Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže přinášim další update. Kytky jsou 21 dní na režimu 12/12
EC: 1,9
pH: 6,2
Teplota u vrcholků- do 30°C
Toť asi vše, akorát se chystám na další prostříhání listů. Paličky směle kynou, a listy kolem nich se začínaj cukrovat.
Ještě mám dotaz, chtěl bych kupovat nějakej květovej booster, používám PK 13-14, a chtěl bych na zkoušku ještě něco. Tak by mě zajímaly vaše osobní zkušenosti, jde mi hlavně o výslednou chuť a vůni. Prosim napište mi kdo co používáte, jakej to má podle vás účinek a jestli to stojí zato, atd... Díky moc
Nazdar. Tiez ma na zaciatku uz poriadneho growingu velmi zaujimala tato otazka. Zadovazil som si green sensation a bloombastik a proste ziadneho rozdielu som si nevvsimol. Teraz uz mam taky nazor ze povazujem tieto veci za celkom zbytocne a ked tak tak ti to jak keby zlepsia a nepatrne mnozstvo. Miniem ich a dalej nekupujem.
Budem pouzivat len niaky korenak,grow,bloom a pk 13-14.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Jo jo, na GS a bloombastic jsem zatim taky moc kladnejch reakcí neslyšel, myslim si, že ta cena moc neodpovídá možnostem těhle šampónků. Ale mě by spíše lákalo vyzkoušet něco jako je tohle http://e-shop.hydroponic.cz/product...tor-coco-0-5-l/
anebo něco na ten způsob a zajímalo by mě, jestli to bude mít nějakej znatelnej vliv na chuť a vůni výsledku. O množství mi ani tolik nejde
Kamo sleduju Tvuj G a moc Ti fandim, jak vis jedu ted drip jen o par dni dele, ale v rockwoolu... Na ten konec kvetu zkusim final solution, ale zkusenosti s nim zatim nemam... Mam par dotazu: Jak mas veklou skrin? Jaky mas prutok kapilarami? Jak casujes zavlazovani (kdy kolik min)? Snad toho neni moc, kazdopadne K+..
Nene. jsem rád že se ptáš No tak skříň je, mám pocit, 80x80x150cm myslim... Ty kapiláry maj s čerpadlem co mám asi 200ml/minuta- teď nevim jestli nekecám, už si to moc nepamatuju, ale za 2 minuty mi to proleje celej květináč. A mám to nastavený na 2 minuty ráno než se zapne světlo a 2 minuty večer, než se vypne, ale asi to večer zvýšim na 3 minuty, protože pod tou výbojkou se to rychlejc odpařuje...
A kolik mas odpadu? Me to prijde jako hroznej proud... zkus si to rozdelit treba na ctyri pet intervalu v prubehu dne, kyti to lip vstrebaj a budes mit min odpadu...
Tak sem to měl dřív, ale kytky byly takový povadlý, tak sem to snížil na 2x denně, a vypadaj o 100% líp, odpadu mám cca 400ml, ale to je fakt jen od oka, někdy víc, někdy míň. Občas jim i třeba přidám minutu večer, když vidim, že je ten kokos na povrchu suchej. Jinak jsem dnes koupil bloom stimulator od ATAMI, tak jim ho tam rovnou prdnu...
Nazdárek, ten drip vypadá pěkně tak mi šrubuje hlavou tak tě asi taky budu otravovat přez pm. Jinak s těma hnojkama. Něco jsem vyzkoušel a musím jen potvrdit že míň znamená víc. Když jsem to hrotil tak i po 3 týdnech fluše a prolévání tam něco cítit bylo. green sensation nejen z mojí zkušenosti žádná sláva. Taky bych zkusil srazit trochu tu teplotu, líp se cukrujou..
Klidně otravuj rád poradim, jestli to bude v mejch silách Teplotu drtim co se dá, teď jí moc neměřim, ale přes 30 snad nevyleze... Jinak se mi levá strana, do teď považovaná za Heavy Duty Fruity, nějak sativovitě rozjíždí do vejšky... takže genetika na příští round bude rozhodně z origo semen, nebo od poctivýho matkáře... Zatim mám několik adeptů z Dutch Passion, a vede asi Blueberry, v těsnym závěsu za ní White widow a na třetim místě Orange Bud. Ale o tom až příště
29.den na květu
EC-2,0
pH-6,2
Nový fotky jsou konečně focený digitálem. Paličky stále kynou, možná na můj vkus trochu pomaleji, ale jinak jsou zdravé a vypadá to, že jim nic neschází