Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to TheGreenwave - no samozřejmě že napíšu výnos jestly tobudu mět jak zvážit.No kvéct to má měsíc no mě tokvete od 14.dubna a necham to do konce května.
to jorg - tak to fakt nevím co s tím máš,ale je továžně autoodruda...a máš určitě origo LR2?nemáš to něčímskřížené, že by byla porušena ta auto?
Jinak dnes jsem si koupil nové semínka LR#2 od seedbanky brávooojinak je to nejlepší seedbanka
Zdar, tak nahoď foto, nee. Se nediv, že ti to žloutne, když nemáš žádné pořádné hnojivo. Buď si pořiď royality mix od Plagronu nebo nějaká normál hnojiva, pak by to mělo být ok. Loni mi to po Bcuzzech žloutlo taky, tak bych doporučil jinou značku. Ale teda je pravda, že zežloutly mnohem později než tobě.
jj royalty mix asi koupim a pak koupim alga bloom od plagronu ale tak toto byl spíš takový zkušební round další už budu vědět co a jak jn fota nahodím asi zítra
čau, já teď jedu Lowběžce s Bio Bizzem a jede to pěkně, hlavně postřik alga-mic jim dělá moc dobře, jsou hned zelenější...Ale svoje dělá určitě i velikost květináčů...jinak K+
Tak tady je fotka sušící se kytky,potom přidám fotky listů,kytku jsem radši zkosil,protože už jsem se nemohl dívat na to jak umírá.
1. foto týden před kosou
2. už visí
CUS KAMO
jhak jsem jiz psal lw roste cca mnesic
a 2 mnesice kvete nekdy vice
sklizi se kdyz mas tak aspon 80%
pestiku (chloupku) hnedejch
per do nich hnojky mas male sisky
kvalitni hlina a hnojky sou zaklad
at se dari a tech listu se noboj
nekdo kdyz to dokvyta ostriha listy a prej to
thc jde vic do palic nevim jinak k + at se vede cus
jn jeto oprc,ale i tak pojedu další kolo a to bude bez oprcu a zjistil jsem že se na kytkách nedá šetřit potom totak dopadá,no potom se ozvu jak to dopadlo každopádně tak zatýden čekejte nový thread ve kterém to snad půjde jako po másle(pochybuju),tak zatím pěst zdar
Jsem si říkal, že to máš strašně řídké Tak nějak vypadali loni moji LRdři, když jsem je trápil a nechal je pak prcnout. Až pojedeš bez samců, bude to o něčem jiném, neboj Hlavně kup tu pořádnou hlínu, to je základ a taky dobrý hnojka na květ. Růst to má krátkej, takže se to dá trošku zanedbat, ale v tom květu je musíš krmit. Tak za tři měsíce se budu těšit na už snad objemnější výsledek
Původní příspěvek od martyDJ No tak jednu kytku už jsem musel sklidil,protožeto žloutnutí bylo fakt děsivé,no druhou várku snad pořádně vychytám
To je myslim na konci kvetu prirodzene. Pokial tomu tak nie je, znamena to, ze rastlina mala aj pocas kvetu a aj na jeho konci stale vela dusika (N), co sposobilo, ze aj na konci ma stale zelene listy. To myslim nieje dobre, ale preco, to si uz nepametam. Nevicucol som si to z prsta, mam to zo Soft Secrets (kto nepozna, nech sa hanbi).
PS: vela zdaru do druheho kola. Prave som pozeral na Lowridera od zen seeds ... Ked pojde vsetko ok, v lete si asi dam kolecko . Dufam, ze budem sledovat tvoj thread.
No tak žoutnutí jsem překonal,ta jedna co se sušila se už dosušila,až ji odzkouším tak přidám Smoke report.
Jinak už si zháním věci na další round,ale pojedu zase v 2L flaškách,které si myslím že bohatě stačí a myslím že od OUT lowrydera o moc víc čekat ani nemůžu.