Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj. Tak objednal jsem silnější odtah (teď mám 187m3) a teď kupuju 285m3 jinak ten ještě další přítah jsem nestihl udělat tak mám otevříno ale když zavřu je tam 30. Takže když bude silnější odtah a ještě jeden přítah tak se ten vzduch nestihne tak rychle ohřát. Alespoň doufám...
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
Hotovo Za permanentního světla mám 25-26 a vlhkost krásných 69%
Takže jsem to konečně ustálil.
Jedu ze světlem na 75% tj 2x 300w takže jak půjdu na květ jim tam bouchnu plnou palbu a to pak zase bude hřát víc takže se na to už teď připravím.
Děkuji že jste u toho se mnou
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
Zdravím vás.
Takže vám představuji adepty do síně zmaru.
Teplotu mám přes den 25 a přes noc 20
Kytky bohužel pořád dělají hnědý povlak a mají v sobě suchý díry který se pořád množí. Nejde to zastavit šíří se to na mladý i na starý listy
Jak jsem psal světlo jsem snížil na 2x 300w a žádné zlepšení ba naopak
Dokonce se mi povedlo i vlhkost narvat na 72%
Zkuste mi k tomu něco říct jestli má smysl je nechat tak trápit.... Sice rostou pěkně a rychle ale já osobně bych jim dal týden a pokud budou na zdechnutí nebudu na ně zbytečně svítit.
Předpokládám že tyto problémy se objeví na všech listech které se stresu zúčastnily teď je tedy otázka jestli se do toho týdně objeví fleky i na úplně nových listech
Za jakýkoli názor nebo radu budu vděčný.
Předem díky
Původní příspěvek od Zelená zahrada Ahoj poprvý jsem zahnojil předevčerem poloviční dávkou růstovky tak jak píšou v návodu v daným poměru. Jakmile hlína proschne narvu tam další.
Díky
takhle velký holky už dávno potřebujou přikrmit :-)
Zdravím vás.
Opět menší UP z 22. dne 18/6
Kytky rostou pěkně jak do šířky tak do výšky nebýt těch fleků a zkroucených listů bylo by to pěkný.
Hnojím AH růstovým poměrem samozřejmě poloviční dávkou jak je psáno v návodu.
Předevčírem jsem kytkám dal enzymy+ a evidentně jim to prospělo též jsem ještě před enzymy postříkal za tmy Canna cure spray. Fleky se zatím dál nešíří jen mně trochu znepokujují ty 4-5ti cípé listy je to asi Fakt. Stres + nekvalitní genetika + profláknutá banka = houbelec výsledek.
Jinak pomalu ale jistě mi zase začaly stoupat teploty z 25 na 27 dál se to naštěstí nedostalo ale už jsem se opravdu naštval a vyřešil. Abych mohl na květ narvat obě 400w na plný výkon objednal jsem si Cooltube s odtahem vč. stínidla 125mm
Tak si to pěkně roztahám zamakám si na tom a teploty mně trápit už nebudou.
Mrkněte na fotky a zkuste zapřemýšlet jestli těm listům něco nechybí z mojí strany.
Za každou radu budu opravdu vděčný děkuji