Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
he to druhy pheno uz se asi moc nepredvede nejak stratilo kvantitu kvetu, normalne uz v tomhle dnu vypadala jinak, vydim to sam i u sebe, matka vcera putovala do terarka a tim konci jeji mnozeni... uz bude jen 1 pheno ktery se zda bejt i stabini viz pheno 1...
posral jsem to tak,ze posledni tyden jsem svitil 24h,spinaci hodiny vypovedely funkci.Rostlinam narostly na vrchu palic vytahle slahouny,na vzhled turbosativa,na funkcnost zadny vliv..
Celkem toho bylo 530g.
Konopi moc nekourim,pomalu jsem vse uvaril a rozdal.Ale co bych to byl za zahradnika kdybych neochutnal.
Indikove pheno bylo opravdu silne,svezi ovocna chut,tvrde tezke palice.Raus po nem byl az medikalni,skvele na spani..
Sativovejsi pheno bylo ridci,palice byly lehke,krupave.Super skunkova vune.Myslim si,ze ji urcite znateRaus po tomto phenu byl takovy,ze bych to kouril cely den.Dobra nalada,energie,zadny vytuh..lahoda