Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ja osobne po huleni mam hlad.. Mam bezva metabolismus: Je mi 19,merim 186cm a vazim 52kg,sezeru 3x vic nez normalni clowek,ale nepribiram.. Sice trochu jo,ale ne moc.. De mi to spis do svalu,porad negde chodim a mam plno energie,takze to vsecko spalim..!!
K tomu receptu..: Vetsinou si udelam to na co mam chut (jednou med se salamem..),ale obcas se stane,ze proste neviiim,co bych si dal.. Mam na ''neco'' chut,ale nevim na co..!! V takovem pripade prichazi muj banana split,neboli opici mls.. Do polivkovyho talire nastrikam slehacku jako spodni vrstvu.. Vezmu krasne cerstve nazelenale banany,nakrajim tak 3 velke,nebo 4 male na kolecka do slehacky,potom vezmu tabulku mlecne cokolady s oriskama a rozlamu ji do toho vseho a nakonec to jeste znova pospreju poradnym kopcem slehacky..!! Je to bozska dokonalost,trva to asi 5 minut a neni skoro nic potreba pripravovat.. Jeste jednu vyhodu ma tento recept,a to ze slehacku pohani rajsky plyn (N2O).. Az to vsecko udelam,tak si za odmenu sluknu poradnej dousek..!!
Před špekem se pořádně najim pauza 5minut(-abych pak neměl hlad a nedostalo se to ze mě) votpálim bréco vyhulim vyhulenej na mrtě
a pak asi púl hodky ve stavu si dám cíčko(ale to jen někdy) vykotlí mě to úplně nejvíc na púl hodky a pak známej dojezd žranice jag svin
No, příprava...20:00...ubalit, připravit pití (půlitr šťávy, čajík...), něco mňamky (korbačiky, čabajka, tyčinky, křupky), nastartovat ňákou gamesnu nebo filmeček na kompu, připravit pelech u bedny a odpálit. Potom tak 3 hodinky frčet, jít se natáhnout do pelechu - všecko vypnout - a spinkat. A ráno zase do práce, vyspinkanej, čilej.
Popřípadě doplnit mladou, seksík před spanim a třeba i ráno. Zrovna dneska sem šel do práce s úsměvem. Enjoy...
vitaminy Tee,Haa a Cee..!! To je dost dobry.. Ted po ranu me to fakt dostalo
2 all:
Cetl jsem tu hodne,ze po huleni si lejete caj do hlavy.. Ja osobne teda taky,sedim v cajovne zdymenej a sem schopen vysat 3 litry zelenyho caje.. Ale jen bych chtel upozornit ze po caji zhulenost ustupuje,stejne jako treba pri cukru.. Hodne cukru zapricinuje ze se vitaminy T,H a C nerozkladaji od dvanacterniku dal.. A zravka je (myslim,nevim jiste) reakce na lehkou otravu zaludku a chce to v sobe vsecko zredit,tak se telo brani zravkou.. Ale to je nahodou bezva zalezitost..!!
Nejlepsejsi je s sebou ven pribrat mimo kuriva taktkéz banány a mandarinky a pomerance coby válecné zbranove prostredky. Takový boje jste urcite jeste nedavali. dost dobry je zahrat si na takovej ten divokej západ (zadama k sobe-> 12 kroku... pif paf -/- jednou me pri tom kamosh vysral- plizil se potichu zamnou-> otocení-> pif-> ulek stres infarkt mrdvice atd...] A pak to snime :-))))))
Já mám nejradši, když se vezme auto a vypadnem někam pryč.Samozřejmě nesmí chybět mimo hulení nějaký to pití,jídlo (hlavně sladký).Jediná nevíhoda je, že člověk kterej řídí cestu spátky buď vykydne a nebo je tak skouřenej, že se necejtí na to, aby řídil.Ale jinak to je skvělý.
Sice nevím kdo napsal předchzí příspěvek pod mím nickem, ale každopádně nesouhlasím s tím autem, tak to je dost hardcore, ale budiž. A to jídlo a pití tak to je jasný ale lepší je menší procházka někam za město, nebo několikadenní výlet od přírody ze spoustou marihunany :-°))
Jo pro mně je nejlepší jít v letě večer ven s hodně dobrým kámošem brutálně se vyhulit a pak jen tak přicházet na věci který nas totálně vypsichujou prostě užít si stav na 110%
Já to dělám takhle. Doma si udělám konopné kafe. (Zkrátka tochu silného konopného mléka + kafe) Pak du ven tak se 3-4 fakt dobrejma kámošema. Tam zahulíme. A pak jsou tři možnost: