Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jeden moj kamos fest nechutne olizava cely joint brutalne az cely navlhne a visi, on tvrdi,ze to potom tie skanky lepsie prehoria, inak ja nikdy neolizavam jointy,fuuuuuuuuuuuuuuj,ja nemam rad jointy, ved ich ani neviem robit........... ............ja vobec nerobim jointy
ja taky docela hodne olizuju ikdyz jen ty dobry modely..ani mi to nechutny nepripada tim jak to hori se to stejne vydesinfikuje. no a kdyz mame nakou mensi zilku tak to pak aspon pomalejc hori a vic si to vychutnas
Tak jsem si to dnes odpoledne přečetl a rozhodl jsem se, že to někdy zkusím.To někdy bylo před chvílí a normálně jsem ho po ubalení celího oslintal a pak tahal do sebe přes filtr dokud neuschl.Byl skutečně jako červ.Po zapálení hořel pomalu a chutnal jeměji.Jako osobáčky doporučuji.Ve skupinkách by to bylo docela nechhutný.Prominte uz musím končit utíkaj mi písmenka z klávesnice. In High
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07
Lizi lizi liz Tak ted vam povim jak olizuju ja Kdyz si chci s balenim speku vyhrat, tak mam takovy figl na "utahnuti" brka. Oliznu speka na jedne strane po cele delce tak, aby byl papirek dostatecne vlhky, ale ne zas tak, aby nejak navlhnul obsah. Tutu stranu brka opatrne osusim zapalovacem a papirek se stahne, coz poznate tim, ze se spek zahne Nyni provedu to same na druhe strane, aby se spek zase narovnal a papirek jeste vice stahnul. Spek je na vsech mistek nadherne tvrdy a nikde nejsou mista se vzduchem, takze pri dobre promichanem materialu (spek bez tabaku si nedovedu predstavit) horni naprosto rovne
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
He .... som si tu minule precital tento thread a navecer si tak idem dat brcko klasicky...si ho pekne ukazkovo,ucebnicovo zmotam backrole a si vravim: ...tak to kurva vyskusam teda olizat,ze co to spravi.Normalne to nerobim-len ked divne hori.Tak som ho olizal a vsetko zacalo ist na kokot
Hhahaha...no nie-proste sa mi zacal tak lamat a ohybat jak bol mokry od tych slin...a chutil divne-a vobec -picovina.
Olizovanie klackov uz radsej definitivne prenecham zenskym.
Mno nevím, ale já dyž balím brko dopředu a hned ho nehulím tak jej vždy olíznu, samozřejmě z důvodu aby to se to stihlo vyschnout, on je ten špek potom tvrdší a jak je ten papírek mokrý tak se po uschnutí pěkně spojí s ganjou natáhne do sebe barvu a je pak takový víc průsvitný a zelenější a to brko pak aj vypadá líp mno ale samozřejmě nejakéslintání mě taky přijde nechutný ale myslím že v tomto dredu šlo původně o to co já popisuju a to si myslím že je celkem good
Cek...nejvetsi vychytavka jsou samolepici papirky...*****
Vyrabi je balirna valasske mezirici.Shanejte Valasky...sice si trosek priplatite ale stoji to zato..je to jako ty obalky na dopisy,ale da se to zhulakat..nei to vubec citit.
Peace
Původní příspěvek od pelech Taky sem mel kamose, co gdyz balil brko, tag na nej vypustil ocean (CuzZ Waggy =)).. Weskery komentare odbyval vymluvou zhe to spatne lepii. Ale myslim si, zhe clovek musi v zivote vydrzet vetsi nechutarny, nez naky mokry brko..
Viz vzkaz uklizecky, kterej byl prilepenej na chlapskejch hajzlech na koleji BCD na suchdole: I podelany prase ma kolem koryta poradek, tag az se pudes priste vysrat, pamatuj na to, ze i my uklizecky mame jenom jeden zaludek!!!
..bylo to delsi, ale cely si to nepamatuju
Kazdopadne zlaty voliznuty brko =)
To u nás ještě na SŠ byl na záchodech od uklízečky vzkaz: ,,Ještě jednou bude za tím záchodem nach*áno a budete si to vytírat". Načež tam kámoš pod vzkaz fixou dopsal: ,,Tak mi se ti tu třeba vy*erem" a na ten bílej dekl hodil velky lejno a všechno si to náležitě vyfotil
ja jointa olizujem. pokial je to moj joint a z mojho stuffu.
komu to vadi nech to nefajci.
mam v p...
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace