Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
senssistar a jak dlouho rosteš pod 600w s 10ti kytkama? 20-30dní?
A použít slovo narval není zrovna moc rozumné, ba naopak mi příjde 25ks ideálka, spíš v tom vidím u tebe lenost jak píšeš...ale drip nebo hydro to vyřeší
Hostitel333: 22Dni 250w 4dny 400w . Nic hroznyho si myslim,me se to libilo to obdobi tvarovani Nejde o lenost , ale nemam hodinu ci dve kazdy 2,3dni.. mam taky jiny povinosti
Jak jsem psal vyse,me par dni na rustu vubec nevadi,ba naopak sem si uzival jejich tvarovani, usetril jsem 1500 za klony a to za tech par dni nepropalim ani kdybych svitil 600w,takze tak.. kazdej at si to dela jak chce ,ale pro me na prvni grow min kytek ,min starosti,vic zkusenosti...
Tak jestli počítáš/kupuješ 150kč/ks za řez, tak to tě lituluji, to bych nedal...já je mám za polovičku .
Pokud vím, tak tvarování si užívám dost i za těch pár dní na růstu, přeci jen si to užívám dalších 20 dní na květu...hehe , takže nevidím důvod proč si zbytečně prodlužovat růst, když si tvarování užiji až až na květu
zhulbong nenech si radit od lidí, co sami jedou první kolo, je tu dost zkušených, co ti rádi poraděj, to mi věř
Jinak určitě dej lampu níž, jestli fotka neklame...vyšší kytky na kraj, menší do středu stanu (případně vypodlož něčím, ať všechny mají stejně ke světlu), ať se daří