Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Viděl bych to tak: Kdo cenu neřeší, HomeBox GO IT!! Přístup ze tří stran, může být pro dost uživatelů prioritou, zvlášť pokud zabudujete větší systém hydro/aero, viděl bych to jako nutnost. Pohodlný přístup k zadím rostlinám každopádně oceníte.
Ovšem pokud rozhodují finance, tak bych řekl, že neprohloupíte nákupem DS ani DR. Spíš jde o to co od boxu očekáváte a jaké vychytávky potřebujete pro váš konkrétní grow.
Vlastním HB, a jsem nadmíru spokojen. Asi dvě největší nevýhody těchto boxů co jsem zaznamenal: pokud vám jde o zvukotěsnost, poohlédněte se radši po něčem jiném, je v tom dosti slyšet veškerá ventilace, i blbej větrák na ofuk. Ale vedle postele to nemám x neřešim!! Další věc kterou do příštího kola určitě vychytám, je to, že když zapnete silnější ufo, stěny boxu mají tandenci se vcucnout směrem do vnítř, což je logické. Když máte box plný zeleně a zevnitř zatlačíte na stěny boxu směrem ven, zjistíte o kolik místa se okrádáte. Mám XeLko a na každé straně to dělá dobrejch 15-20 čísel (měřeno tak, kdyby se stěny zafixovali ve vypouklé poloze), což je poměrně dost místa na dalších pár šišek! A jako že každá se počítá.. Samozřejmně u menších boxů nemusí být tento defekt tak markantní, možná žádný, když sou stěny perfektně napnuté. Řešení už je na každém kutilovi individuální. Osobně si myslím, že u těch větších rozměrů mohl výrobce dát ještě jednu příčku doprostřed na každou stěnu.. Ale co, řešení se vždycky najde..
to Killer_Queen: Bez pacháče je ten smrad opravdu všude, prej až na ulici, tvrdili navštěvy. Po nainstalování pach. filtru jednoduše luxus!! Když přijde známej do místností, tak se sice okamžitě zmíní, to je zase smrad, ovšem já nic necítím, jesli von si na to ten můj nos už dávno nezvyk Káždopádně už mi to neříkaj hned ve dveřích a po baráku taky nic. Dokonce od té doby co sem tam prdnul pacháč, i mothers přestala nadávat a to je co říct, ta na to byla "alergická". Samozřemostí je non-stop zaplá ventilace, jinak ten filtr ztrácí smysl!!
Ja mam Darkroom 80x80 cm, na vetsi bohuzel nebylo misto, kazdopadne muzu jedine doporucit.
Postavenej za ctvrt hodiny, konstrukce pevna - drzi Maxtube i ufo, material sten ma luxusni odlesk, akorat ty otvory na ventilaci maj strasne malej prumer. Jo a zip prosvita asi na dvou mistech, ale jenom naprosto minimalne...
Mr. Bean
tak m i nahohou DR 80 mame taky. Stoji namilimetr vedle postele takze s tim mistem jsme taky tak trocha omezeni.
Ale muzu jen doporucit. Masivni konstrukce [dobra nosnost], neprosvita jen na nekolika minimistech o velikosti propichnuti spendliku, zip je v poradku, nezasekava se nic, je tam vnejsi a vnitrni potah na eliminaci prosvitani u vedenych trubek z a do boxu [takze neprosvita ani u pritahu a odtahu]. prosvita jen a pouze pokud mate v zadu a na boku otevreny ''okna'' na pasivni pritah. Odraz to mas asi taky dobrej v tom se moc nevyznam, vse je omyvatelny a vodotesny.
Skladacka na 10 minut. pristup jen z jedne strany [pri vetsich velikostech boxu samozrejme 2+] Kdyz je postavena uz kontrukce docela nemotorne se tam ten hlavni potah a vubec cela podlaha dava, ale je to jen o sikovnosti .... HLAVNE DO BOXU NEJAK NEZASAHOVAT !!! NIC NERVAT A DO NICEHO NEREZAT !!!
Me hodnoceni 9/10
S ostatnimy boxy sem nepracoval takze nemuzu porovnavat ale mezi DR a HB moc velky rozdil asi nebude.
Tak mám nový HB L silver , ale aby se zas tak nechválili, tak při vybalování jsem zjistil, že ve švu u střechy to špatně ušíli. Byla tam látka za stehem přišitá jen sotva milimetr, tak se udělala díra v délce asi 5 cm.
Takže stane se, ale kvalita zde utrpěla.
Jinak stříbrná odrazová plocha vypadá slušně.
Původní příspěvek od Bárt Tak mám nový HB L silver , ale aby se zas tak nechválili, tak při vybalování jsem zjistil, že ve švu u střechy to špatně ušíli. Byla tam látka za stehem přišitá jen sotva milimetr, tak se udělala díra v délce asi 5 cm.
Takže stane se, ale kvalita zde utrpěla.
Jinak stříbrná odrazová plocha vypadá slušně.
Hele , to je docela vada vyrobku , bež to normalne reklamovat , at ti to vymneni za novej , to uz se bude jen trhat dal ....cus Hlava
No všiml jsem si toho až po složení a je mi to jasné, že to není dobré. Už jem poslal foto výrobci (pro zajímavost), ale docela mě štve to zase balit a posílat na reklamaci , mám tam už plno.
Ale pošlu to.
citace:
Původní příspěvek od Hlava
Hele , to je docela vada vyrobku , bež to normalne reklamovat , at ti to vymneni za novej , to uz se bude jen trhat dal ....cus Hlava
To je docela šíkovný vstup u Darkroom , HB má sice vstup který se dá rozepnout do široka , ale zase mě nevyhovuje ono spojování zipu nahoře, takže to nejčastěji jen neuplně rozepnu a strčím tam hlavu. Každé řešení má své pro a proti.
Kontaktoval mě výrobce HB a až sklidím obsah boxu, tak máme uskutečnit výměnu za nový kus.
Tak jsem mohl porovnat HB L silver a Darkroom (oba se stříbrnou odraz. plochou). Zipy jsou teď stejně robustní , ale u Darkroom jde zip víc ztuha zapínat (pomůže promázat silikonovým olejem). Stříbrná plocha je lepší trošku u Darkroom, síla materiálu obdobná a provedení také (stejný počet vstupních otvorů). U Darkroom jsou z každé strany vstupy v různých velikostech, takže se taky každý dostane z boku , HB je potřeba pří rozepínání spojovat zipy uprostřed což je zdouhavější, to u mě vyhrává Darkroom který otevřete celou stranu jedním zipem.
HB má, ale navíc zase bílou vaničku na dně (dobré u hydro).
Takže vzhledem k rozdílu ceny, doporučuji Darkroom, kvalita je na úrovni HB silver. Dark street je cenově ještě níž, ale má slabší zip (nemusí znamenat, že je méně trvanlivý), slabší materiál a horší odrazové vlastnosti a asi nemá boční vstupy, ale za ty prachy má na to nárok.
Tak jsem zjistil u HB silver, že spodní zip dole není zakončený a po zapnutí mi zůstal jezdec v ruce. Ta švadlena musela být snad zhulená , dvě vady je fakt moc.
Původní příspěvek od Bárt Tak jsem zjistil u HB silver, že spodní zip dole není zakončený a po zapnutí mi zůstal jezdec v ruce. Ta švadlena musela být snad zhulená , dvě vady je fakt moc.
Reklamuj.
Jinak seš asi první od koho slyšim stížnosti na kvalitu HB