Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lol to ja mam nejhorsi zazitky se susenim a se zavarovackama-.-...kdyz mi bylo 13let..tak jsem sklidil s kamosem asi 200g palek....a susilyjsme to tak ze jsme to rozkladali na beton v 30 stupnu celsia..a cekaly jsme asi 2hod a bylo to.....a polovinu neususenych palek jsme zakopaly pul metru do zeme...a pak jsme zjistily ze to zhnije tak jsme to raci pak vykopali a zhulily...:P
ze na beton tag to ste byly asi malo hruby tipci ja se podelim s vama o tu mou metodu.....je to trosku podobne PC metode ale tohle se mi ze vsech metod osvedcilo nejvic... predpohladam ze Vetsina z vas ma k pripojeni na net nejaky ten modem nebo router atd...ja dycky polozim vecer sisku na router tam jak fouka ten vlazny vzduch a rano jak du do skoly ji vezmu a je sucha....neni tu tak hrozna chut ani ucinenk neni spatny...rozhodne lepsi nez u suseni fgenem nebo v mikrovlnce atd...
Zdravim kolegové z technyckých důvodů sem byl nucen co nejrychleji usušit svejch 10 bonzají samo že k mé velké lítosti..
Naštestí mě můj hard softing vcelku mile překvapil skunk zhuluje jak pes a chutná taky slušně čekal sem to horší..
Nicméně technologie jestlá to tak vůbec můžu nazvat je následujcí:
Prostě klasicky oholíte palice od listí akorát že je nepověsíte se stonkama na nákej špagát ale rovnou ostřiháte palice od přebytečnejch stonků a rozložíte na vrstvu papírovejch kapesníků do hodně větranýho prostoru třeba na dno boxu.
A to je vše přátelé
Předpokládam že to nikdo bez donucení nepoužije ale třeba se to bude nekdy někomu hodit...
Pozor možnost menšího snížení výnosu oproti klasickému sušení!!
to dela ten ubrousek, vytahuje z toho vohkost... ja to v pripade potreby rychleho suseni v tom ubrousku jeste strcim do pasivniho chladice co mam na cpu :c))) je to suche za den...
A nebo borci, kupte si susicky na ovoce, je to tak za tri hodky, lamou se i stonky, akorat se to droly, chut je nepovedena, jinak to naklada stejne zrovna susim drobotinu, co sem prostrihal
To možná nejrychlejší je i když myslim že klasická trouba to sesuší taky zatraceně rychle a však to co usušíš těmahle způsobama můžeš rovnou vyhodit je to nehulitelný...........
Zdrafim tak ja pridam tiez jednu metodu:
Najlepsie je ju nepouzivat ako vsetky metody na rychlo susenie, ale niekedy sa to fakt hodi
*Je to metoda susenia nad parou: a to tym sposobom ze dam do rajnice dostatok vody dam ju poriadne zovriat a potom dam dole so sporaku polozim na to tanier a nan dam malicke chichnicky/ s vacsich spravim mensie tam ze to oddelujem od stonky po mensich castiach.
Takto to vyschne tak do 20-30 min/ mozno aj skor pri teplote 90 stupnov a menej. Chut je po tomto suseni v pohode a aj to dobre napeka. Pozor pri davani ususeneho materialu het z taniera na spodku hodne kvapiek tak aby ste si nezamocili podklad na ktory to davate.
ten fén je hodně zajímavej ale nemyslíš si že tím i neco ztratíš z toho matroše? Nějakou kvalitu, chut, a tak dal.. to není jen tak to rychle usušit a zdar.. Nevím no, parkrat sem mel nouzi tak sme to daval na chvilku do vyhřátý trouby na pekáč
Nebo staci vzit velky hrnec, do neho vodu, dat varit, na vodu do velkeho hrnce polozit maly kastrol a do neho dat huleni, je to suchy za chvilku dalsi veci, je susicka na ovoce