice dobře, nemá sice moc atraktivní zevnějšek, ale kouř řádnej. Na můj vkus možná už moc velká síla, při decentním dávkování povzbuzující high.
Bubba Kush
Tady je potřeba říct na rovinu, že část kytek zhermila. Nebylo to poznat, ale při rozdrcení paličky se čas od času vysypou zaprcaný semínka. No nedá se nic dělat, nevím čim to bylo, ale WF byl úplně OK a podle množství bych odhadoval, že to byla jedna kytka. Nasranej jsem, ale nedá se nic dělat.
Ke zbytku, stříhání byl docela opruz, hodně malých lístků na palicích, taky jsem měl víc prostříhávat, oproti WF který neměl skoro žádné spodky jich tady byla kopice. Paličky tvrdé, úhledné, krásně sladce voní. Kouř je lahoda, prostě žvýkačka s kushem, hustý sladký, za ten mu odpouštím snad i to hermení. Stav je takový docela klasický idnikově zduněný, ale proč ne.