Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
skokerson: to sice neznamená, ale já raději volím ještě trochu nedozrálou kytku bez plisně, než zralou kytku s plísní. a moje plíce jsou se mnou za jedno .
takze jsem to tucky zkouknul, chtel bych se jen zeptat, jak vypadaa "jantarovaa" barva. Ja to sklizim (tedy pokud se do toho nedaa plisen) co nejpozdeji a koukam ze to tucky neni OK. Ale zase behat po poli s detskym mikroskopem je docela rachot :-)
mno jo, me to tam taky jeste nekvete, mam KC 33 venku, z 8 bylo 5 samic, coz je celkem pohoda, jenom se ted uz pomalu fuckt zacinam bat, ze to holky nestihnou a bude pak hnusne a shnijou, coz bych nevidel moc rad.
Ale zas sem slysel, ze ty kytky si to vetsinou spocitaj v pohode, ze jakoby vedej, kolik casu potrebujou... Otazkou ale zustava, jestli neprijde treba v puli zari nejaka radikalni zmena, my vsichni bychom totiz urcite uvitali dlooooouhe a prijemne babi leto...
No uvidime, good luck a big up vsem kdo krasli krajinu konopim,
coz my rika, ze bysme mohli bejt takovej protipol kukluxklanu, taky KKK ale znamenalo by to Kraslime Krajinu Konopim, no nic, sem spalenej Tak sorry...
JÁ MÁM VENKU DURBAN POISON,NEW PUPPLE POWER A HOLLAND´S HOPE A TROŠINKU KVETE JEDEN PURPLE A OSTATNÍ JEN STOJEJ A ČUMĚJ A SEROU NA MĚ
ALE NORMÁLNĚ TEN PURPLE KVET Z KOULÍ JAKO U SAMCE TO JSEM JEŠTĚ NEVIDĚL CHTĚL JSEM TO VYRVAT A ONY Z TOHO ZAČALY LÉZT BLIZNY KSAKRU TAKŽE VŠE MÁ ČAS DEJME TOMU 14DNÍ TŘEBAS
Původní příspěvek od janda jsem z toho na nervy, kytky mam venku od poloviny dubna, maji 3 metry, jsou zdrave,pekne,kosate ale PORAD nekvetou!
Ma nekdo stejny "problem"? Vsem uz kytky kvetou, jenom me ne.
Mozna je este brzy ale uz by snad by mel byt nejaky naznak bliznickek nebo aspon neco, ale ono porad nic.
Je na tom nekdo stejne?
ja jsem na tom podobne.mam outdoor mix z amsterdamu,ma to asi 3,80 po dvojtem zastipnuti.minuly tyden jsem to zalil bez jakehokoliv naznaku palic kristalonem a teprve vcera se zacalo neco dit,tak nevim kdy to budu sklizet,pak poslu fotecku,takove kytky jsem jeste u nas nevidel,tak snad nam to vyjde......
Tak Beladonny eště nekvetou-ani chlup, dam jí potvoře eště tak 1týden a pak přes ní hodim plachtu a esli i pak nic, tak mam nový druh-Cannabis Nosmokeralis, ale s tim asi díru do světa neudělam (leda do plic), ale podle mě jí bude stačit pohrozit. No je to kříž s těma kytkama.
Takze to mastiii jaxvině a to jsem tam mel to krupobytiii (Již 2x). Ale huz to mam zajisteny pororostem a ted je to nadheraaaaa !!! Jesli bude takhle, tak to akorat budu jezdit hlidat az zacne skola detem, aby to necorovali nejaky svině...
Mam letos Hindu Kush a Afghan venku. A kytky me zacali delat palice teprve tenhle tejden. Kdo mate zkusenosti s pestovanim tehle odrud, rekne te mi prosim, jestli neni dost pozde nebo je to normalni. Dikas za odpoved.