Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Tohle prostě musíte vidět...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Ariel
Nový Člen

Karma uživatele Ariel - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

nebo spis teda věřící...

VYMĚNÍM VYJETOU NAFTU ZA STRUNY OD SAXOFONU.

Old Post 02-04-2006 v 21:41 PM
Ariel je offline   Profil uživatele Ariel   Find more posts by Ariel   Foto galerie člena Ariel   Click here to Send Ariel a Private Message   Add Ariel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Ariel: je spousta normálních věřících, kteří si žijou podle svýho svědomí a nechávaj žít mě podle toho mýho. Tohle nejsou obyčejní věřící ale fanatici se spasitelským komplexem.

Old Post 02-04-2006 v 22:52 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Však oni len majú ideu o chode sveta,správaní,cítení.....ľudí a chcú to ovládať a pomáhať chudákom hlúpučkým pohanom.
Ale to mal aj Hitler,Stalin a všetky podobné inštitúcie.Aj ja mám určitú ideu,ako si predstavujem lepší svet.....akurát ju nenútim ostatným,neupaľujem ich,ak nesúhlasia,nezatváram do koncentrákov,gulagov......no,všelijako sa dá baviť na tomto svete

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 21-04-2006 v 11:46 AM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Black Mishak
Stálý Člen

Karma uživatele Black Mishak - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Jako rekl bych, ze ten chlapek je cvok, ale bohuzel neni, je to jen peknej a vychcanej hajzl, kterej potrebuje bejt dulezitel a potrebuje spastit lidi od tech hnusnejch fetaku... a nejradsi je vsechny postrilet.. (naboje sou levnejsi jak lecebna ze ? )

A jako kdyz on by rad zakazal Marusku , tak ja bych zakazal Nabozenstvi... kdyz to tak vemu tak to taky ovlivnuje vedomi (jako psyhotropni latky...) akorad ze kdyz si zahulim tak sem za 3hodky zas v normalnu, kdezto Takovej clovek zustane vypatlanej uz naporad..

Fuck Him!!!

Old Post 21-04-2006 v 12:45 PM
Black Mishak je offline   Profil uživatele Black Mishak   Find more posts by Black Mishak   Foto galerie člena Black Mishak   Click here to Send Black Mishak a Private Message   Add Black Mishak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

preco tam nemaju diskusiu???

edit: toto je dobre:

Na našem bankovním účtu 267841001/2400 (odkaz na otevřený účet eBanky) je nyní 9 329 Kč.

Bez peněz od našich čtenářů nepřežijeme!

* Pomůžete nám?
* Pošleme vám domů složenku

Este sa nehanbia aj "zobrat". hajzli jedni

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 21-04-2006 v 14:21 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Asi by sme mali prispieť,aby taký hlboko informačne plný server mohol fungovať,nie?
Hlboká studnica kvalitných informácií akým spôsobom nerozmýšľať

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 21-04-2006 v 14:56 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Takovej bordel fakt nemůžu ani dočítat. Poslední dobou jsem dost háklivej na lidskou hloupost. A já sám nejsem žádnej inteligent, ale.. .Ne prostě nemá cenu se vyjadřovat. Ani bych s těma lidma mluvit nechtěl, protože by to nemělo smysl. Ale musím říct, že né všichni protimarihuanovci jsou takový dementi. V mém okolí se pohybují lidi typických rysů. Někteří Nehulili a hulit nikdy nechtějí, nevědí proč, spíše se bojí, že by se jim to zalíbilo. Pak ti kteří nechtějí aby nebyli feťáky, ti kteří si občas dají a ti co hulí furt. Nejproblematičtější jsou ti co nechtějí aby nebyli feťáky. Ale i mezi nimi jsou tací, kteří jsou ochotni o tom diskutovat a já jsem se s nimi dobral po dlouhých diskuzích k zajamvým závěrům. Ale to jsou ti otevření pro nové názory a alternativní způsoby života. Oni prostě nesoudí příliš zbrkle...

Každopádně jsem odběhl od tématu, ale prostě ten článek psali ti netolerantní neotevření. Lidé kteří odmítají diskuze a jaké koliv případné změny svéího názoru. Proto snažit se jim ten názor změnit je sice boj za to aby se naše děti měli líp a žili si svobodnějc, ale je to boj z mého pohledu spíše zoufalý, protože lidí kteří jsou ochotni svůj názor změnit je pramálo...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 21-04-2006 v 15:09 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drexxy
Stálý Člen

Karma uživatele Drexxy - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

lidi, kaslete na to a pojdte high, to je tak jedine co se s tim da delat, nechme krestany fetovat kadidlo a cist tyhle blafy

Old Post 21-04-2006 v 16:28 PM
Drexxy je offline   Profil uživatele Drexxy   Find more posts by Drexxy   Foto galerie člena Drexxy   Click here to Send Drexxy a Private Message   Add Drexxy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 41

panove nehazejte krestany do jednoho pytle...ja sedel za konopi a chodil jsem za fararkou protoze to bylo prijemny pokecani a argument kdyby nam buh nechtel dat rostlinu tak neroste normalne vzala a rikala ze by lidi jako ja zavirat nemeli...to je jen o tom jak si to kdo prebere...ja jsem teda neverici..ale at si verej v co chtej jen at neotravujou ostatni..jako tenhle psychous a KDUCSL

Old Post 21-04-2006 v 19:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Škůdci Příspěvek č. 42

citace:
Původní příspěvek od Anubissss
hochu tak sem si to procet po brcku skerka a nevim co bych ti na to mel napsat me to pride tak ze si byl mladej a blbej tak sis parkrat zahulyl a nic moc ti nedalo ( naky listí ) tak si sel dal a skoncil si tvrdym fetu ja hulim 5 rokem a nikdy sem si nic tvrdsiho nedal ( haš nepocitam ) by ses mel nejdriv probrat nez napises takovejhle blabol

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 24-04-2006 v 12:53 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hassasin
Nový Člen

Karma uživatele hassasin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Tak takle hustě to moh napsat jen degradovanej nácek, kterej o drogách jen slyšel z dálky. Nato že tráva obsahuje 20% návykové látky sem jaktěživ neslyšl, jó kdyby tak 20% THC, ale de vydět že to nikdy neskusil a má recht, já bych se už taky nejrači vyděl někde skouřenej v parku než v tom zasraným kanclu

Old Post 24-04-2006 v 15:00 PM
hassasin je offline   Profil uživatele hassasin   Find more posts by hassasin   Foto galerie člena hassasin     Add hassasin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

hassasin:

degradovanej nácek.....četl jsi to do konce? Pokud ano, tak bys takovejhle blábol nenapsal. Myslím, že o problematice si slyšel z velké dálky ty. To, co napsal je z velké části pravda - narkomani kradou, aby měli na fet - ano. léčby HCV, HIV, HBV a jiných nákaz, které mají a léčí se nejsou zadarmo. Komunity, DC, chráněné dílny a bydlení jsou převážně ze zahraničních grantů a darů. Podorovány jsou jen některé státní a ty jsou asi 2. Někteří si projdou kolečko léčeben několikrát než se vyléčí ze závislosti - pokud vůbec někdy ano. Následný metadon a podobně.....nehorázný miliony z daní. V tom má pravdu. Nemá ji v tom, že podává marihuanu jako všichni, kteří jsou proti ní jako léčivé bylině ale přímou cestou k heroinu. Bohužel. Takových lidí je mraky a stále jich mraky budou. Až zas někoho příště odsoudíš...zkus se na to podívat i jinýma očima, než svýma. Jinak si s dotyčným degradovaným náckem můžeš podat ruce. That´s my idea.

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 24-04-2006 v 17:19 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

VoidMAN :
Díky že jsi mi upřesnil termín degradovanej nácek. Možná to vážně myslel tak jak píšeš. Já jsem jen nedokázala pochopit, jak tohle může někdo o někom říct, když ten dotyčný má vesměs pravdu...až na tu naši mařenu Taky je mi ten článek proti srsti..ale já osobně jsem ten poslední, kdo by mohl někoho soudit a škatulkovat.

No a ted mě nutí přemýšlet o tom, že jsem vlastně udělala to stejný co hassasin. taky jsem si o něm udělala obrázek, když jsem si přečetla co napsal + 2příspěvěk+pravopis+kancelář..... jak málo stačí k tomu, aby se člověk zmýlil...

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 25-04-2006 v 16:43 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hehelum
Stálý Člen

Karma uživatele hehelum - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Dalsi chutovka: http://www.christnet.cz/magazin/clanek.asp?clanek=2141

Old Post 25-04-2006 v 21:36 PM
hehelum je offline   Profil uživatele hehelum   Find more posts by hehelum   Foto galerie člena hehelum   Click here to Send hehelum a Private Message   Add hehelum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás