Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od SiLoN Díky za radu, hnojím často ale na obálce hnojiva je napsáno jen jednou za 14 dní takže se to snažím dodržovat je to hnojivo OBM s N,P,K uvidíme jinak větrák nechám jen na odtah!
Co se týče kolik sem sklízel to netuším važím to během odkooření už sem na posledni tak až to bude fuč dám vedět kolko chtěl sem se zeptat jak dlouho to budeš nechávat na růůstu a a čím budeš hnojit na květ?
Dobře dobře. Hele no to právě taky řeším teďka jsem zvedl kousek lampu tak až doroustou k ní tak asi přepnu na květ no což bude max. do pátku! To hnojení nějak moc neřeším zatím ponechám ten muj OBM s N,P,K což je tak nějak všechno co ta roslitna potřebuje jinak si myslim to co vyprodukuje je na genetice! S tim hnojením ještě uvidíme no! :-) A zejtra upnu nějaký nový fotky zas!
Takže up 24.den růstu a všechno se to pěkně kazí to co jsem nejmíň chtěl jsou svilušky ale co nadělám zkusil jsem vystříkat biolitem a pirimorem, když nezabere zkusím ten tabákovej roztok! Nebo nějaký lepší rady jak se jich zbavit??
Takže zdravim vás dávám UP fotek všechno se to krásně podělalo je to tím biolitem asi jsem stříkal moc a nastříkal jsem to i na rostliny...... na všech čtyřech kytkách spálený listy ale myslím si že svilušek jsem se určitě zbavil! Do neděle ještě pojedu růst a pak přepnu na 12/12 uvidíme prakticky je to to už jen na dvouch kytkách, přemýšlel jsem že bych to celé zrušil! Ale jsem pořád velký optimista a vim že aspoň něco z toho vytáhnu! Mějste se!
hele tak jsem to pro tebe změřil a maj zhruba 20cm výšku a kolem 7-8 pater a nezaštipoval jsem ani nepojedu scrog nic takovýho ty dvě jsou naštěstí stejně vysoký takže je to pohoda! a nad vrškama je ta lampa asi tak 5 cm možná teď i méně a kdy si přepínal ty??
Já mám teprve 16 den eště to necham na růstu tento pěst sem si dal za cíl co nejvíce vychytat přepnutí abych pěkně vyplnil celou skříň až po vrch ... Kytky maj něco kolem 7 cm a kolem 5pater a začinají pěkně obrážet boční vetve Chtěl bych to nechat dorůst tak do těch 15 cm uvidíme kolik to zabere času a pak přepínačka .. a co se týče smradu taky už to začíná smrdět Pak postnu nějakou tu fotečku
Servůs přidávám malou aktualizaci jak to vypadá u mě ve skříni kytky krásně roustou škoda že jsem to tak moc pokonil mohl jsem s těma čtyřma krásně vyplnit prostor ale aspoň budou mít ty dvě max. světla jinak jsou v 6.dnu 12/12 a myslím si že je to zatim moc pěkný! Mějte se
Jak sem slíbil celková sklizeň byla 35,32 g myslím že na druhý pěst docela slušné prvni kolo to bylo necelych 20g tak dejme tomu že docela zlepšení na tomhle kole bych chtěl lépe využít prostor tak snad se zadaří a jak si na tom ty update?