Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fananek - jojo dnes jsem se pokusil vyfotit spodni vetvičku, ale beztak z toho pujde poznat hovno
navštěva polička mě vcelku potěšila.. většina kytek vypada zdravě a vitalně- až na 2 (oškubanek a jedinaček)- o nich až později
ale na druhou stranu me i vcelku zklamalo.. dal jsem do květinaču 4xww, 2xss a 2x BD a vylezly zatim jenom 2ww..a to měly všechny seminka hezky kličky..jeste počkam
1. Kobra.. stale roste a roste..jak do vyšky, tak do šiřky tami děla největši radost..snad to nebude samec! zkusim vypatrat jeji geny, jestli to něco je
2. Lance a twister - namačkane kytky, ale twister se ochotně nechava ohybat, tak v tym snad problem nebude
3. Kubuto - kytka co jsem daval do země lehce okousanou, ale rychle se vzpamatovala a roste jako z vody
4. zastřih kobry
5. tak co?? je z toho vidět pohlavi?? spiše ne, než jo co?
1. Ano ano.. rico a larry.. 2 kytičky, ktere jsou asi 3m od ostatnich.. rico byl hospitalizován nejspíše se sviluškami, ale žadny lék nebyl předepsán.. buď pojede a vyléčí se, nebo půjde do křemíkového nebe
2. twister jak se ochotně ohýbá..
3. Celá jedna část políčka.. nějaké kyti jsou moc blízko sebe, ale budu ohybat a ohybat, a stejne neco bude samec, tak bude vykázán z pole.. a oškubánek nevím nevím, jestli přežije Kobra na sobě už má papirový pytel, aby ukázala pohlaví (někde na G jsem četl, že to jde)
4. Kubuto, oškubanek, Roh.. oškubanka neco pokousalo ve skleníku..ale ne slimáci!! bylo tam hodně pavouku, much a jineho hmyzu, tak možna neco takoveho.. uvidime jestli přežije..
5. poslední kytka na policku.. Jedináček proto, protože je jako jedina mimo od ostatních.. nebylo místo v dírách, tak sla do hlíny, kterou jsem vykopal z děr.. aspon to bude na srovnání, jestli se kopat díry vyplatí.. stejně je nějaka nemocna nebo neco.. ale rozjede se
Hoja... Prosím tě, hodil bys tady foto jak ti roste ta Auto Pyramid? Mam ji taky a roste mi jako docela pěkně, ale itak by mě zajimalo jak to vypadá u tebe... Thx
Původní příspěvek od getzz Hoja... Prosím tě, hodil bys tady foto jak ti roste ta Auto Pyramid? Mam ji taky a roste mi jako docela pěkně, ale itak by mě zajimalo jak to vypadá u tebe... Thx
dobrá. Jak se pojedu podivat na misto, kde roste tak ti ju sem dam. ted jsem tam asi 5 dni nebyl. Ale po 2 dnech, co jsem ji se slusnyma klickama dal do hliny, tak jeste nevylezly
UP
větvička zpatky nepřirostla a zvalda. To je jedno se ztraty se vždy počita jen hlavne at to neni samec.. Mel jsem na jedne větvičce pytlik asi 2 dny a nic neukazala, tak nevím
a nějak me stvou maly sazenicky!! :-/ jsou už v hlině pěkne dlouho(5dni minilane) 4x ww, 2x SS, 2x BD, 2X blubxfast bud..a z toho na mě vekoukla zatim jen jedna ww a jeden BD!! a to navic nějaky pofiderni.. sand jeste vylezou
1. foto - neco se na kobře udělalo.. zarodek pohlavi to asi neni co?
tak kobra byla dnes-4.6.2011 rychle a bezbolestně zabita. Je mi HO líto. Byla to silná, nádherná a snadno větvící se kytka s velkym potenciálem! no nic nenadělm nic. jen stínila ostatním.
Ted se akorat bojím, že kytky, co visadím ted, budou male a zakrsle, když je sadím tak pozdě.
Jinak všem se vede dobře!! mam z nich radost až na sazeničky! v květinačich obal od seminnek byl, ale kytky nikde jen jedna.. něco je tam asi požira, tak jsem tu jednu dal ven
Twister mi děla obrovskou radost tim, jak to ohybam, se stavaji ze sekundarnich vetvi, vetve primarni už ma asi 5 vrcholku, ktery jsou ve stejne vyšce atd. to je super.
Jinak ted mam v květinačich zasazeny: 2x White rhino X snowryder a jednoho Auto pyramida , protože tamty 2 co jsem měl sežraly slimaci! .. pak mi jeste klicijou top44, mountain jam, white rhino a SMBOG
1. oškubanek se vschopil a jede v pohodě. sice je trochu slabši, ale to je jedno
2. Je to nějakej retard?? tyšim, že jsem to nezastřihaval, ale stejne divně roste. Někde jen list a vyběžek nove vetve jen jeden a naproti tomu nic atd.
3. Na larrym jsem se rozhodl také pokoušet ohybaní atd.
ted tu 2 dny chcalo, ale kyticky to nejak nepoznamenalo (aspon poličko, kde jsem byl) .. Snažím se už kytky roztahovat do prostoru, at mají více místa a vcelku se mi to daří. Z twistra je hezkej kulatej křak k fotkam:
1. na kytce je vetřelec!! fuj, to je hnus. byl zabit, ale list, na ktere byla pavucina je uplne zvadlej. Hajzl. Neni nejak nebezpečnej že??
1. na kytce je vetřelec!! fuj, to je hnus. byl zabit, ale list, na ktere byla pavucina je uplne zvadlej. Hajzl. Neni nejak nebezpečnej že??
Nebezpečný jsi mu byl ty,kytkám nijak neškodí,urvat list a hodit ho do hajzlu,kytka se kvůli tomu neposere
4. kubuto - no jo ma asi kolem metru
Vypadá to na nahození nákvětu samice,já mám už o něco větší nákvět,který by mněl být až v půlce srpna,nu což,příroda je příroda a my budeme dříve hulit
[/B]