Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmm,vypada to na slusnej hrnec :-D jinak ty listy to budou sviluse a ne plisen,pavucinky tam uvidis jenom kdyz se ti fakt moc rozjedou,indor sem svilusky mel a pavucinky nikdy nebyly,ale ve skleniku kde se rozjely festovne tak zacli odspoda delat to chmiri...
Původní příspěvek od OPTIMUS PRIME třasnenky ,postrik biolem a neprehnat to s davkovanim spis min je ucinejsi a hlavni je vcasny zasah
Tak třásněnky to dle mého určitě nejsou. Jsou to opravdu svilušky (takový mikro pavočci co za sebou zanechavaj mraky vajíček) vertimec 1,8 EC pomáhá slušně,ale je to zas* chemka,takže sledovat a za včasu postříkat.. no ted už je to jedno a můj tip je 435g at chutná
čágo
Konečně jsem se dokopal abych ukončil tento thread.Čekal jsem že nebude ani třista géček.Takže z výsledkem jsem docela spokojen ale je to žalostně málo.Bylo tam spousta chyb a moc se mi nedařilo
Nakonec jsem tedy po řádném usušení sklidil 365géček..
Kouř hutnější,chuť sladší a účinek gaučový
děkuji všem co sledovali,dávali rady a posílali káčka
podle fotky jsou to stoprocentně třásněnky. Počítej stím že je tam další kolo budeš mít zas. ty svině se vetšinou vylíhnou až na květu. Doporucuju ten vertimec 1,8 . vystříkej celej box i kvetinace a pak preventivne na začatku květu a kdby se objevili tak jeste jednou, dokud nebude narostla hmota aby neplesnivelo. když se to objevi v kvetu a nehces strikat chemku na palice tak jeste mam dobrou zkusenost s Spruzit Pest Free 500 ml - spray. je to bio, ale vyjde to draho.
Zdar slušná práce, jestli chceš poradit zmenči prostor nebo kup silnejší lampu.
150×150 je na 600w moc velký na to aby to byli pořádný grády :-) Mam vyzkoušený že 600w je jenefektivnější v 100×100 ale mušíš mít odtah min. 400 m3/h abys to uchladil.
Do 150×150 bych dával min. 750w ale ideální by určitě bylo 1000w
škoda, ale i tak to dopadlo relativně dobře vzhledem k problémum.
Svilušky sou takový malý hajzlíci který se nejradši schovávaj zespodu listu (uvidíš jen černý tečky) a po čase to dělá na listech malý kulatý flíčky (jakoby spálený)... tohle na svilušky nevypadá.
Jen mam dotaz... jak horkej vzduch si nasával. Totiž píšeš že si chladil šestikilo TTčkem 220-280 a teplota se držela mezi 22-30 (správně?)... já teď koupil 400w na 1m2 se stejnym ventilátorem (a pacháčem) na odtah a mam trochu strach že v létě to bez zvlhčovačky nestačí (máme doma docela horko). Jak to šlo chladit tobě?