Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od LeFly Teď při růstu zalévám chvilku před tím než se zhasne... Až přepnu na 12/12 budu zalévat těsně po rozsvícení. Takhle mě to přijde logické když nad tím chvilku přemýšlím.
Zatial díky páni.
Zalévej i v květu než se světlo zhasne... pořád máš odtah a když už v květu rosit nebudeš a budeš zalévat s mírou tak to na vlhkost mít vliv nebude..
Původní příspěvek od LeFly Vyvstává tu otázka... Je nějaký přístroj který měří jak teplotu tak vlhkost pomocí sondy? (myšleno sonda IN da box, displej OUT da box)
Ano jsou ale asi nesezenes v g-shopu a ani pod 1000Kc chce to kouknout na laboratorni pomucky
jinak k tomu zalevani ja zaleval vzdy za svetla v hline ale to si myslim neni tak moc dulezity venku prsi taky pokazdy jindy jak psal kolega ze kdyz zalejes travu na slunicku spalis ji tak to je za 1 tim ze se voda z listu rychle odparuje a pali je a za 2 vodni kapicky udelaj jakoby lupu a kdyz pres ne jde slunce tak je to proste spali jako kdyz zapalujes veci lupou... takze kdyz zalejes na hlinu nevadi ze to bude pod rozpalenou vybojkou jen nebejva moc dobry za svetla na to strikat prave kuli tomu spaleni.
ale vetsina lidi zaleva bud kolem rozbresku nebo kolem setmeni a rosi za tmy nebo alespon nerosi vrchy na ktere dopada primy svetlo (strikaj jen na spodnejsi casti kytek a na steny)
souhlasim s kiddnaped,kyticka potrebuje vodu hlavne v noci.i venku na zahradce se zaliva na noc.je to blbost zalivat pri zapnutem svetle,hodne vody se zbytecne odpari.nevim no,muj nazor,co na to koogi1?
je to ptákovina... přes den se nemá zalívat jenom aby Ti kapky ulpělé na listech neudělaly "lupu" a nespálily listy. Kytka funguje celý den stejně. Akorát přes den tvoří pomocí slun. záření chlorofyly (energii/cukry), které průběžně svým metabolismem (respirací) spaluje. Kytka odpařuje vodu a pomocí toho se chladí. Takže voda se ani tak neodpaří sama, jako ji spíše "nasaje" a odpaří kytka, aby udržovala teplotu. Venku taky prší jednou ve dne a podruhé v noci....
Tak jsme zastřihly Fimkem 4 kytí a zbytek jsme nechali normálně. Jsem zvědavej jak tento porovnávací pokus dopadne. Hlavně v oblasti výnosu. Foto dodám.
Edit.: Foťák dokopal pralesní ligu a je pod drnem a na telefonu nemám toliko potřebné makro... ale zatím to vypadá dobře.
Mno a máme tu špatnou zprávu, objevily se sviňušky. Takže jsem strávil dnes 3 hodiny v koupelně sprchováním a zítra sjedu pro nějaký postřik. Zatím sem uvažoval o Floramite, Vertimec, Nissuron.
Tyhle mrchy už mi jednou pěkně zavařili při OUTu ale pak to ukradli cikáni tak ani nevim jestli tabáková léčba nějak pomohla.
Jsem jemně rozhozen z konceptu protože jsem dezinfikoval box, prohlížel důkladně řízky, a (asi) naivně doufal že z hlíny BioBizz light mix nic nevyleze....
Za další myslíte že když mi dírou na přítah svítí dovnitř světlo ( na 1 kytku) že to nějak echt vadí? viz foto.
Původní příspěvek od LeFly Za další myslíte že když mi dírou na přítah svítí dovnitř světlo ( na 1 kytku) že to nějak echt vadí? viz foto.
Echt ne, ale když tu přítahovou díru přikreješ např. víkem od banánovky apod, nic tím nezkazíš už jen kvůli světlu, který kytky registrujou přes "noční režim"
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Čau. Já ten tabákový výluh na out používám s úspěchem. Dávám do toho ještě pepř. Ale vždy jsem to podchytil v začátcích a kytku to chce postříkat ob den několikrát.