Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Krásná holka... listy se zbarvují do žluta protože kytka dozrává a dostávala hnojek tak akorát co jí chybí si tahá z listů a u takto proflushované rostlinky je zaručená chut bez hnusné pachutě hnojiv ... GJ
35. den ve skříni.
Už liju snad po 6 té Final Solution a do 5 dnů to s kytičkou skončím. Jeslti máte námitky, tak je předneste... Posledních pár lístku už taky ztrácí dusík => barvu. Jinak je to připraveno a ošmikáno na sklizeň...
2. velikost nejdelší palice
3. pro představu velikost kytky
Tak zase nějaké fota, tentokrát z posledního dne... Po 40ti dnech ve skříni a 2 dnech tmy to má za sebou....
Nahazuji fotky celé kytky a kořenového systému..
krasna prace! grow se ti povedl na 100% jen, vidim to tady povicero...... proc tak strihas ty listy pred susenim?? jasny, lepe se to smika nez kdyz jsou suche, rychleji jsou paly suche ale taky jde dolu chut......
jinac.... jak se ti libi FS?? me to moc nenadchlo!! K+ voe!
Kus hoven: Diky za pochvalu Už bylo na čase, aby se povedl na "100%"... Listy stříhám přesně z důvodu jak píšeš! O chuť se určitě nepřipravuji - nebo?... FS? Final Solution? Jako vůně jde díky němu nahoru, to stopro! Palice se asi díky FS nijak nenafukují. Hlavní důvod, proč FS používám je kvůli čištění, AH to vyrobilo, tak mi to příjde lepší, než lít tam jen čistou vodu, která stačí na konci jednou pořádně před seknutím kytky... Co tvůj tip?
No tak jsem trošku podcenil pootevřené okýnko... Výsledek? 60% vlhkost a 13°C, asi ne zrovna ideální podmínky. Začal jsem tedy naplno topit, za pár hodin se to zpraví. Jinak kytka už je seschlá na polovinu, a to je stále "mokrá", takže uvidíme, na jakou hranici se dostanu...
Sušení mi moc nejde.. Mám 18°C, 40% vlhkost, a ze 2 metrů větráček, aby se hýbal vzduch. No ale po 4 dnech jsou šišky hodně křehké, ale přitom stonky mokré... Takže jsem je našmikal, viz foto, a dal do těchto krabic, kde snad pomaličku vyschnou... Uvidíme...
Hele výsledek vypadá moc pěkně. Nicméně dovol mi ti dát pár rad.
Tvoje dilema se suchostí a vůbec sušením. Jednak nechápu proč přitápíš. Ideál je sucho, CHLADNO a tma. 13 stupnu je fajn, klidne i min. Hlavně nespěchat. Ukazatelem suchosti je přávě stonek. Musí se dát jednoduše lámat. Musí praskat, pokud to je guma, neni to dosušené.
Čím dele a pomaleji budeš sušit tím chutnější a lepší bude výsledek. Já beru jako minimum měsíc.
Ty jsi to susil tusim 9 dni a uz mas hotovo? Uz jsi to kouril? Rek bych ze to musi byt sila pro krk. Zkusil bych nejakou formu curingu...