Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Už mátte sklizeno?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

koureni moc a kvalitka vyborna - sklizeno pred tydnem nak kolem kila,ale tu nejhezci 3m blueberrku ,kterou jsem si hyckal a kterou jsem videl naposled v sobotu ,nekdy v utery uplne sezrali divocaci a nasla se jenom jedna 10 cm palicka ze spodnich vetvi.o den pozdeji jsem ji chtel sklidit.Pro jednoho koureni tak na 3/4 roku.Byla privazana 2 provazama ke kukuricim ,aby se nezlomila a oni ji vytrhli i nima.vyslapali si takovou stezku (((pul roku nic a pak takhle ...

Old Post 12-10-2002 v 16:41 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chesus
Nový Člen

Karma uživatele chesus - 0% Pěstitelská

Pohodička Jesztje nee... Příspěvek č. 34

Nazdarek, ja jsem jeste uplne nesklidil. Mam venku jeste jednu kytku, které jsem ostrihal vrchni palice, pac byly dost husty a drzela se v nich voda a kdyz hodne chcalo, tak uz zacinaly plesnivet. Tyden jsem ji nevidel, tak uz se na ni tesim a doufam, ze cela nesplesnivela, protoze u nas furt sere a sere. Tak at se trochu zlepsi pocasko a kyti jeste radne dozraje. Hajhou.

Old Post 17-10-2002 v 11:05 AM
chesus je offline   Profil uživatele chesus   Find more posts by chesus   Foto galerie člena chesus   Click here to Send chesus a Private Message   Add chesus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

To ja kvuli plisni uz sklidil pred vice nez tydnem, ale testovat budu az tento vikend. Palise byly moc huste a susilo se to pekne dlouho. Tak doufam, ze to bude stat za to.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 17-10-2002 v 11:34 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kindredsoul
Nový Člen

Karma uživatele kindredsoul - 0% Pěstitelská

většinu jo Příspěvek č. 36

ja sem sklidil pred tydnem.bylo hnusni pocasi,furt chcalo a paldy začali chytat plisen-škoda.bylo toho asi tak 12 kytek,3 okolo 170 zbytek tak od 120 do 150.Na to,že jsme to měli v lese,kde je puda kysela a spis jilovita,tak to jde,než jsme tam přesadily,tak jsme to tak 2tydny předem posypali vapnem,ale asi to chce nanosit vlastni zeminu-přistě,ale misto vyborny.Po 2letech mě to nikdo nevyčoroval.Jinak mam doma na balkoně takovy 3 metrovy kěříky a ty tam nechám co to pude.

Slunce v duši

Old Post 18-10-2002 v 18:54 PM
kindredsoul je offline   Profil uživatele kindredsoul   Find more posts by kindredsoul   Foto galerie člena kindredsoul   Click here to Send kindredsoul a Private Message   Add kindredsoul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Zdravim
ja sem nedopadl zrovna nejlip neco mi sklidily slimaci a neco nejaky vandraci ale neco malinko je a na strome sem to skousel poprvy a spokojenost taky je ale bylo to poprvy tak neco chce jeste vylepsit zatim zdarec

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 20-10-2002 v 22:47 PM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás