Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od el_castillo Zdravim, bohužel s listama ti neporadim, eště se mi něco takovýho nepovedlo, ale co mě zajímá je ta krabička od flajzara. Jak seš s ní spokojenej? EC
jestli myslíš regulátor teploty a vlhkosti, tak ten je mi v podstatě k ničemu, protože má spínací relátka a já bych potřeboval s rozpínacíma, tzn. že sepne, pokud teplota klesne pod určitou hranici, takže na větrání k ničemu a to druhý relé sepne pokud ti stoupne vlhkost, takže na zvlhčovačku taky k ničemu, leda na odvětrávání. Tak jsem to vyřešil hračkama od Conrada viz. http://grower.cz/forum/showthread.p...6507#post986507
které bez problému zvládaj spínat i rozpínat, takže ideál na větrání i zvlhčovačku..
týden jsem byl pryč a po návratu mě potěšila vesele kynoucí hromádka salámků akorát mě trápí vlhkost kolem 60-70% i když mám odtah naplno, protože to mám v pokoji, kde schne prádlo..no uvidíme, zatím žádný známky škůdců nebo plísní, jen se trochu opalujou konečky od hnojek... tak uvidíme, chtěl bych je nechat jet do konce měsíce...tj. ještě 20 dní, potom musim zase na týden odjet, tak bych se bál aby nepřezrály....
Tak už jdeme pomalu do finiše
dojedu zálivku a pujdou flushovat..
nakonec jsem dotáhl ec na 1,8
ph po celou dobu 5,8
teploty 18-28 C
změnil jsem časy ofuků tak, že jedou hodku a půl v kuse a půl hodky pauza, díky tomu a počasí venku vlhkost 50-60%
a na cestě už je mikroskop pro studium trichomu
můžu jim dát maximálně ještě 13 dní, tak snad jim to bude stačit...
zdarec hezký, mám zkušenosti s ececkem 3,2 v rw a slánky to nebyly, jen to chce si dát práci s proplachem a vysadit v pravej čas...
Je otázkou jeslti to není už jen plejtvání hnojivem, každej model snese jiný hodnoty...1,8 mi přijde málo, když beru v potaz že prorostlý kostky morduju už jednatrojkou a chrochtaj si...
S tím, že ti ececko na odpadu spadlo po zapnutí silnejšího světla je naprosto přirozený...víc světla - kytim se líp daří a víc toho sežerou...
at to roste
c
Původní příspěvek od Claune zdarec hezký, mám zkušenosti s ececkem 3,2 v rw a slánky to nebyly, jen to chce si dát práci s proplachem a vysadit v pravej čas...
Je otázkou jeslti to není už jen plejtvání hnojivem, každej model snese jiný hodnoty...1,8 mi přijde málo, když beru v potaz že prorostlý kostky morduju už jednatrojkou a chrochtaj si...
S tím, že ti ececko na odpadu spadlo po zapnutí silnejšího světla je naprosto přirozený...víc světla - kytim se líp daří a víc toho sežerou...
at to roste
c
jj, taky nad tím přemýšlím, že jim zkusim příště víc naložit, ale 3,2 my přijde už přeci jen moc, kolik ti z toho teče odpad při takovym vstupnim ec?
Jinak včera proběhl proplach a teď už jenom voda s ph 5,8
zároveň je na fotkách vidět věc co mě docela trápí a sice že mi kytičky přímo pod lampou takhle žloutnou, teplota mi jen velmi vyjímečně vyskočí na 29, tak mám teorii, že 660w je na ně přeci jenom moc velká nálož, takhle blízko a tím probíhá spalování živin v listech rychleji než jinde a nestíhají se dodávat...
nevím, na to nemám zkušenosti, ale nenapadá mě nic jinýho, kde by mohl bejt problém...
ještě by mohl být problém s rozprostřením světla, protože používám tohle stínítko http://www.growmania.cz/vzduchem-ch...125-p-1947.html a to mi přijde že směřuje světlo hlavně pod sebe, bez širšího rozptylu...
nějaké zkušenosti se stínítky na 1m čtvereční?
další fotesa
na dvou paličkách mi vyskočil, takovýhle malý flíček a to už tuplem nevim co je, snad ne nějaká začínající plíseň, zrovna teď neni moc vítaná
nějaký typy, kolik by toho mohlo ve finále bejt? ¨
nemám odhad, ale za 400 bych byl na poprvý fakt šťastný
Tak už to maj za sebou,
přišlo to náhle v 59. dni květu
po týdenním flushi
pod mikroskopem se už objevilo pár hnědek, tak už byl nejvyšší čas...
cca 7 hodin ostříhávání listí
a teď relaxujou při 10-15 stupních a 65% vlhkosti..
už proběhl i předčasná ochutnávka a chrochtám si
no to je právě to že ececko na odpadu při vysokým ec je pořád vysoký každopádně kolik si měl na odpadu ty při 1.8?
Jinak moc povedenej grow jak se na rohože sluší Vypadá to na slušnej výnos, ani bych se nestyděl říct že skoro g na W. 377g tipuju.
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno