Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau lidi , jsem tu s updatem ,.Dnes máme za sebou 21. den od přepnutí na květ.Rostliny si krásně kvetou, už bych řek že se to zastavilo, pak napíšu o kolik se to vytáhlo celkem.Jinak teplota bez ct je snesitelná pro rostliny, když když nevětrám v pokoji , tak je tam kolikrát i přes 40, ale nic spalenýho :-) A to jak vidíte mám je pekelně blízko výbojce :-) , listy jsou kolikrat 1cm od vybojky , když je nezapletu, a nepalily se.Kytku v bubleru jsem dal kamaradovy , zasadil ji do kokosu, a žije dál, později dám foto, nahradila jí fem. white widow od royal queen seeds-skoro stejně stará jako moje rostliny :-), kterou jsem získal zde v bazaru.
Zde foto jak proběhl upgradě ventilace, avšak nevim jestli k lepšímu. teplota je větší, ale je to možný že se zhoršilo proudění vzduchu.taky jsem si vyrobil odhlučněnovácí "trubku" s ventilátorem ve vnitř, a ztlumilo to razatně!
Mno hezký jsem zvědav na finální fotky a výsledek držim palce , s tim bublákem tam něco nebylo uplně v cajku , ph nebo tak něco a nebo to je taky tim že nemáš komplet od ah co se tam leje já ho třebas mám a cpu to tam i o trochu víc než předepisujou mno a ph se hejbe pořád upravuju to ph - a ph+ a kytky jsou gigantně narostlý sekundáry co se tvářej jako hlavní atd. takže příští asi jen hydro
čago lidi, tak jsem tu s fotečkama(31.den 12/12).Kvete to krásně, až na nlx ta je pozadu i za wdowou , která by dodaná do skřine asi tejden po přepnutí.Pohral jsem si s pletivem-palice už se začínali mačkat , rozstřhal jsem ho a těd má tvar spíše čtverce. palice mají víc místa.Taky jsem vystříh díru do spodního pletiva přesně na větrák, a podložil jsem květináč, aby měla výboja blíž i ke spodkům :-) těd jak vidíte je uplně zabořená mezi kytkami, jak má byt. Teplota přes den u vršku 39.5, vlhkost přes den 49% v noci 80%, když nemám zaplý větráky, ale budu mit zaplej aspon jeden s nim se dá spat a pak je tam hned 30%.Jinak sem měl připáleny už nějaky špičky listů, zhoršila se průchodnost vzduchu jak to zarostlo palicema, těd jak jsem to rozstříhal tak už je to v klidu. Kdyby vás něco zajimálo ptejte se.
Naposledy upravil IcanLearnUgRow 02-03-2011 v 16:52 PM
Zdravím sem tu s fotečkama , holky maj zasebou 38.den 12/12.Holky papaj každěj den tědka tak 2 l vody, obden s hnojivama,těd sem přitvrdil s dávkovánim až na dvojnasobnou dávku.A preventivně jsem postříkal kuprikolem proti plísni :-)
čau no stříkal,ale jen polovinu ty nejmenší dávky co tam byla psana,takže fakt malej poměr ale beztak to pak bylo vidět na listech. tak jsem pak sem dvakrat postřikal vodou a pak i jednou se slepicincem :-)ted uz na střikani prdim , vlhkost hlidám -v noci když mám vyplý větrák tak se vystoupá na 80% max, když mam zaplý tak je 40%. taky uz myslim že to moc nenakyne-malej objem hlíny,ale wdowa jo protože jsem jí ještě přesadil :-)a rozhodně je znat , že ji to pomohlo.
no ty ses dobrej blazen... az to budes nekomu davat kostovat, tak bud dobrej a rekni jim, ze je to strikany oxychloridem medi, tak jestli jim to za to zhuleni stoji...
btw: Kuprikol je spatne smyvatelny
btw2: celej ten tvuj pest mi prijde jako jeden velkej ftip - sorry
rikam byl to takovej malej pomer, a za 7 dní (ochtana lhůta) je to prej pryč ta nejmenší dávka, a ja jsem dal její ani ne jeji polovinu.jo a neboj napíšu pak seznam otravenejch lidí díky za nazor. ale vypada ze to bude dost povedenej vtip , na to ze me box vysel na 15stovek:-)
Oxychlorid měďnatý - 3 CuO . CuCl2 . 4 H2O
Tak to mi řekni kam a jak se ti rozloží oxid měďnatý?! Nechápu na co jsi to používal, když žádnou plíseň nemáš.
Měď v této podobě je dost toxická, dále při tepelném rozkladu látky může docházet k vývoji a uvolňování chlorovodíku dle podminek i dalších toxických zplodin (stačí přečíst wikipeii, vzpomeň si až to budeš kouřit). I kdyby to byly mizivé koncentrace, hraješ hazard.
nevim kam se rozlozi, ale co je pak ta ochrana lhůta?za tu dobu se s tim zrejme neco stane ze to nebude tak toxicky.no měl sem strach z plísně, protože mám fakt šišku na šišce, tak preventivně., a doufám teda že taková malá dávka nebude znát, myslim že v kupovany trávě sem kolikrát vyoukřil něco mnohem horšího .tak uvidime snad to nebude tak žhavý jak řikáte . radši to ještě stříknu asi se smáčedlem-jarem preventivně co řikáte
Původní příspěvek od IcanLearnUgRow nevim kam se rozlozi, ale co je pak ta ochrana lhůta?za tu dobu se s tim zrejme neco stane ze to nebude tak toxicky.no měl sem strach z plísně, protože mám fakt šišku na šišce, tak preventivně., a doufám teda že taková malá dávka nebude znát, myslim že v kupovany trávě sem kolikrát vyoukřil něco mnohem horšího .tak uvidime snad to nebude tak žhavý jak řikáte . radši to ještě stříknu asi se smáčedlem-jarem preventivně co řikáte
Jsi úplně mimo Knedlíčku .
No JAR by možná smáčel, ale potom ty palice vykoupej ve velkým množstvím vody a následně vyhoď do popelnice.
bych to preventivně postříkal savem proti plísni...to se taky rozloží na chlor a je to za chvilku pryč a vydesinfikováno..Knedl nepřestáváš překvapovat
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
bože...řešíte to detinsky a zaujatě...vždyť je to normálně na zeleninu tak cemu to vadí?je to sice chemka...ae koureni te traavy bude stejne nebezpečný,jak když si koupíš v zelenině okurek...bud v klidu :-) normálnima věcma do sebe muzes dostat i vic svinstva
dik oute , jinak myslim to samy, protoze jsem tam dal fakt malou davku, uz nejsem jistej kolik to bylo ale ale myslim ze to bylo 0.15g na půl litrů . a normal je skoro 3x větší a toje ta nejmenší ktera tam je.