Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Děkuji za rady. Také si myslím, že to bude přehnojené. Svilušky jsem žádné nenašel. PH zálivky upravuji na 6,2 - 6,5, takže to bych také vyloučil. Teď zalévám pouze vodou, tak snad se dají do kupy. Některé už mají barvu lepší.
12. den 18/6
Nejvyšší rostlina 32 cm
PS: Když se teplota blíží k 29°, otevřu stan a pustím klimatizaci - tzn. mám dost kolísavou teplotu 22 - 29,5°. Je lepší udržovat stálou teplotu kolem 28 - 29°, nebo to takto po určitých intervalech chladit?
doporucoval bych dojed toto kolo na Plagron a pak prejit na nejake mene agresivni hnojivo,nemam s plagronem dobre zkusenosti...BIOBIZZ mohu vrele doporucit setrne bio hnojivo,pouzivam ho uz X dlouho a nikdy sem s nim nemel problem a myslim ze i kdyz je mozna malinko drazsi urcite se vyplati...chut,vune,vynos vsechno jak ma byt
Původní příspěvek od perconti PS: Když se teplota blíží k 29°, otevřu stan a pustím klimatizaci - tzn. mám dost kolísavou teplotu 22 - 29,5°. Je lepší udržovat stálou teplotu kolem 28 - 29°, nebo to takto po určitých intervalech chladit?
Původní příspěvek od perconti PS: Když se teplota blíží k 29°, otevřu stan a pustím klimatizaci - tzn. mám dost kolísavou teplotu 22 - 29,5°. Je lepší udržovat stálou teplotu kolem 28 - 29°, nebo to takto po určitých intervalech chladit?
Teplota není všechno, klimatizací stáhneš teplotu ale musíš kytkám dodat dostatečné množství čerstvého vzduchu.
Ideální je když v té místnosti i spíš - produkuješ CO2 .
Vypadá to pěkně, až na ten hořčík a kolik žere klimatizace?
Mam stále otevřená okna, takže o čerstvý vzduch nemají nouzi.
Myslíš, že mám nedostatek hořčíku? Koukal jsem na fotky ve FAQ a také mi to tak příjde. Ale nevim, které mé hnojivo obs. draslík, protože popisky na balení jsou dost rozmazaný.. :-/ Zkusim to někde vygooglovat.
Jinak klimatizace má příkon 1000 W, takže asi dost :-)
citace:
Původní příspěvek od HurricaneGeorge
Teplota není všechno, klimatizací stáhneš teplotu ale musíš kytkám dodat dostatečné množství čerstvého vzduchu.
Ideální je když v té místnosti i spíš - produkuješ CO2 .
Vypadá to pěkně, až na ten hořčík a kolik žere klimatizace?
Původní příspěvek od BritCare doporucoval bych dojed toto kolo na Plagron a pak prejit na nejake mene agresivni hnojivo,nemam s plagronem dobre zkusenosti...BIOBIZZ mohu vrele doporucit setrne bio hnojivo,pouzivam ho uz X dlouho a nikdy sem s nim nemel problem a myslim ze i kdyz je mozna malinko drazsi urcite se vyplati...chut,vune,vynos vsechno jak ma byt
V příštím kole bych ho mohl vyzkoušet, přemýšlel jsem o AH, ale všimnul jsem si, že převážná většina growerů také hnojí BB. A co všechno od BIOBIZZ používáš?
Ahoj. Pokiaľ sa ti s Plagronom nedarí (čo sa pri 1. growe ešte nedá celkom povedať), použi BioBizz, ako radia ostatní. Pokiaľ sa budeš držať ich plánu hnojenia, každú tretiu zálievku použiješ čerstvú vodu, tak nič neskazíš a rastliny budú mať dostatok živín.
BioGrow BioBloom BioHeaven TopMax Fish mix od BB a PKčko od Canna...plagron ma podle me problem s trvanlivosti,vetsina hnojiv se po par mesicich pouzivani kazi...hnus
Původní příspěvek od BritCare BioGrow BioBloom BioHeaven TopMax Fish mix od BB a PKčko od Canna...plagron ma podle me problem s trvanlivosti,vetsina hnojiv se po par mesicich pouzivani kazi...hnus
Hoj jednoduše bude smrďet jinak než gdyž si ho otvíral poprvé a bude se tam dělat pěna jinak bio hnojiva je nejlépe skladovat v lednici já mám třeba Plagron Phyt-Amin 2 roky a pohoda.