Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak kdyby to někoho zajímalo na letošní OUT se v boxu vyhřívá spolu s PPčkama i 12 holek a to tyhle geny ! Chci mít letošní zahradu pestrou tak sem zvolil 12genetik každá holka je z řízku od kámoše matkáře..tak doufám že všechny bezproblému sklidím
Orange Bud Dutch Passion
Mazar Dutch Passion
Herijuana Motarebel
Nebula Paradise Seeds
Jack Herer Sensi Seeds
AK47 Serious Seeds
Bubble Gum Serious Seeds
White Russian Serious Seeds
White Widow Dutch Passion
Chronic Serious Seeds
Northern Lights Royal Queen Seeds
Power Plant Dutch Passion
+ mám v zásobě 30ks AUTOFLOWERING MIX OD BUDDHA SEEDS ! tak snad to stihnu vysadit
Trošku sem pošteloval odtah a teď jede stylem 15min zapnut/15 min vypnut.. kdyz je zapla lampa.. pres noc kdyz maji holky tmu tak se zapina na 15minut co kazdou hodinu...
Problém s nadměrnou vlhostí sem nejspíš vyřešil protože dnes už nikde nebyla žádná kaluž vody či nadměrná vlhkost v boxu... ( cca 70%) .. Aj sem jim trošku zarosil ať je jim dobře holkám .. zaliju je dnes navečer nejspíš a to klasicky - 2L vody mezi všechny ( 2ml/L grow , 1ml/L Acti-vera )
Původní příspěvek od smokerXXX Ještě se chci zeptat - jak na ideální konfiguraci ADJUST A WINGu ????
Nikdy jsem to nepoužíval,sám mám CoolTube.
Nejdříve si asi nastav výšku - dejme tomu těch 30cm od rostlin a pak našteluj na těch dírkách rozptyl.Ideálně aby světlo pronikalo ke všem částem rostlin s co největší intenzitou.
Jono taky to tak vidím.... Jen všeci říkají jak powerplant po přepnutí letí tak sem zvědavý... momentálně mají cca 25cm.. budou asi ještě seklé trochu z toho zástřihu.. já to vidím ještě tak na týden snad a pak to přepnu..
Původní příspěvek od AladinWarrior Ten Top Max si klidně pořiť.Heaven je posilovač bez kterého se obejdeš (to ostatně i bez TopMaxu)ale kytky ti budou vděčné.
Fish-mix nekupuj,je spíš pro All mix/hlínu.Můžeš se mrknout ještě na Alg A Mic.
Hlavní je aby jsi měl základ-Grow+Bloom.
Pravda to je,ovšem biobizz snižuje PH sám o sobě.Buť v klidu,jestli máš vodu z kohoutku (PH žádnej extrém)tak ti kytky pojedou i bez regulace.Sám Biobizz používám,PH mi z 6,8 sníží bez problému až na 6,2 a kytky fakt jedou.
S tím PH si měl pravdu.. dešťovka PH 6,8 .. přidal sem tam 2ml/L growu a 1ml/L acti very a PH přesně 6,0 .. sakra tak to sem jim tam musel lít předtím zhruba něco okolo 5,5... ale substrát má PH o něco vyšší tak teoreticky to bylo tak nějak zhruba okolo těch 6.. každopádně je pravda že se mi zdají nějaké spomalené,ale nemůžu posoudit objektivně protože jedu první in pod sodou..
Zdur... Jeste k tem hnojkam...Jel jsem celou radu Biobizz....ted uz jen Bloom a na microprvky Hesi Supervit...nic vic a je to to samy... Muzes ten Topmax misto Supervitu....ostatni jsou jen vyhozene penize oknem....nejaky blablabla ze to ma vliv na chut, vetsi palice atd. jsou kecy...kazdopadne vyzkousej a uvidis co ti sedne...jinak to mas pjekny...hlavne at se dari....
Původní příspěvek od Brejk2013 Zdur... Jeste k tem hnojkam...Jel jsem celou radu Biobizz....ted uz jen Bloom a na microprvky Hesi Supervit...nic vic a je to to samy... Muzes ten Topmax misto Supervitu....ostatni jsou jen vyhozene penize oknem....nejaky blablabla ze to ma vliv na chut, vetsi palice atd. jsou kecy...kazdopadne vyzkousej a uvidis co ti sedne...jinak to mas pjekny...hlavne at se dari....
Cau tak já mám od BIOBIZZU - Grow,Bloom,Acti-vera + na květ přikoupím ten topmax
PLAGRONU - GreenSensation
takže teoreticky bych si mohl vystačit i s tímhle..ale ještě uvidím.. rozhodně pokud mi zbydou peníze, tak to vidím tak, že investuju do předřadníku a 600w výbojky na květ ať s toho dostanu co nejvíc..
Původní příspěvek od AladinWarrior Řekl bych že máš na přepnutí ještě dost času. Nech je trochu narůst,tak na těch 30 cm.Počkej až se ti trochu zaplní plocha a pak je přepni.
Uvidíme po týdnu,teď začínám teprve pořádně zalívat a hnojit tak třeba se rozjedou,navíc byly zaseklé z toho zástřihu...
Tak dnes ráno proběhla kontrola boxu a nedalo mi to tak sem holky pozohýbal kolýnkama ve snaze co nejvíce vyplnit prostor... je to zase o cosi plnější a vrchy šly taky o pár cm dolů takže fajn... přidávám FOTO PŘED a PO ohýbaní..
Jojo dobrej napad, lepsi nez cpat love tem vyderacum za hnojky..
citace:
Původní příspěvek od smokerXXX
Cau tak já mám od BIOBIZZU - Grow,Bloom,Acti-vera + na květ přikoupím ten topmax
PLAGRONU - GreenSensation
takže teoreticky bych si mohl vystačit i s tímhle..ale ještě uvidím.. rozhodně pokud mi zbydou peníze, tak to vidím tak, že investuju do předřadníku a 600w výbojky na květ ať s toho dostanu co nejvíc..
Původní příspěvek od Moltres Čau, mám Powerplant od DP a neskutečně se táhne po přepnutí. Nevím, co máš za pheno, ale moje se táhne i o 700%, takže bych už to dávno přepnul
Já mám taky PP od DP právě.... no nic tak o víkendu to asi přepnu...nebudu riskovat že to přeroste..
Jinak menší report z dnešní kontroly! Dnes teda 21.DEN 18/6 !
Dneska sem provedl klasický úklid boxu.. vytřel sem všechnu nakondenzovanou vodu po stěnách a na podlaze, vysál zbytky hlíny různě po zemi..
Při úklidu sem holky zalil - (2ml/L GROW + 2ml/L Acti-vera ) .. zvedl sem množství activery v zálivce tak snad to přijmou vpohodě ... Teď sem si uvědomil že mám v boxe stále i řezy navenek a venku se počasí pořád ne a ne udobřit..takže přepnout hned zítra to nemůžu... No nic nahážu je kdyžtak domů za okno než se pro ně vyčasí venku...
Mám takové tušení že to přeroste... Navíc za dva týdny jedu na týden pryč a kámoš mi bude hlídat box...tak snad mi to za ten týden nevyroste ze stanu.. no přinejhorším bych je vyhodil ven na sluníčko