Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máš to fakt hustý!!! ... samozřejmě karma pro tebe…
Inspiroval si mě k pečení…. ty koláčky sou vážně v poho..
Zkoušel sem ty z Marakéše a fakt super ...sou takový krásně lehký.. .. a to ani nemluvim vo těch stavech...
... do toho tuku sem přidal "Směs loňského léta" - spostu modelů ganji, listů skéra a tak a bylo to fakt v pohodě...
Ty voleeeee!
Já se snažim hubnout a ty na mě takhle, sakra jak to vidim, tak asi moc nezhubnu (i když už se mi povedlo 14kg, ale polovic se mi už vrátilo ).
Co takhle vydat novou kontroverzní knihu VAŘÍME SE SROOGOU.
Jelikož, kdo je nasycen je v pohodě, kdo je v pohodě-ten je zdravý
Ale taky smích léčí a v tomhle threadu se to skloubilo-budem superzdravý, nebo superžravý? JÍST ČI KOUŘIT - TOŤ OTÁZKA!!!
Tak já sem mel nedávno narozky a upekl sem koláček z bili wdowy a mely ste vydet jak tam všichni ty nahuleny frajeři s plnejma kapsama hulení(jak čekaly že se bude hulit o sto šest) chodily v 11hodin večer spát...... jenom lituju tech roštenek, co z toho skoro jenom zvraceli.
Po pravde řecčeno, sem takhle silnej koláček upíct nechtel, ale proste sem tam toho dal asi moc.
Pro zajímavost: koláček byl ze dvou balení perniku od "dr. Oetkar"
v návodu píšou že se přidává voda, tak sem ji nahradil
mlíkem v kterym sem před tim vařil neidentifikovatelnou
hromadu hulení po dobu jedny hodinky.
ješte sem přidal pár lžic medu a nikdo pak neodolal ty
medove sladky chuti..
ješte bych podotknul, že stačil jeden koláčk aby ste
byli uplne mimo
Peace
Dovolil bych si prispet "receptem" (dekuju Sroogovi za prava na pouziti casti jeho nadpisu ), ktary jsem si spichnul na dnesni obed (je to jenom neco pro inspiraci).
Toz panove, vyladte chutove poharky a dejte si chutnat nasledujici chalku (jsem z toho slusne jetey): Kureci prsa na ganje
Chci poznamenat, ze tohle je druha davka - v sobotu jsem si zmaknul nejaky veprovy a do zbytku nalevu prdnul ty kuratka.
Nebudu vas uz dele napinat, jdeme na to.
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
Nejprve ingredience (nebudu psat kolik od ceho, zalezi na poctu osob a chuti ):
Nejaky maso
Susena a nadrcena ganja treba i se seminkama (ja tam potom nahazel i cely palky )
Olej
Sul
A nejaky koreni (ja tam flaknul trochu na Gyros, papriku a chilli, Lister si tam muze dat treba kari )
A jak jsem to vyvedl? Vzal jsem kuratko (to veprovy jsem jeste naklepal a nasolil), dal do misky s trochou nadrcene ganje a olejem, zasypal dalsi vrstvou ganji a zalil olejem (nemusi plavat, drubez to vetsinou stejne neumi , staci proste zalejt). Jeste je mozne to zasypat korenim hned ted, ale ja si to nechal na potom aby maso natahlo travovou prichut .
No, nechal jsem to marinovat (v chladu)jen od soboty-vecera do meho nedelniho obeda-asi v 15.00 .
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
Pak jsem to zabalil do alobalu (to veprovy jsem pachal na panvi - smazil (to maso!!) a pak dusil (taky to maso)).
Troubu jsem mel rozjetou na 200 stupnu, tak jsem to tam na 15min soupl. (Asi kdyz je ta porce vetsi, bylo by lepsi ji rozdelit na vice casti || pict dyl || delat jinak). Potom jsem to rozkuchal, stred byl nejak malo, tak jsem to pekl asi 5 min. jeste otevreny.
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
2 realist : ... jo sme na tom stejne
2 babibo : hele a nebyla maari moc ciitit ? ... ne ze by mi nechutnala ... liizaatka mam docela flasce ... ale negdy je aroma as moc ...
dobrý sou i řízečky naklepaný v trojobale, kde se ganja přidá do směsi mouky a vejce. Pak se to celý obalí ve strouhance a smahne.
zelený lístečky tou strohankou jen lehce prosvítaj - jeden by řek, že je to kmín nebo tak... A je to taky moc dobrý. Ale pozor na ten nážez..
jinak K+