Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
koureni moc a kvalitka vyborna - sklizeno pred tydnem nak kolem kila,ale tu nejhezci 3m blueberrku ,kterou jsem si hyckal a kterou jsem videl naposled v sobotu ,nekdy v utery uplne sezrali divocaci a nasla se jenom jedna 10 cm palicka ze spodnich vetvi.o den pozdeji jsem ji chtel sklidit.Pro jednoho koureni tak na 3/4 roku.Byla privazana 2 provazama ke kukuricim ,aby se nezlomila a oni ji vytrhli i nima.vyslapali si takovou stezku (((pul roku nic a pak takhle ...
Nazdarek, ja jsem jeste uplne nesklidil. Mam venku jeste jednu kytku, které jsem ostrihal vrchni palice, pac byly dost husty a drzela se v nich voda a kdyz hodne chcalo, tak uz zacinaly plesnivet. Tyden jsem ji nevidel, tak uz se na ni tesim a doufam, ze cela nesplesnivela, protoze u nas furt sere a sere. Tak at se trochu zlepsi pocasko a kyti jeste radne dozraje. Hajhou.
To ja kvuli plisni uz sklidil pred vice nez tydnem, ale testovat budu az tento vikend. Palise byly moc huste a susilo se to pekne dlouho. Tak doufam, ze to bude stat za to.
ja sem sklidil pred tydnem.bylo hnusni pocasi,furt chcalo a paldy začali chytat plisen-škoda.bylo toho asi tak 12 kytek,3 okolo 170 zbytek tak od 120 do 150.Na to,že jsme to měli v lese,kde je puda kysela a spis jilovita,tak to jde,než jsme tam přesadily,tak jsme to tak 2tydny předem posypali vapnem,ale asi to chce nanosit vlastni zeminu-přistě,ale misto vyborny.Po 2letech mě to nikdo nevyčoroval.Jinak mam doma na balkoně takovy 3 metrovy kěříky a ty tam nechám co to pude.
Zdravim
ja sem nedopadl zrovna nejlip neco mi sklidily slimaci a neco nejaky vandraci ale neco malinko je a na strome sem to skousel poprvy a spokojenost taky je ale bylo to poprvy tak neco chce jeste vylepsit zatim zdarec