Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska všechno pohnojeno Plagronem na květ a AB extraktem všichni Lowrydeři a i IdeaSkunk.
Tak uvidíme jak kytičkám chutná,v nejbližší době čekejte UPdate.
Dnes ráno se mi naskytl hrozný pohled na IdeaSkunkcelá jedna nejhezčívětev byla zlomená a částečně uschlá,nevím co nebo kdo to udělal,ale nejspíš je to práce mého psa.
Dneska jsem vybral 3 kytky které už budu zalívat jen čistou vodou,tyto kytky jsou trošku menšího vzrůstu a tak už mají kompletní paličky a většinu blizen hnědých.Zítra možná foto
no já nevím já jedu poprvé seznačkovýma hnojkama Bio Bizz jsem zase neměl jáno ale rozhodně mám menší kytky jak tymoc jsem se o ně nestaral a takto to dopadá,ještě k tomu když mě to nějaká svině oprcala,no tak snad příští rok,to už pojedu ve větším tak snad...
Je to jasný, budeme prostě testovat...jinak musím říct, že mi Low rider připravil pěkný léto... Tak doufám, že vyjde i druhý kolo, ale taky na ně spíš nemám čas...takže to bude asi slabota...