Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec dobrý masakr, doufám že víš že jsi lucky mít doma takový systém to moje matka vidět takovou laborku plnou ganji tak ji střelí. Jinak PPP jak už sám nazev napovídá velice silná odrůda máš se naco těšit. PEace Dude.
čabas SmallDudeZombie.
díkes za pochvalu, PPP sem pokosil usušil (410 g) a samozřejme ochutnal a je to mnamka a když to viděla mamka tak ji malem střelilo(ha)
mno jo, vypada to ze kytky prosli v zaveru kvetu jistym stresem (nejspise svetelny), usuzuji tak z nekompaktnosti salámů viz treba: http://grower.cz/forum/image.php?at...05138&size=full je to ciste muj nazor, smazu to. Co ty na to?
No a kolik toho tedy bylo sucheho?
edit: 410 tak to sorry nevidel jsem
hery: mno, v jedne chytre knizce jsem cetl, ze pokud je intenzita svetla moc velka tak palice vyhazuji takove ty postrani vyrustky, byla u toho i podobnma fotka
Původní příspěvek od xpapousek mno jo, vypada to ze kytky prosli v zaveru kvetu jistym stresem (nejspise svetelny), usuzuji tak z nekompaktnosti salámů viz treba: http://grower.cz/forum/image.php?a...05138&size=full je to ciste muj nazor, smazu to. Co ty na to?
key words:radiant heat, light burn
Cau kolego , hele ted nevim mel jsi ode me tohodle PPP ?? me takhle moc neblbnul snad nebude vadit par fotek tady 9ks PPP pod 600w v CT vyhřejvanej kokos drip AH CO2 sušiny cca 650 a salamos jak štuc od piva .
Muze to bejt treba ten svetelnej stres ale o tom vi asi jen zakladatel trydu snad to napise a doplni nejaky fota ze sklizne
410 g na 400w???? a kde jsou fotky????takovej výsledek a ani to nenafotíš????není ti to trapný????měl bys jít do síně slávy pomalu....ale já myslím že je to jinak...
i jinak K- za nedokončenou galerii a kampaň proti harymu
Původní příspěvek od xpapousek mno jo, vypada to ze kytky prosli v zaveru kvetu jistym stresem (nejspise svetelny), usuzuji tak z nekompaktnosti salámů viz treba: http://grower.cz/forum/image.php?at...05138&size=full je to ciste muj nazor, smazu to. Co ty na to?
No a kolik toho tedy bylo sucheho?
edit: 410 tak to sorry nevidel jsem
hery: mno, v jedne chytre knizce jsem cetl, ze pokud je intenzita svetla moc velka tak palice vyhazuji takove ty postrani vyrustky, byla u toho i podobnma fotka
key words:radiant heat, light burn
Ahoj, já jel PPP pod 150W a těsně před sklizní mi začal taky vyhazovat další dlouhé bíle blizny. Řekl bych že to bude tou genetikou
ne stresem.
koukam se to tady zase pekně rozjelo!
jak sem psal mam špatnej přístup na internet tak zde často nejsem!!
a s prominutím ze všech mích dripu mam nafocenou sklizen asi dvakrát a nebyl kolem toho takovej rachot jak ted( a kdo pozná s fotek gramáž tak je supermann).. tak že se omlouvám že sem to o5 nefotil a pro nevěřící a nováčky co W to G a nechci machrovat jak někdo píše ale pod 400 w jsem nikdy nešel(stačí se kouknout na starší fora)
jo, věřim ti 500g, věřim i 410 g, těšil jsem se na fotky a nebyly, sere mě ten postoj k harymu, byl jsem s 2 promilema tak jsem napsal to co mě v mym impulzivnim mozku zrovna letělo, jo beru to i tu sprchu K-, samozřejmě i od Tebe i od Hlavy kterýho jsem ale ani trochu nekritizoval, ani jeho klony ale tu kritiku beru .....
no někdo anonymně, trochu trapný no...nepodepsat se....
a je pravda že bysme se tady neměli podrejvat.... na to jsem v tu chvíli asi zapoměl a cejtim se trochu trapně, jen jsem čekal až se ozveš ty, zpochybňovat něčí tvrzení o výnosu je prostě kravina, nesmysl apod. nebo aspoň se mi to teď už tak jeví, jen nějaký ty fotky suchýho bych ocenil, pro někoho to zajímavý není, pro mě jo no...
jestli je to celý OT tak to pak smaž, jen nechci bejt za debila co něco napíše a pak se ani nevyjádří, umim uznat svou blbost, ale, K- bylo za žádný fotky suchýho a tvrzení o harym a na tom se nic nezměnilo