Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hale chlapi tak jak to je byl tam tedka neko nedavno? chci tam zejtra ject a nerat bych ostrouhal/susil hubu, prodava se i "turistum" nakej ten navrh zakona "jen pro mistni" neni?
Původní příspěvek od Maxeaux Tak chlapi ako to teda je? Aka je teraz situacia? Schvalili ten zakon? Bol tam uz dakto v tomto roku?
situace je taková, že Holandsko v současnosti uspělo u ?evr. soudu? s tím, že marihuana není běžné zboží. Regulace nákupu běžného zboží na základě národnostního klíče je proti legislativě EU. Každopádně tahle snaha o regulaci prodeje se týká především pohraničních měst, kde existuje tzv. drogovej turismus s nímž se pojí (drobná) kriminalita, která však obyvatelům dost znepříjemňuje život.
nejsem si jíst terminologií, kterou jsem použil, ale podstata věci se má tak. mám to tuším z respektu
tak to máme tady, coffeeshopy jen pro holandské rezidenty, vstup na spec. karty. holanďani se bojí nárůstu kriminality a mafie. jsem zvědavej jak to hejbne s jejich cestovním ruchem
viz. monitoring médií
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Původní příspěvek od tommyswels Myslím si že ČR co se týče trávy je uplně vykrytá , mě to vyhovuje jak to je 5 kytek na osobu jsem vážně spokonej žádnej stress prostě pohoda..
No tak to sis asi zapomněl přečíst, že se jedná o českou trávu. O kvalitní genetiku s vysokým obsahem THC nejde, ta je pořád zakázaná.. Navíc moc nerozumim tomu kritériu 5 rostlin, na 5 kytkách vypěstuju od 50g do 5kg, je to nesmysl a vymyslel to nějakej orgán bez mozku
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
No tak to sis asi zapomněl přečíst, že se jedná o českou trávu. O kvalitní genetiku s vysokým obsahem THC nejde, ta je pořád zakázaná.. Navíc moc nerozumim tomu kritériu 5 rostlin, na 5 kytkách vypěstuju od 50g do 5kg, je to nesmysl a vymyslel to nějakej orgán bez mozku
zdar
trava jako trava - tohle zakon neresi (tady se to bere jako celek nad 0,3% obsahu thc), takze i kvalitni genetika se bere v uvahu. A limity jsou 5 kytek, 15 g susiny a 5 g hashise. Jeste zde byl zmineny obsah thc v susine, co se mnozstvi tyce, ale tohle se spise asi myslelo, kdyz ti vyroste technicke konopi s thc vyssim nez onech 0,3% jinak by to nedavalo smysl
jinak nekde jsem tu postoval plne zneni narizeni vlady
Zdravim, tak teraz v spravach na tv HNOJ prebehla sprava, ze v Holande od buduceho mesiaca budu marihuanu predavat len miestnym, nemcom a belgicanom. Takze asi od oktobra-rijna to plati...To je kurva pekna diskriminacia...CHcelo by to podat na Medzinarodny tribunal zalobu, a okamzite zakazat u nas, teda myslim na svk a cz, predaj alkoholu pre holandanov, nemcov a belgicanov. Iba domacim a rusom a poliakom a ukraincom, lebo to je u nas tradicia.... :-) ved to je chore nie? samozrejme s tym alkoholom som to myslel ako ironiu, aby mi niekto neposielal cervene, ze som svina a chcem nieco zakazovat :-)))), nech sa napije kazdy co mu hrdlo raci a telo pobere...dep.
Ale hovno , to co tady píšeš je totalní blbost .. dojel jsem z Amsterdamu před měsícem a nic takového se tam konat nebude , mozna v budouctnosti .. ale ted bych rekl ze asi tezko a ani si to moc nedovedu představit realne ..
tommyswels, napis, co je totalni blbost, ze to davali v televizi? zato, ze ty si dojel pred mesicem z amsterdamu, to neznamena, ze take nieco tam nenadobudlo platnost....inak prebehla tato sprava viacerimi mediami...su tu odkazy aj v monitoringu medii....toto je z monitoringu napriklad....
Maastricht zakázal turistům kupovat marihuanu! Ve městě se množily výtržnosti
Většina turistů od soboty nemůže nakupovat marihuanu v coffee shopech v Maastrichtu na jihu Nizozemska. Důvodem je snaha úřadů omezit výtržnosti v ulicích města, informuje server stanice BBC
Plán vlády počítá s ještě přísnějším omezením. Stát se chystá vydávat speciální marihuanové průkazy. Ty budou moci získat jen Nizozemci a budou sloužit jako propustka do místních coffee shopů. A vláda od svých plánů nehodlá ustoupit. S definitivním zákazem počítá od roku 2012. Plán, který vyloučí občany jiných zemí včetně členů Evropské unie, už jí navíc schválil Evropský soudní dvůr i Nizozemský nejvyšší soud.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Plán vlády počítá s ještě přísnějším omezením. Stát se chystá vydávat speciální marihuanové průkazy. Ty budou moci získat jen Nizozemci a budou sloužit jako propustka do místních coffee shopů. A vláda od svých plánů nehodlá ustoupit. S definitivním zákazem počítá od roku 2012. Plán, který vyloučí občany jiných zemí včetně členů Evropské unie, už jí navíc schválil Evropský soudní dvůr i Nizozemský nejvyšší soud.
Mám pocit, že to jen otevírá prostor černému trhu. Nizozemec nakoupí v kofíšopu a vedle v ulici prodá cizincúm i s hezkou přirážkou.. no nevím, přijde mi to jako krok zpátky. Ale místní situaci neznám..
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
No,-v podstatě to dělí ,,rovnoprávnou" unii na 2 kategorie občanů a důvod zákazu, který uznal jim soud, že zákaz prodeje turistům ničí drogový turismus je logický, ovšem by měli být rádi, že takový turismus vůbec mají. Kdyby to povolili v celé unii, nemuselo by být Holandsko takovou Mekkou, která byla trnem v očích tamních starostů...
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Jezdit pro trávu do holandska z česka je nesmysl.V česku je tolik dealerů a poměrně tolerantní zákon takže se dá za dobrou cenu(i pod 150kč/gram) sehnat hodně dobrá ganja mnohdy totožná jako v hoolandu.Možná z hašem je to trošku slabší ale co.Samozdřejmě že to musí být fajn si vybrat z desítek modelů a hašíků a krásně to mít navážený atd...................
Když už pro drogy tak do Španělska.Známej vyprávěl že na ulici jde sehnat haš i za euro gram a dokonce místní banditi mu dali prvně na košta.
Stačí sehnat hodně levnou letenku do Spainu a zpátky se dostat přes Francii do Švýcarska a z něho rovnou vlakem do Prahy.
Ahoj
zákony jako že budou brka v hollandu jen pro mistní a atd. atd.se tam už snaží prosadit dvacet roku a nikdy se to nezměnilo a věřte že nezmění.jinak jezdit do holandu pro špe je kravina,tady seženete to same co tam.já jsem jezdil do amstr.stopem třeba pro 10 g,jen tak na otočku,sehnat skunk v te době nebylo taková sranda jako dneska.
Nebol tam niekto v poslednom čase?...aká je tam situácia?
Chystám sa tam na pár dni pred koncom roka, nechcem kupovať nič vo veľkom ale neochutnať brko v holandskom coffeeshope by bol veľký hriech
Dá sa tam v pohode dostať a kúpiť pár gramov?