Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem byl na poli c.1 a 4 kousky se zhermily(tolik kouli jsem nevidel snad ani na samci), mrdky jedny. Jdu se obesit.....Sekat se mi je nechce, protoze maji uz docela pekne paldy, takze zitra prijde presazovaci akce...ach jo a pak trhani milionu kouli. No a na poli c.2, uz mam dost zralych semen i kdyz kytka jeste zdaleka neni, takze me ceka vybirani pinzetou. Sakra, nic nefunguje tak jak ma, tolik zbytecne prace....
Na presazovani jsem se vydlabl, nechal jsem je tam a pudou za par dnu pod nuz Odjizdim na 3tydny pryc ta doufam ,ze az se vratim, vse pokvete jak ma a budou mi delat jen radost
Tak jsem po mesici zpet, sice zatim bez fotek, ale z aktualnima zpravama Vsechno kvete tak jak ma a nektere kousky uz jsou pripraveny ke sklizni. Bohuzel na poli c.1 se zacina ve velkem rozmahat plisen takze nektere kousky uz pujdou obesit trochu driv nez bych chtel
Fotky nahodim co nejdriv. Ale musim uznat, ze tam jsou luxusni salamy, ne li spis sunkove kyty
Mno, o kyble se nestaram ja(jen trosku)......dal jsem spolugrowerovi Biobizzzzz Bloom a PK 13-14, vseho dost na celou dobu kvetu. Spatne pochopil co je na co a lil tam zbesile jen PK, ktere tam nalil cele za 2tydny, s tim, ze jim chtel doprat !! Takze no comment. Je zazrak, ze vubec jeste zijou, po tom co zazily za cely rok.