Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 250w v-bog aneb zimní zahrádka :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
myslíte že jde v takhe malym boxu překonat hranici g/w
ano
ne
jedině s jednou hodně vynosnou odrůdou
možná
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Karma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

čau lidi , jsem tu s updatem ,.Dnes máme za sebou 21. den od přepnutí na květ.Rostliny si krásně kvetou, už bych řek že se to zastavilo, pak napíšu o kolik se to vytáhlo celkem.Jinak teplota bez ct je snesitelná pro rostliny, když když nevětrám v pokoji , tak je tam kolikrát i přes 40, ale nic spalenýho :-) A to jak vidíte mám je pekelně blízko výbojce :-) , listy jsou kolikrat 1cm od vybojky , když je nezapletu, a nepalily se.Kytku v bubleru jsem dal kamaradovy , zasadil ji do kokosu, a žije dál, později dám foto, nahradila jí fem. white widow od royal queen seeds-skoro stejně stará jako moje rostliny :-), kterou jsem získal zde v bazaru.

Old Post 14-02-2011 v 20:53 PM
IcanLearnUgRow je offline   Profil uživatele IcanLearnUgRow   Find more posts by IcanLearnUgRow   Foto galerie člena IcanLearnUgRow   Click here to Send IcanLearnUgRow a Private Message   Add IcanLearnUgRow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Karma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Zde foto jak proběhl upgradě ventilace, avšak nevim jestli k lepšímu. teplota je větší, ale je to možný že se zhoršilo proudění vzduchu.taky jsem si vyrobil odhlučněnovácí "trubku" s ventilátorem ve vnitř, a ztlumilo to razatně!

Old Post 14-02-2011 v 21:07 PM
IcanLearnUgRow je offline   Profil uživatele IcanLearnUgRow   Find more posts by IcanLearnUgRow   Foto galerie člena IcanLearnUgRow   Click here to Send IcanLearnUgRow a Private Message   Add IcanLearnUgRow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TomasD
Stálý Člen

Karma uživatele TomasD - 91% PěstitelskáKarma uživatele TomasD - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Mno hezký jsem zvědav na finální fotky a výsledek držim palce , s tim bublákem tam něco nebylo uplně v cajku , ph nebo tak něco a nebo to je taky tim že nemáš komplet od ah co se tam leje já ho třebas mám a cpu to tam i o trochu víc než předepisujou mno a ph se hejbe pořád upravuju to ph - a ph+ a kytky jsou gigantně narostlý sekundáry co se tvářej jako hlavní atd. takže příští asi jen hydro

Old Post 16-02-2011 v 23:24 PM
TomasD je offline   Profil uživatele TomasD   Find more posts by TomasD   Foto galerie člena TomasD   Click here to Send TomasD a Private Message   Add TomasD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

čago lidi, tak jsem tu s fotečkama(31.den 12/12).Kvete to krásně, až na nlx ta je pozadu i za wdowou , která by dodaná do skřine asi tejden po přepnutí.Pohral jsem si s pletivem-palice už se začínali mačkat , rozstřhal jsem ho a těd má tvar spíše čtverce. palice mají víc místa.Taky jsem vystříh díru do spodního pletiva přesně na větrák, a podložil jsem květináč, aby měla výboja blíž i ke spodkům :-) těd jak vidíte je uplně zabořená mezi kytkami, jak má byt. Teplota přes den u vršku 39.5, vlhkost přes den 49% v noci 80%, když nemám zaplý větráky, ale budu mit zaplej aspon jeden s nim se dá spat a pak je tam hned 30%.Jinak sem měl připáleny už nějaky špičky listů, zhoršila se průchodnost vzduchu jak to zarostlo palicema, těd jak jsem to rozstříhal tak už je to v klidu. Kdyby vás něco zajimálo ptejte se.

Naposledy upravil IcanLearnUgRow 02-03-2011 v 16:52 PM

Old Post 26-02-2011 v 10:42 AM
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

dalších pár
na prvni fotce je nlx

Old Post 26-02-2011 v 10:49 AM
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

Zdravím sem tu s fotečkama , holky maj zasebou 38.den 12/12.Holky papaj každěj den tědka tak 2 l vody, obden s hnojivama,těd sem přitvrdil s dávkovánim až na dvojnasobnou dávku.A preventivně jsem postříkal kuprikolem proti plísni :-)

Old Post 04-03-2011 v 13:08 PM
Phill
Stálý Člen

Karma uživatele Phill - 73% PěstitelskáKarma uživatele Phill - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Sis na palice stříkal něco proti plísni?...to snad NE
Jsem zvědavej jak ti ještě nakynou, ale jsem poněkud skeptický.

.......respect.......is everything.......
250w vertikal

Old Post 08-03-2011 v 09:54 AM
Phill je offline   Profil uživatele Phill   Find more posts by Phill   Foto galerie člena Phill   Click here to Send Phill a Private Message   Add Phill to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

čau no stříkal,ale jen polovinu ty nejmenší dávky co tam byla psana,takže fakt malej poměr ale beztak to pak bylo vidět na listech. tak jsem pak sem dvakrat postřikal vodou a pak i jednou se slepicincem :-)ted uz na střikani prdim , vlhkost hlidám -v noci když mám vyplý větrák tak se vystoupá na 80% max, když mam zaplý tak je 40%. taky uz myslim že to moc nenakyne-malej objem hlíny,ale wdowa jo protože jsem jí ještě přesadil :-)a rozhodně je znat , že ji to pomohlo.

Old Post 08-03-2011 v 11:05 AM
mati0n
Stálý Člen

Karma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

no ty ses dobrej blazen... az to budes nekomu davat kostovat, tak bud dobrej a rekni jim, ze je to strikany oxychloridem medi, tak jestli jim to za to zhuleni stoji...

btw: Kuprikol je spatne smyvatelny

btw2: celej ten tvuj pest mi prijde jako jeden velkej ftip - sorry

Old Post 08-03-2011 v 11:16 AM
mati0n je offline   Profil uživatele mati0n   Find more posts by mati0n   Foto galerie člena mati0n   Click here to Send mati0n a Private Message   Add mati0n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

rikam byl to takovej malej pomer, a za 7 dní (ochtana lhůta) je to prej pryč ta nejmenší dávka, a ja jsem dal její ani ne jeji polovinu.jo a neboj napíšu pak seznam otravenejch lidí díky za nazor. ale vypada ze to bude dost povedenej vtip , na to ze me box vysel na 15stovek:-)

Old Post 08-03-2011 v 11:59 AM
HurricaneGeorge
Stálý Člen

Karma uživatele HurricaneGeorge - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Oxychlorid měďnatý - 3 CuO . CuCl2 . 4 H2O
Tak to mi řekni kam a jak se ti rozloží oxid měďnatý?! Nechápu na co jsi to používal, když žádnou plíseň nemáš.
Měď v této podobě je dost toxická, dále při tepelném rozkladu látky může docházet k vývoji a uvolňování chlorovodíku dle podminek i dalších toxických zplodin (stačí přečíst wikipeii, vzpomeň si až to budeš kouřit). I kdyby to byly mizivé koncentrace, hraješ hazard.

Nebudu dále komentovat, vtip je to hodně trapný!

Balkonový Killer Kush

SuperSILENT BB75 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE TAHOE ALIEN
DR60 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE MKxSk
KALFAS growbox CFL250Wdual V-BOG

EC a databáze dEC1 hnojiv

Reverzně osmotická filtrační jednotka 310-80M
Terárium pro Avicularia Versicolor s hydroponickým systémem typu bubbler

Hurricane Georges was the seventh tropical storm, fourth hurricane, and second major hurricane of the 1998 Atlantic hurricane season.

Old Post 08-03-2011 v 12:27 PM
HurricaneGeorge je offline   Profil uživatele HurricaneGeorge   Find more posts by HurricaneGeorge   Foto galerie člena HurricaneGeorge   Click here to Send HurricaneGeorge a Private Message   Add HurricaneGeorge to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

nevim kam se rozlozi, ale co je pak ta ochrana lhůta?za tu dobu se s tim zrejme neco stane ze to nebude tak toxicky.no měl sem strach z plísně, protože mám fakt šišku na šišce, tak preventivně., a doufám teda že taková malá dávka nebude znát, myslim že v kupovany trávě sem kolikrát vyoukřil něco mnohem horšího .tak uvidime snad to nebude tak žhavý jak řikáte . radši to ještě stříknu asi se smáčedlem-jarem preventivně co řikáte

Old Post 08-03-2011 v 12:37 PM
HurricaneGeorge
Stálý Člen

Karma uživatele HurricaneGeorge - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

citace:
Původní příspěvek od IcanLearnUgRow
nevim kam se rozlozi, ale co je pak ta ochrana lhůta?za tu dobu se s tim zrejme neco stane ze to nebude tak toxicky.no měl sem strach z plísně, protože mám fakt šišku na šišce, tak preventivně., a doufám teda že taková malá dávka nebude znát, myslim že v kupovany trávě sem kolikrát vyoukřil něco mnohem horšího .tak uvidime snad to nebude tak žhavý jak řikáte . radši to ještě stříknu asi se smáčedlem-jarem preventivně co řikáte

Jsi úplně mimo Knedlíčku .

No JAR by možná smáčel, ale potom ty palice vykoupej ve velkým množstvím vody a následně vyhoď do popelnice.

Balkonový Killer Kush

SuperSILENT BB75 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE TAHOE ALIEN
DR60 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE MKxSk
KALFAS growbox CFL250Wdual V-BOG

EC a databáze dEC1 hnojiv

Reverzně osmotická filtrační jednotka 310-80M
Terárium pro Avicularia Versicolor s hydroponickým systémem typu bubbler

Hurricane Georges was the seventh tropical storm, fourth hurricane, and second major hurricane of the 1998 Atlantic hurricane season.

Old Post 08-03-2011 v 12:46 PM
HurricaneGeorge je offline   Profil uživatele HurricaneGeorge   Find more posts by HurricaneGeorge   Foto galerie člena HurricaneGeorge   Click here to Send HurricaneGeorge a Private Message   Add HurricaneGeorge to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WERD
Stálý Člen

Karma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

bych to preventivně postříkal savem proti plísni...to se taky rozloží na chlor a je to za chvilku pryč a vydesinfikováno..Knedl nepřestáváš překvapovat

jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-

WERDiskův 400W Budhha/Moutain Jam

WERDiskova selekce SHIT/PPP

P-konopná mast s propolisem

Old Post 08-03-2011 v 13:24 PM
WERD je offline   Profil uživatele WERD   Find more posts by WERD   Foto galerie člena WERD   Click here to Send WERD a Private Message   Add WERD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OutDoorEr
Stálý Člen

Karma uživatele OutDoorEr - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

bože...řešíte to detinsky a zaujatě...vždyť je to normálně na zeleninu tak cemu to vadí?je to sice chemka...ae koureni te traavy bude stejne nebezpečný,jak když si koupíš v zelenině okurek...bud v klidu :-) normálnima věcma do sebe muzes dostat i vic svinstva

4xOrange bud mikrogrow

85101

1.Out by me OB,NL+F2 by Cerzyn 2011

Old Post 08-03-2011 v 13:30 PM
OutDoorEr je offline   Profil uživatele OutDoorEr   Find more posts by OutDoorEr   Foto galerie člena OutDoorEr   Click here to Send OutDoorEr a Private Message   Add OutDoorEr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele OutDoorEr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

dik oute , jinak myslim to samy, protoze jsem tam dal fakt malou davku, uz nejsem jistej kolik to bylo ale ale myslim ze to bylo 0.15g na půl litrů . a normal je skoro 3x větší a toje ta nejmenší ktera tam je.

Old Post 08-03-2011 v 15:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-03-2008 - zimní zahrádka) - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás