Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nasadil sem dvě kvalitní semena, že z nich udělám matky a naklonuju to do těch truhlíků, no ale protože sem to udělal moooc brzo jak zjara eště neni takové světlo, tak už mně to začalo kvést. tak mně mysim nezbyde než ty bonsaje udělat tady z těch dvou rostlin.
jediné pozitivum, kterým se utěšuju je, že budu sklízet hodně brzo
doktktor: nevim jak moc ti to začalo kvést, ale tohle je normální protože světlo tomu květu prostě přeje, já jsem právě rád, že mi to trochu nakvete, páč aspoň vim co jsou samice a následně toho využiju ke klonování, kytky se během května srovnaj a v pohodě pokračujou v růstu
PS: vždycky žasnu jak kámoši pěstitelé žasnou, že jim kytky nakvejtaj v dubnu, nejsou si schopni uvědomit, jakej je momentálně poměr světla a tmy, při to je to tak jednoduchý :-)
mně se to stalo poprvé (protože sem nikdy tak brzo nesadil) a upřímně řečeno mě to ani nepřekvapilo, protože toho světla fakt není a když říkáš, že se to spraví, tak tomu přisvítím a naklonuju, protože specielně tyto semjonka by byla škoda takto zkazit.
navíc toto je můj první "indoor" a eště takto kombinovaný (umělé X přírodní světlo), takže si to budu muset trochu víc promyslet.
Moc to sem asi nepatri ale mam dotaz: jak muzu kytku udrzet ve vysce cca 30cm, vevnitr, nejlepe za oknem tak, aby zacala kvest co nejpozdeji ? (ze seminka)
Jsem zacatecnik a delam venky a tak me napadlo, ze si udelam i domaci vyzdobu a uvidim co ty kytky zvladnou...
jestli mas plastove okna, tak to mas na hovco pac ty nepropoustej UV zareni ktere je potrebne pro tvorbu pryskyrice. tzn. malo pryskyrice = malo srandy...