Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Časlove Jo jo Hlava má pravdu, to že jste o týhle bance neslyšeli neznamená, že neni seriozní!
Já od nich měl loni BCN Diesel a paráda. K ostatním modelům se vyjadřovat nemůžu. Proč? Protože jsem je nejel!
Nicméně s těma semenama to neni tak uplně jednoduchý... Přemejšleli jsme s kamarádem, že bychom si založili nějakou reseller firmu na netu, ale po poradě s právníky jsme to nechali bejt. (Už si nepamatuju co tam bylo za zádrhel, ale něco určitě! )
Edit: Pro Ono: No kamarádka pracuje v právnický firmě, tak se jich na to ptala. Až ji potkám, tak se zeptám co v tom bylo za háček a pak ti napíšu!
¨
Ten zadrhel se jmenuje napomahani k vyrobe a distribuci omamnych a psychotropnich latek a jedu. Stejne jako se dostane do pruseru lekarnik kterej proda karton modafenu smazkam a oni z nej uvari pervitin. Prodej modafenu prece neni nelegalni! Ale napomahani k vyrobe drog uz nelegalni je. Proto se divim ze to u nas prodavaji, ale nepyskuju, uz sem si semena v cesku koupil na zizkove v shopu
Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.
Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.
cau taky sem si poridil od kannabia GNOMO automatic 5 sem. dal jsem je primo do kvetinace pod lampu a za 3 dni mi vylezly 4 tak uvidime jaky to bude dal snima
čau zahradnici ja bych se semen od kanabie nebal.ja jel 10 semen power skunk a 10 semen citrus a vykličili všechny.a kouřeničko super nemužu si stěžovat.kvalita za rozumnou cenu.
kanabia special auto fem., mataro blue auto. fem.- asi mám smůlu, ale už si nic od nich nekoupim, z celkovýho počtu 10 ks 2 nevylezly, 2 zmutovaly ještě v děložních l., 1 100% nádhernej samec, 2 pidimidi asi jako LR1, 1 pěkná samička, zrovna dojíždí a u 2 jsem ještě v očekávání, celkově zklamání
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Od této seedbanky se mi dostala na nějakou dobu do rukou matka: Kanabia Special, musím říct, že to byla vitální rostlina a po ořezání se po pár dnech rozrostla do ještě košatějšího tvaru, pokaždé....
A ohlasy na kvalitu výsledného produktu byly zatím jen pozitivní, tak doufám, že budu mít také radost, jeden řízek jsem si nechal doma
Polovina dekády + matkárna ve skleníku (2012) http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63753&perpage=16&pagenumber=1
tento rok sem si koupil 5x feminised White Domina. Vyklíčilo 5/5! kupoval sem i Wappu (sensi seed) a special kush ( royal queen seeds) ale white domina je z nich všech opravdu nejkrásnější, už se teším az zacne kvest. Zatím si na KANABII nemuz stezovat. zatím,dystak dám vedet az pujde do kvetu.
jo a jeste neco vsechny sou samice... ani jeden hermáč.
Letos sem jel La Blancu a paradní, vitální rostlina. Dobrá i pro začátečníky. Kvě ty mohutné a obalené priskyřicí, Výnoc nadprůměrný. Vřele doporučuji.
Zkousel sem pod 600W jejich automaty GNOMO a FLASH a nic moc. teda spis to nic. hodne slabej vynos, kytky vytazeny a ke konci kvetu zacli spodni patra hermit.
Jinak LA Blanca- at uz pod lampou nebo venku je to luxus. nasladla chut po ovoci je presne to co bych od pekne kytky ocekaval. a ze LB umi byt peknou kytkou
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL