Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Blížíme se ke konci ale opět tu je nejistota - kdy sklidit?
Palice blíže k světlu mají mléčné trichomy, někdy i hnědé a poměrně dost bílých blizen, palice co jsou dál mají 50/50 čiré/mléčné a 3/4 blizen hnědých.
Chci aby to mělo euforický stav tak to rači už dýl neprotahovat?
Flushing - palice NECHYTAJÍ PODZIMNÍ BARVY ani jim nijak extra neopadávají listy. Může to být genetikou? Co myslíte bylo by to po 2 týdnech v dripu čisté? podle mě by mělo být ne? Za 3 dny vypily cca 10 litrů vody , EC 0.1 na začátku a 0.1 i po třech dnech.
1.FOTO - Celkovka
2.FOTO - Spodek - často jsou to albíni
3.FOTO - Jedna z největších palic
4.FOTO - Největší palice - špatná kvalita
5.FOTO - Krajní s bleskem
Jojo je to zase o level jinde - ale na minulý hydro si rozhodně nestěžuju uspokojilo mě jak kvalitou tak kvantitou, ještě teď dopchávám top zbytky lahůdky Jediná nevýhoda byla že mi to přerostlo a blbě se to tam pokroutilo+ blbá síťka, tohle je sice taky přerostlý ale je to docela v rovince a rozvětvený
- nemyslím si že by tohle mělo nějak kvalitou být zásadně lepší , to už je na odrůdě, spíš jsem zvědav na kvantitu Ta jediná minule trochu utrpěla..
Tento pěst bude rozhodně můj nejlepší protože - z toho co zatím mohu posoudit (byl by náser kdyby to nefungovalo nebo nechutnalo ) protože to CO SEM STVOŘIL POD TOU 250KOU JE MONTRRUM!
Podrobnosti o sklizni:
Den sklizně - 69.den od přepnutí na květ (minule 64 WL, 68 SS a 69 SS), 96 dní od zasazení semen. (minule 102 WL ze semen, 87 SS z řízků a 115 SS ze semen)
Pár faktů -
1. nejpěkněji zvládnutý SCROG co jsem jel - akorát pozděj to opět přerostlo.
2. pravděpodobně nejvýnosnější grow co jsem jel - ještě se ale uvidí, ale vypadá to, že to tak bude.
3. objevil se albinismus na spodkách - nedostatek světla a na největší palici nejblíže světlu - tudíž z přesvícení či vysokých teplot.
4. kytíz i po dlouhém flushingu nebyly nijak extra po vzhledové stránce změněny.
5. tma byla 4 dny jednak aby pomalu dozrávaly ještě ale ne pryskyřice která se mi zdála vždy na světle častěj přezrátá- každopádně to nevypadalo že by jim to vadilo.
Palic je hromada a jsou pěkně tvrdé a prorostlé takže tipujte!
1.FOTO - Celkovka
2.FOTO - Vázání
3.FOTO - Vázání
4.FOTO - Celkovka
5.FOTO - A už je venku- celý se to rozesralo protože stratily oporu a stonky nemají moc šanci unést takový šiše
tech 14 dni na vode se ti odmeni v chuti! a jelikoz sem v tehle vecech optimistickych 266g bys tam najit mohl kdyz rikas ze mas kopu krasnych velkych palic