Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau groweři. Mám v plánu objednat seeds od Nirvány. Dicky jsem tuto seedbanku považoval za kvalitní ale teď po listování v jejím katalogu mě trošičku zaskočila, snad až znepokojila nízká cena semínek. Tak se teda ptám jestli je to kvalita za nízkou cenu nebo se dočkám šmejdu. Díky, ať to roste.
Zdravim, nizka cena odpovida kvalite !! nemuzou dat vysoukou cenu za tu hruzu co prodavaji!! porovnej si ceny od NIRVANY treba s Dutch Passion ti maji vetsi ceny ale taky si muzes byt jisty ze od nich dostanes fakt kvalitu!!! radeji si prisetri a investuj do lepsi banky nez je Nirvana ma vlastni zkusenost ..
tento rok jsem sadil white widow(relulary) od nirvany a parada. Sklidil jsem je 22 rijna a chut je skvele ovocna a skoro vubec nekope. Vsecko dobre nakvetlo a skoro zadna plise. Ja Nirvanu chvalim.
AK-48 10ks taktiez 100% klicivost momentalne som ale zvedavy co bude z white widow semienok od Nirvany bo vyzeraju biedne jedno dve so symbolmi inak takmer uplne hole oproti druhej generacii Ak-48 co su ak som dobre pochopil f2 ktore su krasne velke a tygrovane ;-) .. sklamanim pre mna je skor Dutch Passion bank 5ks regulernych semienok Skunk 1#...uplne nic male zaprdky white widow vypadaju lepsie... ale za tu cenu cca 14€ asi ani nic lepsie netreba cakat ;-)
Kvalita banky se tezko soudi. Tedy pokud se nejedná o jó špatnou banku. Co hlava to zkušenost, a obvykle jiná zkušenost. Dost lidi na Nirvanu nadavá a pak je tu druhá část uživatelů, co na ni nedaj dopustit. A, vyber si. Např. já teď bral od Barneys farm, což je banka, která v poslední době vyhravá jeden Canabis Cup za druhým, v kšeftě ji vychvalovali. No a tady sem se o ní dočetl ledacos. Nakonec moje zkušenost je taková, že klíčívost je 100%, ale místo indik sou to sativy, atd (řeší se to v jiným threadu)...
Takže ono je to těžký, nicméně obecně souhlasím s tím, že třeba Dutch Passion tě asi nezklame. Sensi Seed mě třeba zatím nezklamalo. Pokud chceš vysloveně šetřit, kup si řezy nečeho osvědčeného a máš pokoj.
samozřejmě kvalitní výběr genetiky je základ, ale špatné podmínky při pěstování bych nedával za vinu seedbance..tady moje zkušenost s Nirvanou :
Kaya Gold (Mexican sativa X TOP 44)...klíčivost 10/10... 5 samic
Swiss Cheese ( Swiss Miss X Cheese)... klíčivost 10/10... 5 samic
Medusa ( hybrid Misty)... klíčivost 5/5... 2 samice
Super Skunk ( F1 cross Skunk*1*)... klíčivost 10/10...
Bubblelicious ( USA hybrid) ... klíčivost 6/10...
Snow White fem. ( F1 cross WW)... klíčivost 5/5...5 samic
květinky jsou krásné, silné,semena koupené 2011... z 50-ti semen jen 3 mutanti... toť moje zkušenost a spokojenost (poměr cena/kvalita)...
Se seminky od Nirvany jsem mel jen jeden problem z 10ti seminek vyklicilo 5. Napsal jsem jim a dostal jsem seminka nova. Takze si nemam na co stezovat.
Přidávám vlastní zkušenost... Kupovano v GS (rozumněj neobjednáváno z netu) 2x Swiss Cheese feminizovaný, obě vyklíčily do 24 hodin (pouze voda, žádný ubrousky a toaleťáky ) Na růstu pod úsporkama krásný větvení silný stonek, listy široké, první blizny 5 dní po přepnutí na květ, jaký bude výsledek se uvidí.. ale prozatím... Nirvana OK ! Ale opravdu je to asi o náhodě, já si ty 2 semena vybíral z 10ti sám, tak jasně že sem si vzal ty nejhezčí.. Takový 10pack bych taky neriskoval !
Ja momentalne jedu jen jedno seminko od nich,model Ice.
Byl zadarmo v legalizaci tak sem si rek ze to skusim hodit do boxu a uvidim,po tom co sem tu cet o nirvane sem si rikal ze to nebude asi nic moc ale nakonec je to pomalu nejlepsi kytka s porovnani s ostatnima,a to ma nejhorsi misto :-) Velka pekne stavena vitalni rostlinka s peknyma palicema,maj takovou prijemne korenenou vuni + neco co neumim urcit xD
No kazdopadne sem byl mile prekvapen,mozna skusim od nich nekdy v budoucnu jet neco indoor.
dívejte kluci...je to hlavně o pěstitelskym umu a o štěstí...trochu odbočím k GHS..tak pánové nechápu jsk se může idiot co prodává hermafrodity a zmetky titulovat"king of cannabis" 3 na sobě nezávislé obj.3modely...všecko shiit a herm.....
Proč to píšu?protože nirvana je na tom momentálně podobně...spíš ale trochu lépe..
podobná věc se odehrávala na počátcích Ministry of cannabis...prodávsli shity a šidili ..Leč se vypracovali minulost hodili za hlavu a snažej se..ted je z nich super banka
Co ale nechápu je že to někdo praktikuje obráceně...nirvana i gheska už kdysi kvalitu prodávali...zda usnuli na vavřínech ebo tam masturbujou..čert ví...nicméně už bych si od nich nekoupil ani šlukovku..natož nějakou genetiku...ale jak řikám jde i o štěstí..
At to roste zdárek