Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Všechno je jednou poprvé aneb s growery to pujde líp :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Je to ph, stejný jsem to měl i já, srovnej ho a všechno bude gut a nestresuj, bude to v pohodě.

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 02-03-2012 v 13:21 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Karma uživatele Zelenáczech - 86% PěstitelskáKarma uživatele Zelenáczech - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Takže cestou do práce jsem vymetl 3 zverimexi, ale bohužel jsem ph test nesehnal.. zítra si budu muset přivstat a před odpolkou zajet ještě do g shopu, u nás něco mají (ale mám to docela z ruky).. Zrovna jsem je chtěl dneska osprchovat phytaminen, ale někde jsem četl, že se nemá hnojit, dokud nesrovnám ph. Nebo myslíte, že tím phyťákem nic nezkazím?? Jinak holky vypadají opravdu dobře a krásně se začínají větvit. Tak jsem je trochu naohýbal a nakonec jsem rozhodl, že zastříhávat asi nebudu, trhalo by mi to srdce, kdybych jim měl ubližovat nůžkama. Doufám, že to co nejrychleji vyřešim, nechtělo by se mi pak čekat do pondělí.

Old Post 02-03-2012 v 14:37 PM
Zelenáczech je offline   Profil uživatele Zelenáczech   Find more posts by Zelenáczech   Foto galerie člena Zelenáczech   Click here to Send Zelenáczech a Private Message   Add Zelenáczech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
str3p
Stálý Člen

Karma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od Zelenáczech
Zrovna jsem je chtěl dneska osprchovat phytaminen, ale někde jsem četl, že se nemá hnojit, dokud nesrovnám ph

Phytak je v pohode, prcci ho maj radi.

Old Post 02-03-2012 v 16:30 PM
str3p je offline   Profil uživatele str3p   Find more posts by str3p   Foto galerie člena str3p   Click here to Send str3p a Private Message   Add str3p to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Karma uživatele Zelenáczech - 86% PěstitelskáKarma uživatele Zelenáczech - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Tak jsem to dneska bohužel zaspal a jsem bez ph testu až do pondělí, ale mám dobré zprávy, včera jsem dvěma kytičkám které byly postižené udělal asi 1% roztok octa a odstáté vody a už asi po 13 hodinách byl jasně vidět posun k lepšímu, udělala se v tech místech krásně zelená barva (taková světlá) a je vidět jakoby se v začal chlorofyl regenerovat. Zkoušel jsem to jenom u dvou kytek, pro jistotu jsem to nedával všem (tem které to až tak nepotřebují) a myslím, že výsledek nemá cenu ani komentovat. Asi udělám nějaký fotky až přijdu z práce. Jinak phyťáem jsem je spláchnul (možná to taky pomohlo) a vypadají opravdu moc hezky. Chci Vám poděkovat za reakce a doufám, že už to bude v pohodě. zatim čus a ať to roste.. Zelenáč

Old Post 03-03-2012 v 13:53 PM
Zelenáczech je offline   Profil uživatele Zelenáczech   Find more posts by Zelenáczech   Foto galerie člena Zelenáczech   Click here to Send Zelenáczech a Private Message   Add Zelenáczech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

hodim nějaký fotky jak vypadají holky v celku.. myslim, že na tom nejsou špatně.. a hned v pondělí běžim pro ten ph test.. fotky jsou z cca 12.-13. oficálního růstu (včera a dnes).

takže tady jsou všechny pohromadě (ještě jednou se omlouvám za kvalitu)

tady jsou z jinýho uhlu.. a je tady i vidět jak to ohýbám pomocí režný nitě a kousku elektrikářský pásky.. dá se to neustále upravovat a lehce znova použít

..levá půlka..

..pravá půlka..

..ještě zvrchu (taky mázlá )

Naposledy upravil Zelenáczech 04-03-2012 v 02:55 AM

Old Post 04-03-2012 v 02:45 AM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

a ještě jedna frajerka

...uplná modelka

a ještě přidám fotky asi hojících se listů (nebo je to horší??)

....a jestě jedna

Naposledy upravil Zelenáczech 04-03-2012 v 09:02 AM

Old Post 04-03-2012 v 02:56 AM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

zdravim ve spolek, tak jsem sehnal ph test pro akvaristy a nestačil jsem se divit čím, že jsem to ty svoje holky zalíval.. ani mi na to nestačila ta stupnice, co k tomu byla.. jinak sehnat kys dusičnou je docela problém (ani v lékarně a ani v drogerii a ph- pro akvaristy za 200 se mi moc kupovat nechtělo), ale zatim snižuju octem.. až budu mit cestu do g shopu koupim ph- Chtěl bych se ale zeptat jak to ph správně srovnat.. mám od ted dávat pouze 6,5, nebo mám zezačátku nemíchat něco kyselejšího??? zalil jsem to ph cca 5,9 a trochu jsem se divil, že na odtoku byla voda taky kyselá.. a jinak dík za rady, jsem rád, že jsem to podchytil včas.. kytkám to asi zas tak moc nevadilo.. vcelku vypadají moc dobře

Old Post 05-03-2012 v 18:17 PM
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Ph- stojí v growshopu kilo a máš klid, na ocet ser. 6.5 je moc, nech jim těch 5.9 to je ideální, tak to mám i já, chvilku trvá než se srovnají ale vydrž, bude to dobrý.

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 05-03-2012 v 18:30 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Zdar ještě k tomu phytaminu, včera jsem si si všiml, že má ph dost nahoře a když jsem ho chtěl naivně srovnat, tak jsem si pri pohledu na tu směs vzpoměl, že když do hydroxidu přidám kyselinu, vznikne neutrální látka + soli, takže jsem to vylil. Tak fakt nevim jestli je to uplně vhodný kropit to zásaditým phytákem, když bojuju s vysokým ph. tak 3 krát denně to kropím, a každá 3. sprcha je s phytákem, takže jsem ho dával každý den. Jako nevypadájí, že by jim to ubližovalo, ale přece jenom si nejsem uplně jestej, když si to spočítám, tak mi to připadá jako hasit oheň benzínem..

(edit: z matiky jsem měl čtýru, tak nevim.. třeba - a - je + ???????)
(edit2:ale tohle spíš chemie, než matika)

Naposledy upravil Zelenáczech 06-03-2012 v 13:09 PM

Old Post 06-03-2012 v 12:51 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Jéé teď jsem si všiml, že jsem už dostal nějaký káčka ..takže všéém moc děkuju

Old Post 06-03-2012 v 12:58 PM
rasty
Stálý Člen

Karma uživatele rasty - 29% PěstitelskáKarma uživatele rasty - 29% PěstitelskáKarma uživatele rasty - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

PH resit nemusis kdybys hnojil organikou. Supr hnojivo je od B.A.C. Ale i treba Plagron. S B.A.C. mam nej zkusenosti. Pokud pridavas Root stimulator v obdobi rustu a Bloom stimulator v obdobi kvetu tak v pude se ti samovolne meni ph. Puda je aktivni a ph je vzdy kolem 6 ikdyby jsi zaleval vodou s ph 10. Neveril jsem tomu ale je to tak.

1.INDOOR-200 W CFL-PYRAMIDSEEDS
2.INDOOR COCOS-200 W CFL-4 x SSH (Mr.Nice), 2 x Sweet Mendobog
Mast z indooru
Deimos-Budha seeds

Old Post 06-03-2012 v 17:24 PM
rasty je offline   Profil uživatele rasty   Find more posts by rasty   Foto galerie člena rasty   Click here to Send rasty a Private Message   Add rasty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Ahoj jsem tady s nějakejma novinkama. Před dvěma dny tomu byl přesně měsic co mám holky na růstu, Já vím, řeknete si, že jsou malý, ale je to moje chyba, teda částečně.. sodik mi dorazil tři týdny po tom, co jsem ho zaplatil, tak jsem měl holky 3 týdny pod zářivkama a taky jsem je přesazoval docela nedávno, tak chci ještě týden počkat než přepnu.. prý po přepnutí vylezou max o 30 cm a už jsem se vlastně dozvěděl co že to vlastně mám za model... je to IP 2000 + northen light (nevim v jakym poměru). Ale jenom dodám, že za týden pod sodíkem neskutečně vyrostli.

Jinak se mi na některejch kytkách udělali takový divný horní listy, ale bylo to ještě před tím, než jsem je přesadil a vypadá to, že to spíš odrůstá a na novejch listech to není.

tak se na ty moje Lásky podívejte a e řekněte co si o nich myslíte

Naposledy upravil Zelenáczech 22-03-2012 v 17:26 PM

Old Post 22-03-2012 v 01:41 AM
salamist&
Stálý Člen

Karma uživatele salamist& - 95% PěstitelskáKarma uživatele salamist& - 95% PěstitelskáKarma uživatele salamist& - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

hezký

Old Post 26-03-2012 v 01:25 AM
salamist& je offline   Profil uživatele salamist&   Find more posts by salamist&   Foto galerie člena salamist&   Click here to Send salamist& a Private Message   Add salamist& to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

díky kámo.. ted už jsou zase hezčí, už se nemužu dočkat až společně ubalíme a okoštujeme, ale ještě to potrvá.. jinakk zítra přepínám na květ

Naposledy upravil Zelenáczech 26-03-2012 v 15:23 PM

Old Post 26-03-2012 v 14:29 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

zdravim growerstvo.. jak vám rostou??? Tak ja jsem si všiml že kořínky se už prorostly až na dno květináčů a taky už je to taky takovej malej kousek jungle přímo doma a není tam vidět už nic jinýho než zeleň
takže ted už budou holky vzhuru jenom 12 hodin. hnojim 3 ml na litr biobizz grow teď budu dávat 1,5 ml grow + 1,5 ml bloom na litr a postupně budu ubírat grow a spíš přidávad bloom cca kazdý 3. nebo 4. den stříkám phytamin 1,5 ml/ 300 ml (= 5 ml/l to je doporučený dávkování) snažim se stříkat i na listy zespodu.

.. tak koukejte já myslim, že je nejvyšší čas přepnout.. nebo jestě ne??

Naposledy upravil Zelenáczech 26-03-2012 v 19:57 PM

Old Post 26-03-2012 v 18:20 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

tak dneska mam den blbec.. nic se mi nedaří aspoñ že mám doma ty kytky a tak me čeká neco potěšujíciho.. někdy si říkám že by snad bylo lepší být tou kytkou.. nic by mi neschazelo.. pořád bych dělal někomu radost.. sice bych měl krátkej život ale těch lidí co bych nakonec rozesmál. Najdou se mezi Vámi dalši takovy co si chodí léčit depky pohledem na ten překrásnej zelenej prales co doma máte??? Pro mě má lečivé účinky už jenom to pěstování

Old Post 27-03-2012 v 21:21 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás