Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1. INDOOR - 250W by dareba
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

Už na chatu jsem ti psal že to máš přelité a přehnojené. Proč?
Přes ty zaslepené květníky ti nevyteče co by mělo a kořeny ti uhnívají v té přesolené sračce.
Už to chápeš nebo to chceš napsat s většíma mezerama.

Old Post 15-02-2010 v 20:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

Simor fajn, ma to prelity ale jak to myslis s tim prehnojenim? vzdyt tam jeste zadny hnojiva nedal a ze by Grow mix od Plagronu byl prehnojeny?

Old Post 15-02-2010 v 21:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od ticisac
Simor fajn, ma to prelity ale jak to myslis s tim prehnojenim? vzdyt tam jeste zadny hnojiva nedal a ze by Grow mix od Plagronu byl prehnojeny?

Hošani,nastudujte si laskavě někde jak kořeny v hlíně přijímají živiny.
Hlína obsahuje humus,který se tím jak to zaleješ rozpouští.
To co při přelití vyteče do podmisek má největší koncentraci,nevšimli jste si nikdy,bílé barvy na uschlé podmisce???
A kam mu to asi vyteče,když má ty díry zaslepené??

Při každém zalití se uvolní,rozpustí část z "tuhého "hnojiva a ta je vstřebána kořeny,to co vyteče ven by se mělo vysát,alespoň ať tam ten květník neplave.
jak moc máš předhnojenou hlínu,ti dá větší počet zalití bez přídavného přihnojování,čím víc proleješ do podmisek,počet takových zalití si krátíš,páč toho víc vyplavíš ven.

a znova kurwa - když to nemá kama vytéct,tak co se asi stane???

na obrázku se podívej jak má vypadat zdravá kytka,myslím 3tí den na růstu:
Pálí na to 4koule a taky je to postříkaný

..no a jestli to ještě někomu není jasné tak to mi je fakt líto,víc pro imbecila to sepsat nešlo...

Old Post 15-02-2010 v 21:32 PM
dareba
Stálý Člen

Karma uživatele dareba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Ty kvetniky nejsou zaslepeny uplne, je tam misto aby to odteklo a to dost velky... delas, jako by kazda molekula vody mela byt o velikosti kamene a nevesla se to ty diry, kterou jsem mimochodem lehce zmensil, aby tamtudy nepropadavalo hnojivo... OK ja ty diry rozlepim, ale pochybuju, ze to bude mit efekt, protoze kdyz si sahnu dolu, tak to tam je jen lehce vlhky, tim padem ani nema co odtekat, protoze to neprelivam a davam si na to pozor

Old Post 15-02-2010 v 21:52 PM
dareba je offline   Profil uživatele dareba   Find more posts by dareba   Foto galerie člena dareba   Click here to Send dareba a Private Message   Add dareba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dareba
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Takze je za mnou dalsi den - aktualne 6. den na RUSTU 16/8

Ty kytky se pomalu zotavujou, zluty fleky na listech jsou mensi a postihuji uz jen nektere rostliny... davam tomu tak tyden a budou zotaveny uplne... jinak 2 kytky jsem zastrihl FIM metodou, ale radeji jsem to zkousel jen na tech dvou (nikdy predtim jsem to nedelal, takze jsem to nechtel pos*at kompletne vsechno, i kdyz si myslim, ze se mi to povedlo). Vysledky uvidim pozdeji, vsechno potom nafoptim a dam vedet... jinak nehnojim vubec a od vcerejska byly bez zalivky (jen jsem lehce pokropil pudu rozprasovackou, ale ne moc, protoze chci dodrzet ty faze voda/sucho, ktery by ta rostlina mela mit)

A zde jsou fotky:
1. fotka - Mazar
2. fotka - Mazar
3. fotka - 2x Skunk 1
4. fotka - komplet vsech 9 kytek (ty rezy, ktery jsem mel navic uz si vzal Bostik, tak snad mu to nechcipne - lepsi mu je dat za symbolickou cenu nez je vyhodit)

fotky maji horsi kvalitu - omlouvam se, fotim to mobilem
-
Budu rad za pripominky, nazory, rady a rad zodpovim na vsechny vase otazky...

Old Post 16-02-2010 v 17:59 PM
dareba je offline   Profil uživatele dareba   Find more posts by dareba   Foto galerie člena dareba   Click here to Send dareba a Private Message   Add dareba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slepecC
Stálý Člen

Karma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

proč svítíš 16/8? a ne 18/6

nikde nevidím žádný ofuk kytek...

řešíš nějak pH vody?

začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách

...Flower power...

first 250W BB a jock horror = 68,5g

2.grow: rozjeto 10(8)x AK-48 = 110,6g

konec 4xFC a 4xPP .. 130g opět nic moc

first aero = nic moc 75g(material ale good)

Old Post 16-02-2010 v 18:26 PM
slepecC je offline   Profil uživatele slepecC   Find more posts by slepecC   Foto galerie člena slepecC   Click here to Send slepecC a Private Message   Add slepecC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dareba
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

preklep - svitim samozrejme 18/6, jen se mi nejak prohodily cisla... ofuk na fotce neni videt, protoze je trochu výš - az u stinidla
Ph neresim - nemam jak merit...

Naposledy upravil dareba 16-02-2010 v 19:20 PM

Old Post 16-02-2010 v 19:06 PM
slepecC
Stálý Člen

Karma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

aha to pak jo, ale s tím Ph by jsi měl něco řešit, aspoň podle těch levných testru, ikdyž je to dojeb ale aspoň něco

nechť se daří budu sledovat dal..

...Flower power...

Old Post 16-02-2010 v 21:50 PM
slepecC je offline   Profil uživatele slepecC   Find more posts by slepecC   Foto galerie člena slepecC   Click here to Send slepecC a Private Message   Add slepecC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dareba
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Tak prave sleduju kytky a muzu rict, ze s tema nazloutlejma flekama uz se to lepsi - listy chytaji zdravou zelenou barvu... k veceru nahodim fota az vypnu lampu a taky dneska pojedu pro teplomer, tak zmerim teploty...

Old Post 17-02-2010 v 05:43 AM
dareba
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Takze jsem prave prijel domu s teplomerem a sel jsem zmerit hodnoty... Sotva jsem dal teplomer do boxu, tak uz rtuť ukazovala neuveritelnych 37- 38°C! Fakt z toho nechapu ani trosku... ta teplota se mi zda nizsi... nejdriv jsem myslel, ze je teplomer nejakej rozbitej, ze je to blbost, ale asi neni... teplomer je polozenej ve vysce kvetinace (respektive na nem)... i pres to se vsak kytky celkem dobre zotavuji, mizi zluta mista na listech a pekne mi rostou... davam jim jeste tak tyden - 10 dni a pak prepnu na kvet a zacnu hnojit... no jeste uvidim... kazdopadne ta teplota mi vyrazila dech... az k veceru vypnu lampu, tak nahodim nove a kvalitnejsi fotky (ted kdyz to fotim, tak se mi pres fotky delaji ty cerne cary kuli te vybojce)

1. fotka - teplomer, ktery ukazuje neco kolem 38°C
2. fotka - cely box i lampa, abyste videli, ze je dost vysoko
3. fotka - kytky (muzete si vsimnout, kde lezi teplomer - neni ani zdaleka u vrcholku a ukazuje takovy extremy)
4. fotka - kytky podruhe

kazdopadne jsem celkem prukopnik... jestli se mi s takovejma tropickejma teplotama podari sklidit, tak prepisu dejiny celeho groweru a teplotni laťku nasadim kurevsky vysoko a ukazu tak vsem, ze i v extremnich vedrech kytka dokaze rust

ani mi nemusite psat, co je spatne - je mi to jasne... proste odtah - na pi*u, pasivni nasavani - na pi*u a ofuk - na pi*u... nejsou finance, takze kytky budou muset tenhle grow prezit a do druheho kola uz koupim nejakej klipsnak a kvalitnejsi odtah... mozna stary odtahovy vetrak dam jako pritah...

Naposledy upravil dareba 17-02-2010 v 15:49 PM

Old Post 17-02-2010 v 13:51 PM
slepecC
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

ou tak ta teplota je pěkně vysoko, s tím by se něco mělo dělat!! zvýšit vlhkost tím snížíš i teplotu lehce(nádoby s vodou + mokrý ručník na stínidlo)

jinak svuj první grow jsem měl stejný problem s teplotama jak ty ikdyž nešli mi až k 38°C a je to hodně znát na sklizni, + ještě bych se bál svilušek jestli máš nízkou vlhkost a vysoké teploty...

...Flower power...

Old Post 17-02-2010 v 14:19 PM
dareba
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

s tou vlhkosti se toho bez zvlhcovacky moc delat neda... snazim se to kropit kazdou hodinu... a jelikoz to vydava celkem hluk ty vetraky (mam to hnd u postele), tak me to treba jednou nebo dvakrat za noc probudi, takze vstanu a pokropim je i pres noc.. na stinidlo dam nejakej hadr nebo rucnik jak jsi mi poradil...

Naposledy upravil dareba 17-02-2010 v 15:48 PM

Old Post 17-02-2010 v 14:29 PM
Host
Host

Příspěvek č. 45

hele s tou revoluci o tropickej teplotach bych malinko brzdil protoze tobe se to nejspis podari dopestit, ale ze sklidis pod 250W na dva speky uz je vec druha...
nerikam, ze ti to preju, preju kazdymu aspon g/w ale proste takhle to funguje...
to ze te tva skrin budi a vstanes a pokropis je to je teda neco, to bych kvuli pesteni neobětoval. Ale ode mě máš K+ za snahu a snad to dojde ke zdarnemu konci...

Old Post 17-02-2010 v 16:36 PM
dareba
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

Po vypnuti lampy pridavam dalsi foto...
7. DEN RUST - 18/6

1. fotka - komplet vsech 9 kytek
2. fotka - Skunk 1
3. fotka - Mazar
4. fotka - Mazar
5. fotka - Chronic

nevim proc, ale ty zluty mista na listech postihujou jen Chronicy a celkove jsou ty Chronic vsechny nejaky opozdeny a slabsi... asi nemaj rady to teplo a jsou narocnejsi na udrzbu a pestovani celkove... priste uz je nevemu, ale zato Mazar a Skunk 1 jedou celkem pekne (i kdyz jeden Skunk 1 neprezil prevoz bohuzel...)

Budu rad za nazory, rady, pripominky a konstruktivni kritiku...

Old Post 17-02-2010 v 16:46 PM
dareba
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

citace:
Původní příspěvek od ticisac
hele s tou revoluci o tropickej teplotach bych malinko brzdil protoze tobe se to nejspis podari dopestit, ale ze sklidis pod 250W na dva speky uz je vec druha...
nerikam, ze ti to preju, preju kazdymu aspon g/w ale proste takhle to funguje...
to ze te tva skrin budi a vstanes a pokropis je to je teda neco, to bych kvuli pesteni neobětoval. Ale ode mě máš K+ za snahu a snad to dojde ke zdarnemu konci...

no uvidim... teplo se budu snazit regulovat tak, ze budu casteji vetrat pokoj a snad sklidim alespon 100g - to je muj cil... pod 250W by to v mejch podminkach snad i slo... potom do dalsiho growu bych uz sel s lepsi vybavou... kazdopadne diky za K+

Old Post 17-02-2010 v 16:50 PM
domino
Stálý Člen

Karma uživatele domino - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

čus dám ti 1 radu kup zvlhčovačku umne to taky vypadalo v pohode a najednou znice ho nic strikani rozprasovačem nestačilo listi se mi skroutilo a s peknych řezum mám koštata polovicni.tech 600kč te nezabije a mas po starostech.jak mas tu posledno fotku tak neco takovyho mi to zaclo delat nahornich listech a behem par dni bylo vsechno v haji

Old Post 17-02-2010 v 18:12 PM
domino je offline   Profil uživatele domino   Find more posts by domino   Foto galerie člena domino   Click here to Send domino a Private Message   Add domino to your buddy list     Navštiv homepage uživatele domino! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
31-05-2016 - 1.st indoor 450W Led - 71 odpovědí
02-12-2010 - 1. indoor 250 MH/HPS - 41 odpovědí
23-09-2010 - 1.indoor 250W of Fikus - 51 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás