Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To cicmon:no jasně jde o preferenci sativy.
Nemam rad takovy ty modylky,co jseu fakt silny,ale vice meně tě pošlou do kolen.
Jinak s tou vejškou bych si nedělal zas takový starosti,fakt se to da zvladat .Mam foliak cca1,8m vysokej a jsou tam kytky,ktery kdyby se narovnaj tak maj 2,5.
Začíná to bejt hustá voňavá Jungle
Lipeno potřebuju ten foták!!!
2 Zmrskank:mexican sat. je fakt hutná,mám ve foliáku 2 a je plnej /
dneska pudu foliák zvednout o metr
ruderalis ind. se mi moc nepovedla-obří samec3m, teď mám akorát jednu samičku tak 0,5m,ale měsíc kvete,je dost ranná
early skunk je pěknej,ale dosud nejlepší model je SENSI SKUNK
je to fuckt dělník,venku i pod lampou
Sklennik maš dostatočne vysoky nato, aby si mohol pestovať.Teplota v sklenniku je asi o 2-3 stune C.Nepostrekuj svoje rastliny.Nechaj to na prirodu ona sa ti postara o kvalitu tvojich rastlin.
No ja sem pestoval ve skleniku moji prvni ganju a myslim ze zalezi s tou vyskou spis na odrude jak to ma geneticky dany.A taky zalezi jak se o to staras tim myslim zastipovani.Nijak sem nehnojil proste to tam rostlo a ja jenom zaleval nasadil sem to tam 2 tydny pred prazkama a na konci prazdnin-uplny konec srpna sem sklizel kytka mela 2 metry
Nazdar všetci mam otazku moj kamos chce dat do sklenika ale na okolo byvaju jebnuty susedia može zatriet steny niecim ak ano cim a bude mat dost svetla rastlina ak bude vidno len cez strechu ? vdaka
je Jaro 2006 a ja hodlam postavit foliak...dam mu 2.5 na vejsku a zakladnu jeste nevim ale pocitam tak metr ctverecni minimalne na kytku..pac budu muset ohejbat jak svin jestli to povali...budu holt zastipovat uz od zacatku...loni sem jel normalne na zahrade a celou dobu kytka tak metr as pul ,pak odjesu na 14 dni a po navratu sem nedosahnul na vrsek:-)) z cehoz vyvozuji ze ve foliaku to asi vali jeste rychlejc takze strihat a to dokonce prubnu FIM
No tak nic foiak asi nebude ,dam to radsi ke sterjcovi do skleniku ma takove velke zemdelske...asi 10*5 metru zakladna a 4 metry vejska... a ma ho hned 4 x takze se tam par kytek vleze jenze ja nevim jak mu to mam rict jestli je tam muzu dat...nevim jakej zastava ohledne marihuany nazor,nechci mit pruser:-) nasi to vedej ale strejda bydli ve stejnym meste jako babicka a byl bych nerad kdyby ji to rekl...
ja sme jel taky slkelnik a nejk sme ot nevychytal kdyz ta kytka mela pres dav metry asi nekdy v cervnu a uz se oejbala o strechu pag sem odjel na ctrnact dni na prazdniny a kdyz sem prijeůl tag kytki nikde jenom rozbita strecha matka mi ty kytky vytrhala protze ji to rozbilo sklenik?? asi nejky starsi skleneny tabule?? nebo to nechapu jak to muze mit taovou silu?? leots mi to asi nedovoli a kdyz jo tag sadim pzdejs a budu furt strihat strihat strihat nedovolim kyce vyrust na ty dva metry!! ale napadlo me kdyz sem byl vypalenej jestliby nefungoval sklenik zapustemej do zeme?? pokusim se to nakreslit
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.