Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konvenční Zahrádky » Rajčata hydro OUT 2010
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
PLANTER
Stálý Člen

Karma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

jo tak ty hydro se od minuliho updatu dost zmenily takze tam uz ten rozdil asi neni

Můj Balkón 09 Moje Psychotropní Zahrádka 1st-in 72w cfl Můj balkón 2010 RAP,D´N´B,JUNGLE

Old Post 09-08-2010 v 11:49 AM
PLANTER je offline   Profil uživatele PLANTER   Find more posts by PLANTER   Foto galerie člena PLANTER   Click here to Send PLANTER a Private Message   Add PLANTER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PLANTER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

Máš je pěkný ty rajčata, já je jedu v kokosu a mám podobný, akorát jsou zatím fuurt zelený.
Přeju hodně rajčatových salátů , ať se daří!

Old Post 09-08-2010 v 11:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Karma uživatele marie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Mirex, jelikož je naše úchylka podobná, asi pro tebe nebude překvapením, že ani já jsem na záhonku kokosem nešetřil
I já tobě, a vůbec všem growerům přeji, ať se jim jenom daří...

Old Post 10-08-2010 v 07:47 AM
marie je offline   Profil uživatele marie   Find more posts by marie   Foto galerie člena marie   Click here to Send marie a Private Message   Add marie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Příspěvek č. 36

This is my message...

Old Post 11-08-2010 v 15:03 PM
marie je offline   Profil uživatele marie   Find more posts by marie   Foto galerie člena marie   Click here to Send marie a Private Message   Add marie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Příspěvek č. 37

Dobrá zpráva: rajčatům se daří, brzo přijde hlavní vlna zralých. Aktuálně sklizeno 947.5 g. to je prdel...

Špatná zpráva: někomu se včera ve vichřici zlomila cena. Papričku jsem sice vrátil takřka do původní polohy a přivázal ke kolíku, ale jestli to dá... ?

Old Post 14-08-2010 v 21:04 PM
PLANTER
Stálý Člen

Karma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

a kde je zlomená ňák to nejde poznat ale jestli sou stejně náročný jako kanabis tak to dá

Můj Balkón 09 Moje Psychotropní Zahrádka 1st-in 72w cfl Můj balkón 2010 RAP,D´N´B,JUNGLE

Old Post 14-08-2010 v 21:19 PM
PLANTER je offline   Profil uživatele PLANTER   Find more posts by PLANTER   Foto galerie člena PLANTER   Click here to Send PLANTER a Private Message   Add PLANTER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PLANTER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Pokud jsi tam měl nějaké vlákna tak se podaří To samé máš i s cannabis (tak jen tuším že to bude fungovat i u papriček ) Ale tuším že to bude ok

Old Post 14-08-2010 v 21:22 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lolotutko
Stálý Člen

Karma uživatele lolotutko - 71% PěstitelskáKarma uživatele lolotutko - 71% PěstitelskáKarma uživatele lolotutko - 71% PěstitelskáKarma uživatele lolotutko - 71% PěstitelskáKarma uživatele lolotutko - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

minimalne 4,2 kg ti prajem

Priatelia príde deň
a my takto na jeseň
vrátime sa pre tú pieseň sem.

Zahradka strycka Jonatana 2010
Medikit/Doctor CBD Microgrow
Dinamed cbd plus/Critical+ 2.0 / 150W LED

Old Post 18-08-2010 v 12:24 PM
lolotutko je offline   Profil uživatele lolotutko   Find more posts by lolotutko   Foto galerie člena lolotutko   Click here to Send lolotutko a Private Message   Add lolotutko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lolotutko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Příspěvek č. 41

Přátelé pěstování. Přes veškerou letošní nepřízeň počasí (žádné jaro/léto) se konečně přiblížila hlavní vlna sklizně rajčat. Opožděně. Ale s tím se pereme všichni.
Do dnešního dne sklizeno 1572.7 g. Vážím poctivě. Ale smějou se mi...
Asi se mrknu, jak jsou na tom hodnoty pH a EC. Už nějakou dobu vůbec neměřím. Jen dolívám vodu. Nevím, jestli třeba nasadit FS.
S ohledem na to, že ještě má dozrát kopa rajčat se na to asi vyprdnu a spíš budu zvažovat nějaké lehčí přikrmení.
Dal jsem ochutnat i sousedům a nad nádhernou slaďoučkou chutí zůstává každému rozum stát.
Pořád jsem tvrdil, že to nějaký větší smysl nemá, ale ta chuť mě čím dál víc přesvědčuje, že příští rok systém naopak rozšířím.
Je přece skvělé dostat tu jedinečnou chuť, kterou hned tak někdo nemá..
http://www.youtube.com/watch?v=lc448jDOZl4

Jo.. a papričky? ... bohužel rostlina chřadne a končí svůj život.. peppers začínají červenat...

Naposledy upravil marie 20-08-2010 v 17:46 PM

Old Post 20-08-2010 v 13:40 PM
Host
Host

Příspěvek č. 42

Tak paráda, už sklízíš, mě ty rajčata v kokosu, jak fuurt pršelo (Liberecko) chytli stonkovou plíseň, né teda všechny keříky, ale štve mě to, takovy s...ní s tím bylo a je to v p ....

Old Post 20-08-2010 v 13:55 PM
marie
Virgin

Příspěvek č. 43

Mirex, to mě mrzí. U nás (Boskovicko) právě naštěstí zas tak nepršelo. Vzdals to úplně? Nezkoušels postřik? Třeba Dithane nebo Ridomil?

Old Post 20-08-2010 v 14:08 PM
Host
Host

Příspěvek č. 44

Total zničený, stonky uplně hnědý, listy žlutý, prostě nemám šanci to zachránit, jen čekám až uplně zhasnou, něco na nich je tak to dám dozrát za okno, ale to neni ono.

Old Post 20-08-2010 v 14:45 PM
marie
Virgin

Příspěvek č. 45

Dnes večer jsem sklidil dalších 824,3 g. Dohromady 2397 g. Dolil jsem 10 litrů vody. Zvláštní je, že EC je pořád 4,2. PH 5,7. Nevím... jestli si vůbec nic neberou. Pravda je, že většinou měřím, když je voda na dně, tudíž je koncentrovanější nasycení, ale stejně...
Pokud vám někdo řekne, že hydroponicky pěstovaná rajčata jsou bez chuti, pošlete ho s chutí do prdele. Ta chuť je totálně absolutní bomba. Teď jsem si jedno dal, a zas to tam bylo. Kéž bych se moh s váma podělit. Asi napíšu do Atami, že rajčata s použitím jejich hnojiv i při EC 4-5 chutnají pyramidálně..

Old Post 20-08-2010 v 22:27 PM
šapša
Stálý Člen

Karma uživatele šapša - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

4,75 kg věřím,že jsou vynikající ty hydrorajčátka

já si spíš myslím,že lidi tady málo hulej, kdyby víc hulili nemohli by si tolik lhát // kdo nebojuje - prohraje , kdo bojuje - může prohrát // pokud se budeme bát omylů nikdy nepříjdeme s ničím originálním
Nazdar Mazar a jiné písně o lásce // Ďábel s tváří anděla (projekt E.) // Šotkova bylinková zahrádka // Na krásu našich koní a rychlost našich žen // Hells Angels//
Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? // Permakultura - farmaření s přírodou

Old Post 21-08-2010 v 17:06 PM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Příspěvek č. 47

šapša, to mě prostě zlomilo... já tady vykládám, jak jsou vynikjící... a šapšina toto....

Old Post 21-08-2010 v 22:22 PM
šapša
Stálý Člen

Karma uživatele šapša - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Marie, jsou vynikající nech toho je to jen názor jedné pipky kterej se mezi těma ostatníma dočista ztratí:.-)

já si spíš myslím,že lidi tady málo hulej, kdyby víc hulili nemohli by si tolik lhát // kdo nebojuje - prohraje , kdo bojuje - může prohrát // pokud se budeme bát omylů nikdy nepříjdeme s ničím originálním
Nazdar Mazar a jiné písně o lásce // Ďábel s tváří anděla (projekt E.) // Šotkova bylinková zahrádka // Na krásu našich koní a rychlost našich žen // Hells Angels//
Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? // Permakultura - farmaření s přírodou

Naposledy upravil šapša 22-08-2010 v 09:29 AM

Old Post 22-08-2010 v 07:04 AM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás