Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute, jednou jsem tady na G cet prispevek a znelo to takhle : vetsina problemu vznika but je neceho malo, nebo moc, nebo je blby ph, ja k tomu doplnim jeste muze to byt lampou, kolik kol jsi odjel pod ni, cet jsem na vice forech ze po 2 - 3 kolech by se mela menit ( zalezí na dylce kvetu muze byt 45 dni = 3 sklizne a muze byt 65 = 2 zklizne) taky mi prijde blbost davat kytky do 4 roky starýho substratu,nebo jak jsem tady cet ze nekdo micha po zklizni starou a novou hlinu 1 : 1,
zkus tohle: prestan hnojit a zalejvej jen voda (upravený ph) + enzymy ( odsoli substrát,da pryč odumrely material) sniz vlhkost na 35 - 40% (zvys odtah na max) pockej tejden co na to kytky, podle me to mas prehnojeny a ph 6,2 mi prijde docela dost, tot muj nazor (JDE O CISTY NAZOR JEDNO
HO ZDEJSIHO CLENA,POKUD SE MNOU NEKDO NESOUHLASI JE TO JEHO VEC)
No je to v letos dovezenem biobizz light mix, jak dlouho lezel tam nevim, a cet sem, ze v soilu ba mozna melo byt az 6,7, takze otazka jestli moc nebo malo. Prolevani vodou jsem samozrejmne zkousel - stale s ph 6,2, lampa a obecne cely setup je fungl novy. Co se rozumi pojmem enzymy? Ja mam jem Metropy kopmletni radu... Jiank vlhkost, 42, pri otevremen non stom okne a odtanu taky non stop. Vic pro to v mych podminkach nemam jak udelat.
Dikes.
Čau.Mrkni sem http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=306561 ,ideal ph v hlíně je tak kolem 6,5..(jen na začátku růstu může bejt o něco nižší,cca těch 6,2)
Květníky podlož,lepší rovnoměrnější osvit,dostaneš se světlem blíž i k nižším(podloženým)kytkám..
cau, hele edo nezlob se na me ale ta tvoje tabulka se mi nejak nezda, hlavne je CA ???? u hydra a hliny pavej opak primu u rostlin ,?? jesli se pletu tak se rad necham poucit ale neco mi na tom vazne nesedi
http://www.growshop.cz/katalog/deta...ron-enzymes-1-l at tu neplacam blbosti ja jel tohle (jen plagroon - myslim ze bio je po chutovy strance best) jinak k tomu tvojemu problemu me napad jeste nedostatek boru ma podobný znaky,a jeste jedna vec, jakej mas merak pH ? mas ho dobre zkalibrovanej ? neni to nejaka jebka bo tak neco ? zacinak mi dochazet myslenky jeste co mas za box (resilo se to ze z nejakých jebek c ciny nebo odkud ,tak v tech boxech kyti nemohly prijimat zelezo )
Čest přináším update. 20. den květu. Quasarum se bud nedari nebo stihaji prosychat rychleji nez za den a kdyz je pak zalejvam tak jsou povadle. Northern lights a nejmenovany samle vypadaji v cele te hruze lip. No posuddte sami, skoda energie:-(
Původní příspěvek od mtm1234 http://www.growshop.cz/katalog/deta...ron-enzymes-1-l at tu neplacam blbosti ja jel tohle (jen plagroon - myslim ze bio je po chutovy strance best) jinak k tomu tvojemu problemu me napad jeste nedostatek boru ma podobný znaky,a jeste jedna vec, jakej mas merak pH ? mas ho dobre zkalibrovanej ? neni to nejaka jebka bo tak neco ? zacinak mi dochazet myslenky jeste co mas za box (resilo se to ze z nejakých jebek c ciny nebo odkud ,tak v tech boxech kyti nemohly prijimat zelezo )
Hoja, ph je mrdka vsech mrdek ale kalibrovany je a podle pufru naprosto presnej, box je uvedeny v nazvu topicu a je to origo. Kazdopadne je to proste asi tim, ze sem kokot neschopnej
Nesu dobre zpravy, quasari proste jsou dycky pred zalitim uz trochu zvadli, doufejme, ze jim to pujde do palice
Dnes jsem koupil Canna enzymy, ale v metropu jich prej je dostatek tak nemam cekat zadny zazrak, naleju je tam zitra.
hoj mám jednu technickou. U jednoho quasara se mi povedlo spalit spici, takze se mi to na vrcholku ve druhem dnu kvetu rozdvojilo na dva vrcholy. Mam chut to vyhodit, protoze na tech paldach toho moc asi nebude. Co si myslite vy?
Díky za karmu! To je motivace POdložil jsem ty menší a máme pěkně plno, dnes začínáme 4.tý týden, v osmém to budem +- kosit - pokud nám to nezkosí nejaké nemoce.
Vím, že není mnoho těch, kterým se tehle topic líbí, ale pro ty věrné pár fotek po dnešním zalití čistou vodou s enzymy a ph 6,5. Pozítří nasazuju hnojky podle schématu 4tého týdně dle Metrop. První tři fota Quasar, další tři northern Lights.
Cau sem jeden s tech kterymu se to liby zda se mi ze na tom nejsi zas tak zle mam tet taky 20den kvetu a schvalne mrkni do podpisu mam tam fotky rekl bych ze sme na tom zhruba stejne a to mam este pineappla,obd, a akx nl a ty sou na tom hur maji este mensi sisticky ani sem to zatim nefotil k+4u peace