Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hulim kazdy den, vetsinou navecer kdyz prijdu z prace uz par let; o vikendu nekdy den jointem zacinam. Nejake problemy nepozoruji, snad ... lide kteri
nikdy nehuli se mi cim dal vice vzdaluji, ziji v jinem svete kteremu uz moc
nerozumim.
Na par mesicu jsem jednou prestal. Slo to bezbolestne, snaze
nez kdyz jsem prestaval kourit cigarety . Nakonec jsem se k huleni vratil. Zdalo
se mi ze jsem vice podrazdeny a vice na me dopada podivnost vlastni existence. Takze kourim opet kazdy den prozatim.
thc_george: jenomže jedna věc je co tě baví a druhá co to dělá s organismem. já teď prázdniny taky docela prohulil. sice jsem normálně pracující, ale teď zase začíná zkouškové, takže to omezuji na víkendy (snažím se).
ja hulim minimalne.. dvaktrat trikrat za mesic, kdyz je co, tak dvakrat za tejden, vic ne. Rek jsem si, ze vic nez jednou za dva dny nikdy nebudu. Z toho co tu pise vetsina z vas, ma trava po delsi a castejsi konzumaci za nasledek trosku odtrzeni od nehulici "vetsiny"... snad tusite, proc je ta vetsina v zavorkach .. a uvedomeni si nesmyslnosti vlastniho byti... cloveku pak problemy tohohle sveta prijdou zbytecny a malicherny... coz znamena ze je vetsi pohodar... to je na jednu stranu dobre, ale muze to pak trosku odnyst osobni zivot a pamet.. protoze na tu to vliv ma, to mi nikdo nevymluvi... vidim to i na par lidech kolem sebe.. samozrejme to uz je dost dotazeny do extremu. Znam taky lidi, co hulej nekolik let a hodne a tohle se na nich vubec neprojevuje..
PiosOne: jo dyť jo, ja dyž maturoval, tak mi Bůh dopřál 40 dnů bez hulení, prostě nebylo co.. a sem rád, že to tak bylo.. Jinak sem psal, hulím když mám a já nemám pořád, takže hulím třeba tejden, 14 dnů v kuse a pak třeba tejden pauza..
Ja hulím když je, takže každej den. A následky mám klasický, jako již zminovaná paranoia z lidí, jsem hodně velkej pohodář a ve spojení s mým flegmatismem je to drastická kombinace, jež měla za následek to, že mě vyhodili ze školy(hold myslel sem že ty opravky nějak dopadnou, samozřejmě v můj prospěch, mílil jsem se...) Ale stejně se mi tam nelíbilo. A k tý žravce, klasika ale neshoduju se s tím že mám hlad i normálně, když třeba den nehulím tak na druhý den skoro nic nejím, a po ránu se mi dokonce zvedá žaludek a je mi na zvracení. ale jinak, keep smoking
Já hulim furt.Ráno vstanu a říkám si :ještě ne,. budeš celej zblblej a nic už neuděláš. A jak tak o tom přemejšlim,tak zjistim že už dávno hulim.Je mi jedno, jestli jdu do worku nebo ne.Už jsem si zvyk´bejt zmaštěnej za jakýkoliv situace a nikdo to na mě ani nepozná(asi).A jen co dohulim první fajfku(doma hulim šluknu)dám si půl krabičky cigeret a už přemejšlim jak bych se zhulil.Naštěstí moje mladá je dost tolerantní ikdyž má furt ňáký kecy,že brzo gebnu.Ale s úsměvem na tváři a to je f pohodě....takže jestli vám můžu poradit,tak fo tom moc nepřemejšlejte a už to fodpalujte-na přemejšlení budete mít času dost až budete smrdět v kriminále za to,že jste si dovolili vypěstovat několik(v mém případě hromadu hulení)rostlin.
to Mazz: taky se po ránu vůbec nenažeru.Jen když jsem po vopici,tak vstanu a sežral bych i bráchu,kdyby nebyl tak hnusně hubenej...na dovolený v Korfacku byly k snídani Swedisch stoly a pokaždý jsem utíkal na pokoj se vyblejt.Jinak s tou paranoiou to neni tak, že by to bylo z hulení-je to těma lidma!!!
zda se my ze mam z kazdyho prispevku trochu... hulim 3 roky... hodne rekl bych ze to i pekne prehanim... moooc rad hulim sam... bez vecerniho speka pred spanim bych nekdy ani neusnul... snazim se hulit chytre - gdyz na sobe citim ze sem uz uplne vymetlo, tak si dam na tejden dva woraz... jinak standartka - propad sem ve skole protoze sem si myslel ze ty vopravky prece musim udelat --- he ale vono ne...dal paranoia - to je hold uz hulicuv udel... pak mam taky casto propady... jinak mam perfektni kamose se kterejma se da vzdycky tvorit ten nejvetsi heges.... takze hulte at nejsem magor sam...