Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj. Díky za příspěvek.
Každopádně toto podobné se mi odehrálo i minulé kolo - pryskyřice mi ukazuje čas sklizně ale blizny nic moc. Teď to mám tak 50/50 pro hnědé a bílé blizny jinak pryskyřice je z 60% mléčná a sem tam se náhodně objeví i jantarová. Každopádně to úterý je pouze orientační tak uvidíme jak se holky předvedou.
Jinak,... Dnes jsem provedl poslední prolití 20L čisté vody na kytku - výtok prakticky čistý
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
62. DEN - Sklizeň
Nazdárek, takže dnes jsem to seknul. Pryskyřice byla z 80% mléčná a jantarových už tam bylo taky dost.
Paldy jsou krásně zralé fotil jsem to s bleskem tak to vypadá nedomrdle ale jedna fotka je normálně za denního světla tak aby jste se pokochali. Jinak vůně naprosto omamná a silná. Palice pocukrované odshora dolů a krásně tvrdý. Teď chci alespoň 14 dní sušit a pak vám oznámím výsledek. Doufám že to bude stejně tak krásně chutný a euforický jak minulý kolo který podle spousty lidí bylo nezralý - kdo ochutnal nenadával pouze chválil.... takže i tak mi z minulýho kola zůstalo sotva 20g :/
Ale k věci....
Tímto veřejně vyhlašuji Tipovací soutěž opět o třikrát KKK
Tak se snažte
Zatím
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
a je tu závěr
Celkový výsledek je 78,3g což je pro mně velice úspěšný growe.
vítězové karmy se stávají Petr616 sWei a StromeQ Tímto gratuluji
Popis: sice menší šišule ale jsou pěkně pevný a nádherně pocukrovaný
Smoke report : Hustý až sytý kouř nebo spíše oblak naplní plíce nehoráznou ránou. Každej šluk je jak bomba na solar ale nedusí nedáví ani neškrábe. Chuť mi přijde něco jako když zacítíte ředidlo a kompost nevím těžko se mi to popisuje No a stav je explozivní až se opravdu divím prvních 10 minut je to takový klídek a pak najednou kopanec a mám pocit hyperaktivity a nehorázný chuti pařit třeba i na dádu patrasouvou. Jinak přikrmovat se ani moc nemusí pokud si dobře pamatuju hučel jsem
asi hoďku a nějaký drobný a pak už mi to ani nepřišlo nějak si nevzpomínám :/
Závěr
OG opět nezklamal, projevila se velmi kvalitní genetika s opravdouvou tolerancí k pokusnému provádění. Zvládne toho opravdu dost.
Tímto se s vámi na tomto threadu loučím a přeji plno úspěšných pěstů