Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny co sou nasrany na DP že dělaj poslední dobou mrdky semena. Mám stejnou zkušenost měl sem mix od DP 2x BB, 2x OB, 2x Mazar. Obě BB mi chcíply a samozřejmě Orange Bud hermáč jako prase. Bohužel sem na to přišel pozdě a celá uroda oprcana tak že nasranost maximalni DP už nikdy!! Např. s GHS nebo VSN seedbankama sem nikdy žádný problém neměl a určitě mají i přijatelnější ceny
Původní příspěvek od userman Zdravím všechny co sou nasrany na DP že dělaj poslední dobou mrdky semena. Mám stejnou zkušenost měl sem mix od DP 2x BB, 2x OB, 2x Mazar. Obě BB mi chcíply a samozřejmě Orange Bud hermáč jako prase. Bohužel sem na to přišel pozdě a celá uroda oprcana tak že nasranost maximalni DP už nikdy!! Např. s GHS nebo VSN seedbankama sem nikdy žádný problém neměl a určitě mají i přijatelnější ceny
Zdar, mám od nich dvě phena Blueberry a Mazara a všechno v pohodě, je fakt že když jsem selektil ty Blueberry tak jedno pheno hermilo, ale jinak dobry
Ahoj kolegove. Chtel bych se vas na neco optat jedu tedkon prave Orange bud od DP a jak jsem se dostal na tenhle th tak jsem dostal trochu strachu ohledne kyticek. Mam kvet v 41dnu a nelibi se mi jedna kytka neznam prubeh kvetu u OB a proto jsem pridam foto. Potreboval bych poradit jestlikvet v teto fazi vypada takhke. Foceno mobilem bohuzel nemam fotak ale to co myslim a ptam se na palicce uplne nahore snad uvidite dobre co myslim. Dekuji moc za rady
Take mi prijde divny ze listy u vrchu palicky jsou ovalny a ne klasicky. Omlouvam se ze to tady zasiram ale potreboval bych poradit abych nemusel vse vyhodit z boxu mam tam jeste 3x jinou kytku a nechci aby byli ze semenama. jeste jednou dekuji Mahnee
A co rikas podle tech velkych palicek? je to normalni jak vypada nebo to mam sledovat? zadnej bananek jsem zatim nenasel jen oranzovy penstiky ale to OB ma.
hele měl jsem takový lístky na vícero odrůdách a dopadlo to dobře, hermáč to není, neboj..)
jestli je ten ,,pupenec,, tvrdej, mohlo by to bejt semínko, ale tvořej se i prázdný, eda 45 ti o tom napíše víc
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
Připojuju se se špatnou zkušeností s DP, byť ne aktuální – před 4 lety jsem nakoupil semena Passion n1, Durban Poison a Hollands Hope a krom toho Hollands Hope – ten byl skvělej, to stálo za nic – vše se zhermilo.... dodneška nevím proč, na stejném místě jsem dopěstoval spoustu jiných věcí bez problému. Doplňuju, že to byla feminizovaná semena, balení po deseti kusech, pěstováno venku.
zdravím přátelé pěstilé někde sem narazil na odkaz na tenhle topic a chci přidat svejch pet centu...lets sem si koupil paklik 5 pamir gold feminised seeds vyklicily krasne vsechny to bejva u DP klasika dve me schiply moji picovinou a muzu bejt rad ze jen dve... ale ted co sou rostliny suchy a uz je pokuruju sem narazil na dvou ze tří na kvitky...sice se objevily az pozde a nemeli vliv na opyleni ale stejne...