Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ariel: je spousta normálních věřících, kteří si žijou podle svýho svědomí a nechávaj žít mě podle toho mýho. Tohle nejsou obyčejní věřící ale fanatici se spasitelským komplexem.
Však oni len majú ideu o chode sveta,správaní,cítení.....ľudí a chcú to ovládať a pomáhať chudákom hlúpučkým pohanom.
Ale to mal aj Hitler,Stalin a všetky podobné inštitúcie.Aj ja mám určitú ideu,ako si predstavujem lepší svet.....akurát ju nenútim ostatným,neupaľujem ich,ak nesúhlasia,nezatváram do koncentrákov,gulagov......no,všelijako sa dá baviť na tomto svete
Jako rekl bych, ze ten chlapek je cvok, ale bohuzel neni, je to jen peknej a vychcanej hajzl, kterej potrebuje bejt dulezitel a potrebuje spastit lidi od tech hnusnejch fetaku... a nejradsi je vsechny postrilet.. (naboje sou levnejsi jak lecebna ze ? )
A jako kdyz on by rad zakazal Marusku , tak ja bych zakazal Nabozenstvi... kdyz to tak vemu tak to taky ovlivnuje vedomi (jako psyhotropni latky...) akorad ze kdyz si zahulim tak sem za 3hodky zas v normalnu, kdezto Takovej clovek zustane vypatlanej uz naporad..
Takovej bordel fakt nemůžu ani dočítat. Poslední dobou jsem dost háklivej na lidskou hloupost. A já sám nejsem žádnej inteligent, ale.. .Ne prostě nemá cenu se vyjadřovat. Ani bych s těma lidma mluvit nechtěl, protože by to nemělo smysl. Ale musím říct, že né všichni protimarihuanovci jsou takový dementi. V mém okolí se pohybují lidi typických rysů. Někteří Nehulili a hulit nikdy nechtějí, nevědí proč, spíše se bojí, že by se jim to zalíbilo. Pak ti kteří nechtějí aby nebyli feťáky, ti kteří si občas dají a ti co hulí furt. Nejproblematičtější jsou ti co nechtějí aby nebyli feťáky. Ale i mezi nimi jsou tací, kteří jsou ochotni o tom diskutovat a já jsem se s nimi dobral po dlouhých diskuzích k zajamvým závěrům. Ale to jsou ti otevření pro nové názory a alternativní způsoby života. Oni prostě nesoudí příliš zbrkle...
Každopádně jsem odběhl od tématu, ale prostě ten článek psali ti netolerantní neotevření. Lidé kteří odmítají diskuze a jaké koliv případné změny svéího názoru. Proto snažit se jim ten názor změnit je sice boj za to aby se naše děti měli líp a žili si svobodnějc, ale je to boj z mého pohledu spíše zoufalý, protože lidí kteří jsou ochotni svůj názor změnit je pramálo...
panove nehazejte krestany do jednoho pytle...ja sedel za konopi a chodil jsem za fararkou protoze to bylo prijemny pokecani a argument kdyby nam buh nechtel dat rostlinu tak neroste normalne vzala a rikala ze by lidi jako ja zavirat nemeli...to je jen o tom jak si to kdo prebere...ja jsem teda neverici..ale at si verej v co chtej jen at neotravujou ostatni..jako tenhle psychous a KDUCSL
Původní příspěvek od Anubissss hochu tak sem si to procet po brcku skerka a nevim co bych ti na to mel napsat me to pride tak ze si byl mladej a blbej tak sis parkrat zahulyl a nic moc ti nedalo ( naky listí ) tak si sel dal a skoncil si tvrdym fetu ja hulim 5 rokem a nikdy sem si nic tvrdsiho nedal ( haš nepocitam ) by ses mel nejdriv probrat nez napises takovejhle blabol
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Tak takle hustě to moh napsat jen degradovanej nácek, kterej o drogách jen slyšel z dálky. Nato že tráva obsahuje 20% návykové látky sem jaktěživ neslyšl, jó kdyby tak 20% THC, ale de vydět že to nikdy neskusil a má recht, já bych se už taky nejrači vyděl někde skouřenej v parku než v tom zasraným kanclu
degradovanej nácek.....četl jsi to do konce? Pokud ano, tak bys takovejhle blábol nenapsal. Myslím, že o problematice si slyšel z velké dálky ty. To, co napsal je z velké části pravda - narkomani kradou, aby měli na fet - ano. léčby HCV, HIV, HBV a jiných nákaz, které mají a léčí se nejsou zadarmo. Komunity, DC, chráněné dílny a bydlení jsou převážně ze zahraničních grantů a darů. Podorovány jsou jen některé státní a ty jsou asi 2. Někteří si projdou kolečko léčeben několikrát než se vyléčí ze závislosti - pokud vůbec někdy ano. Následný metadon a podobně.....nehorázný miliony z daní. V tom má pravdu. Nemá ji v tom, že podává marihuanu jako všichni, kteří jsou proti ní jako léčivé bylině ale přímou cestou k heroinu. Bohužel. Takových lidí je mraky a stále jich mraky budou. Až zas někoho příště odsoudíš...zkus se na to podívat i jinýma očima, než svýma. Jinak si s dotyčným degradovaným náckem můžeš podat ruce. That´s my idea.
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
VoidMAN :
Díky že jsi mi upřesnil termín degradovanej nácek. Možná to vážně myslel tak jak píšeš. Já jsem jen nedokázala pochopit, jak tohle může někdo o někom říct, když ten dotyčný má vesměs pravdu...až na tu naši mařenu Taky je mi ten článek proti srsti..ale já osobně jsem ten poslední, kdo by mohl někoho soudit a škatulkovat.
No a ted mě nutí přemýšlet o tom, že jsem vlastně udělala to stejný co hassasin. taky jsem si o něm udělala obrázek, když jsem si přečetla co napsal + 2příspěvěk+pravopis+kancelář..... jak málo stačí k tomu, aby se člověk zmýlil...
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.