Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a tady to bylo teda šílený, po dešti, ještě sem si několikrát rozbil držku..... Popisky ještě budu doplňovat, měnit a tak. Musim nejdřív z5 a všechno si popsat pořádně abych už věděl kde co všechno je, mám to pouze ve "fotošopu" v hlavě
1. automatky, hore first sativa x erdbeer a ppb
2. Na levo mendobogy x haze a Flo x PP
3. tady sou ty ze zahrady, crossy LR2, asi g13 a shaman, nevim přesně
4. automatky
5. no a tady taky fakt ještě nevim nebyl prostě čas...
Prase je tu zase
Pěstování trávy pro potěšení, ANO. Pěstování trávy pro peníze??? WTF
„Žij každý den, jako bys právě v něm měl prožít celý svůj život.“
No a zítra mě po práci čeká návštěva lesních zahrad, tak doufám že za ty 2 blbý dny trop čerstvě zasazený holky neexly
Jinak kdyby Vás něco zajímalo pište, je to tu dost mrtvý, tak když už se snažim, tak ať je aspoň o čem mluvit...
Prase je tu zase
Tak menší UP třetího fleku, byl jsem zalejt přez ty úděsný sucha, asi nebudou nej fotky, byl jsem tam brzo ráno a slunko bylo velmi intenzivní... No a vidim to tak, že tohle asi bude poslední várka fotek. Nikdo nic, žádnej náznak že by to někoho zajímalo, metody apod... Tohle mě neba... No uvidíme. To sem hodim pak finální fotky a bude to. Hezkej den těm co sledujou
Jinak oboje LR2 kříženci jsou samci, do piče....
Prase je tu zase
Ahoj lidi, mám menší problém a potřeboval bych pár názorů....
Jde o ten Mendobog x Haze, to je ta prostřední slečna, no a zajímá mě kdybych jí zaštípl těch 5 centrálních větví o cca 20cm (viz obr.1) jestli by mi to pak v květu nepřerostlo ten živej plot (viz obr.1), nechci aby to koukalo. Bohužel sem výšku dříve neřešil, ale teď jo a fakt to narostlo. Takže jestli to mám nechat nebo zkrátit, nějakej názor?
Prase je tu zase
Taky bych to spíše roztahnul a pouvazoval jak píše medvěd Brtník než stříhat a stejně neodhadnes o kolik to ještě povyjede... Já jsem na balkoně nedávno ustrihl cca 25cm a už je to zase vysoké jak to bylo...a to ještě nebudou dlouho kvést, tak budu ještě min. Jednou stříhat ale já už roztahovat nemam kam...Pak bych tu ani neprošel... Ale dělá mi to jen afghan, to je růstový rychlík, shiva je typická indica, jednou zastrizena a robí se z ní krásný menší ale bohatý keř
Tak ať to vyjde ať už se rozhodneš jakkoliv
čau hale a když říkáš žádnej náznak že by to někoho zajímalo. Tak co myslíš že znamená přes 4200 zobrazení tvýho threadu? za poslední měsíc 20 nejsledovaní thread v out galerce, si myslim slušný
Jinak jasný že je lepší ohýbat kytku než zastřihnout , pokud je prostor a ty ho tam evidentně máš :-) měj se, at to roste
Vzhledem k tehle genetice ti poradim jednu vec, je mi jedno, jestli se tim budes ridit. Serizni to ve vysce toho dratu, predel je tam patrnej. a co nejvic zastipuj, at se vetvi a zahustuje co nejvic. drz zhruba tuhle vysku+-. Ve chvili, kdy zacne nakvetat nech vrch kazde vetve ...tzn 3-4 internody. zbytek az ke krcku stonku ohol.
Taky jsem přemejšlel že to roztahám, ale zase nechci aby mi to lezlo nějak moc do zbytku kytek, i kámoš říkal že bych to měl potahat, ale benjiho nazor mě celkem zaujal, pouvažuju nad tím... No a během zitřka asi skočíme skontrolovat pole, tak upnu nějaký fotos. Zatial
Prase je tu zase
Tak jsem se vrátil z dovolené a nahodím další UP ze zahrady. Narostly jako kráva, doufám že si ve finále nebudou moc překážet... No a Mendobog x Haze sem ještě ani nenatáhl, ani nezastříhl. Roztahat totiž už není moc kam a šmikat se mi nechce. Každopádně do konce týdne zakročím a postnu to .
Další UP bude během týdne z políčka, tak doufám že ty kurvy přez ty vedra neuschly, hlavně automats .... Snad to bude ok a budu čumět jak debil
Čágo growers!
1. - 2. Alien Abduction
3. White Phoenix
4. - 5. Herihuana x Triple Afghan Slum
No a tuhle poslední mrchu musím pořádně prostříhat a roztahat, vůbec sem se jí teď nevěnoval a strašně se smrskla a zahustila
Prase je tu zase
nazdar, foto určitě přihoď...rád se kouknu a určitě nebudu sám....a zajímalo by mě, jestli se ti to taky košatí ja na záhonku v příspěvcích ze včera, mě se zdá, že moje kytky venku se až tak pěkně nevětví a uvažuju nad tím, že je asi v pátek pojedu zastihnout, než začnou kvést ať se ještě rozkošatí
Tak to sem šupni ten UP