Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mirex, jelikož je naše úchylka podobná, asi pro tebe nebude překvapením, že ani já jsem na záhonku kokosem nešetřil
I já tobě, a vůbec všem growerům přeji, ať se jim jenom daří...
Dobrá zpráva: rajčatům se daří, brzo přijde hlavní vlna zralých. Aktuálně sklizeno 947.5 g. to je prdel...
Špatná zpráva: někomu se včera ve vichřici zlomila cena. Papričku jsem sice vrátil takřka do původní polohy a přivázal ke kolíku, ale jestli to dá... ?
Přátelé pěstování. Přes veškerou letošní nepřízeň počasí (žádné jaro/léto) se konečně přiblížila hlavní vlna sklizně rajčat. Opožděně. Ale s tím se pereme všichni.
Do dnešního dne sklizeno 1572.7 g. Vážím poctivě. Ale smějou se mi...
Asi se mrknu, jak jsou na tom hodnoty pH a EC. Už nějakou dobu vůbec neměřím. Jen dolívám vodu. Nevím, jestli třeba nasadit FS.
S ohledem na to, že ještě má dozrát kopa rajčat se na to asi vyprdnu a spíš budu zvažovat nějaké lehčí přikrmení.
Dal jsem ochutnat i sousedům a nad nádhernou slaďoučkou chutí zůstává každému rozum stát.
Pořád jsem tvrdil, že to nějaký větší smysl nemá, ale ta chuť mě čím dál víc přesvědčuje, že příští rok systém naopak rozšířím.
Je přece skvělé dostat tu jedinečnou chuť, kterou hned tak někdo nemá.. http://www.youtube.com/watch?v=lc448jDOZl4
Jo.. a papričky? ... bohužel rostlina chřadne a končí svůj život.. peppers začínají červenat...
Tak paráda, už sklízíš, mě ty rajčata v kokosu, jak fuurt pršelo (Liberecko) chytli stonkovou plíseň, né teda všechny keříky, ale štve mě to, takovy s...ní s tím bylo a je to v p ....
Total zničený, stonky uplně hnědý, listy žlutý, prostě nemám šanci to zachránit, jen čekám až uplně zhasnou, něco na nich je tak to dám dozrát za okno, ale to neni ono.
Dnes večer jsem sklidil dalších 824,3 g. Dohromady 2397 g. Dolil jsem 10 litrů vody. Zvláštní je, že EC je pořád 4,2. PH 5,7. Nevím... jestli si vůbec nic neberou. Pravda je, že většinou měřím, když je voda na dně, tudíž je koncentrovanější nasycení, ale stejně...
Pokud vám někdo řekne, že hydroponicky pěstovaná rajčata jsou bez chuti, pošlete ho s chutí do prdele. Ta chuť je totálně absolutní bomba. Teď jsem si jedno dal, a zas to tam bylo. Kéž bych se moh s váma podělit. Asi napíšu do Atami, že rajčata s použitím jejich hnojiv i při EC 4-5 chutnají pyramidálně..