Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jen bych chtěl naznačit, že výška kytky nijak nezaručuje kvalitu výslednýho kouření!!! a bohužel sem zjistil, že mnoho pěstitelů v mím okolí s timto bludem žije,
už sem kolikrát zažil, že hulení z kytky skoro 3m vysoký bylo totální seno, a z metrovýho "zmrda" sem se zhuloval jako káně
osobně preferuju více zaštípávanou nižší indiku, která je, ale pořádně rozvětvená jak křoví!!!
Myslim si ze nazalezi na tom, jak je kytka velika, ci mala, ci rozvetvena, ci sativa nebo indica nebo ruderalis. Mel sem kytku, ktrea mela nehore jen toliko na dva smodrchy, ale byla to sila .
Preferuju vsechno co dobre zhuluje .
Zobud sa!!To si asi doteraz pestovali tvoji kamos TECHNICKE KONOPE!
Hulil som kamosov Durban PoisonŇKtoreho vyska bola asi 3.5 m a po druhom som viac nepytal.Od vysky totalne nezalezi.
to DoktorCanna: tak teď nevim co si mi chtěl říct!!!??? asi si nepochopil muj příspěvek, nenapsal sem, že vysoký kytky bejvaj na hovno!!!! napsal sem, že na vejšce nezáleží! ale že si mnoho pěstitelů myslí, že čim vyšší kytku budou mít, tim z toho bude kvalitnější hulení!!! a to neni pravda! nejdřív pořádně čti a pak někomu říkej "zobuď sa!!!"
VYSVETLENIE
t.j. MOJE VECI MAJU NARAST DOST VYSOKE(2m MAX),
A JA SOM SA PYTAL CI TAKE AJ NARASTU AK ICH VYSADIM AZ O TYZDEN>>>>>TYM SOM MYSLEL ZE CI NIE JE UZ NESKORO
Chtěl bych tady poděkovat otonovi, protože díky jeho podnětným rádám jsem už sklízel jednu kytí kdysi a kdesi vpředu threadu uváděnou. To hlídání periody (světelné ) opravdu udělalo své a kytí dozrála tak jak měla. Druhej pokusnej králík, kterej byl neustále na balkóně, vystaven neustále se prodlužujícímu dnu, má v současný době 1,10m a paličky pomalu stejně malý jako před měsícem .
Tedy oton měl stoprocentní pravdu a já mohu nyní jen potvrdit ..............K+, kámo.
No není to žádná superdělovka, ale zmašťuje slušně a má i celkem dobrou chuť, takovou jemnou. Dneska jí beru na test do knajpy, tak uvidíme .
Jinak já osobně už jsem jí otestoval celkem dost
Tak uz me prestalo bavit porad ty kytky davat do predsine a tak sem je soupnul pod 100W son-t a uz budu brzo sklizet . Snad poslu fotecky . entak mimochodem, musel sem ty kytky na mnoha mistech zlamat, aby bylo pod svetlem co nejvic palicek. Jak je ale videt, vubec jim to lamani neuskodilo, mozna se trochu spomalilo nakvejtani. Jestli budu mit fotak, tak vam poslu foto. Ale jen pro odolny jedince. Ten, kdo nechce videt velice zubozenou kytku at se na to radsi nediva.
Zatim.
OTONE, taktez dik za radu .
sakra peoples,byl jsem ted po par tejdnech ,kdy jsem kyti nemohl navstivit,na policku a koukam ze ja se svejma 185 cm nedosahnu ani na jeden vrcholek z 10 kyti ,je nejakej zpusob na omezeni rustu kyti v takhle pozdnim obdobi rustu?3 z nich nemaj jeste skoro zadny palice .nechci je mit zase tak velky ,jsou s tim jenom problemy...
do horní třetiny stonku zavaž provaz a napni ho (ohni kytku do pravýho úhle) a přidělej k zemi, vohnutá kytka pořádně vystuží palice na vohnutý straně a nebudeš to mít tak vysoký
počítej s tim, že tam kde bude stonek měkej bude se kytka snažit navrátit do původního vertikálního směru, tak že to bude chtít třeba ještě další provázky, prostě si s tim chvylku pohraj a máš to
dik za radu , nicmene kdyz jsem tam zasel , tak kyti ,jak je velky a kosaty se ohnulo ve smeru vetru, takze jsem je tema provazkama zase narovnaval .jako bych to predtim zakrik.ted je tam takova provazkova jungle ,ale doufejme ze to nebude kyti moc vadit .
zdrawim cau nazdarek...
moja balkoonowica sice uz danejshie kwitne ale aj zacala zltnut a pomaly jej odpadawaju spodne listy a aj malicke shishky...ma 15 l kwetinac tak si myslim ze miesta ma dost.. ale zase ma wela palic tak mozno nestaci vyziwowat tak zhadzuje..poradte ak wiete...