Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak kdo tedy chce muze si tipnout, zamerne sem nedam fotky po slizni jak se susi, aby jste to meli o neco težší. výherce dostane Káčko a bude mit mou uctu, jeste mužu napovedet ze palicky jsou docela tvrde a prorostle.
Hezký, moc hezký! Tip bude těžký a rozpětí tipů asi taky, každopádně zkusím 1kg a 44g
Sleduji od začátku a na výsledek jsem fakt zvědavý! Začínám uvažovat o Topspinu!
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
pro me zatim nejlepsi stinitko co jsem jel, a opravdu to prosviti pekne do hloubky takze minimum spodnich palicek co jsou na prd dokonce je zde i rovnomernejsi teplota rozprostrena po boxu takze zadny presviceni pod lampou jsem nepozoroval. Jedine co bych videl jako minus je horsi cirkulace vzduchu u kytek ale da se to vyresit vice ventilatory
Čus, kongrat k uspěšné sklizni, škoda jen té peripetie v koupelně.
Jesi si mám tipnout tak kouknu na poslední fotky a na nápovědu "tvrdé a prorostlé" nemůžu jinak:
Taky škoda,že první dva týdny květu,který jsou pro další vývoj kvetení extremně důležitý, proběhly pod statickým osvětlením..z hlediska objektivity..
Muj tip je 1080g,přeju víc.. Krásný kytky..
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.