Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, sem tu opět s novýma fotkama. Ph je ustálené a kytky se strašně vytáhly. Proplítam je sítí ale jsou strašně husté. Akorát si nevim rady s prostříháváním. Mám je prostříhat ted nebo až později. Ted jsem v prvním týdnu květu. Mam odstřihnout jenom listy pod sítí nebo aji vetve co nemají šanci dojít k síti ???
No taky jsem si to dneska říkal, možná by to bylo lepší kdybych ju nedaval, ale. 2 kytky byly větší než zbytek a strašně rychle rostly, takze bych zvedal lampu kvuli nim a na ostatní by šlo málo světla. Za druhe by mě strašně přerostly, už ted mam lampu skoro u stropu Každý den kytky proplítám, ale myslím že si strašně stíní. Nebýt přítelkyně tak ani nedoliju vodu do bubbleru jak se tam strašně špatně manipuluje. Myslím že už nebudu mít šanci tu vodu vyměnit, protože kytky už nemužu vyndat. Pořídil jsem si na to takovou pumpu na vodu tak sem s tím přepumpovával ty střední bubblery protože se tam dá sotva upravovat Ph. Taky dostávají zabrat listy u větráku jak to na ně fučí. No další report udělám po víkendu. Snad neoběví nejaký hermáče snad to v té Vídni dělají pořádně.
Tak po týdnu jsem zpátky s novýma fotečkama dneska udělána nová zálivka. Použito na 120 L zálivky:
A- 80 ml
B- 80 ml
Hydro- 40 ml
Bloomstimulator- 20 ml
Bloombastic- 10 ml
Ph upraveno na 5,6 a krásně drží dlouho hodnoty. Byl jsem 3 dny v kuse od rána do večera v práci tak me holky trochu přerostli přes síť ale už se zastavily což je dobře jinak bych už nemel kam dát lampu Zjistil jsem že ten velkej větrák je dobrej ze začátku, ale jakmile začal foukat přímo na kytky tak je jedna uplně špatná, budu muset dokoupit klipsnáky a pověsit. Jinak jsem jim prostříhal mírně spodky, docela tam uschly listy.
Zdarec, tak jsem zpátky ve 22. dnu květu. Udělal jsem par změn ve vybavení boxu. Stojanovej ventilátor jsem rozmontoval a pověsil jsem vrtuli, protože jedne kytce to vůbec nedělalo dobře když byla tak blízko ventilátoru. Dokoupil jsem další 2 klipsnáky. Vlhkost mi na vhlkoměru začala ukazovat 86 % tak doufám že se posral měřák. Zitra mi přijde analogový vlhkoměr a teploměr vyšších kvalit tak uvidíme protože jinak mě může pozdravit plíseň. Ec metr se mi nepodařilo zpátky zkalibrovat, nemůžu dojít na to co s tím je. Ani v growshopu mi neporadili. Spodky byli ostříhány už asi tyden zpátky. Nekterý paličky si navzájem stíní a některý přerustají ty ostatní a cloní jim což mě docela štve. Ale zatim docela dobrý ne ???
Tak se vyskytl dost závažný problém !!! Vlhkost je přes den 62 % a v noci i 75%. Problém je v tom že nemůžu pořád větrat protože by kytkám byla zima. Je ta vhlkost spůsobena množstvím listů a tudíž bych je mel prostříhat jeste vic ? Protože v růstu taková vlhkost nebyla. Nebo mám třeba omezit přítah ??? Prosím o radu co nejrychleji
To je ten problém, největší vlhkost se vytváří v noci, takže na noc jet na maximum. Nevím, mě trošku pomohl regulátor s termostatem za 1100kč. I když nejedu přes noc na maximum kvůli teplotě tak jedu i tak nonstop.
Sesteluj si cirkulaci v boxu tak, aby ti vetraky uvnitr + smer pritahu hnaly vzduch smerem k filtru a odtahu to udela zazraky..mel jsem taky problemy s vlhkosti a ted ji mam na 31% celej kvet a to mam docela prales..viz: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=74619 vic to tam i rozepisuju. snad ti to pomuze
Prave že cirkulační větrák mam nasměrovanej na odtah a to stejný přítah. Necham teda zapnutej přítah non stop. Zítra holkám trošku přihnojím ale sem odkázanej na tabulky protože se mi stále nepodařilo nakalibrovat EC měřák od HANNY, asi se nějak dokurvil, což je v téhle fázi sakra problém.
Tak vlkost vyřešena potrubí z odtahu jsem naveld do bytu takze není vlkhost v jedné místnosti. Ale ze spodu kytek mi schnou a odumírají nějaký listy. Je to normální nebo je to choroba, nedej bože plíseň ? Mam novou zalivku, pro bubbler se má dělit koncentrace 3x, ale ja ted vydělil jenom 2x a holky jsou zatim v plné síle