Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Inak, abych dal Romanovi v poslednim bode za pravdu - ta blueberry na obrazku samozrejmne nevyrostla s tyy stopky, to uz by asi bylo moc - proste tyypek nechal nejspodnejsii pidivetvicku rozjet....
Caago Daario - dlouho sme se nevideli - snad uz se konecne dokopu k tomu, abych sem postnul obraazky Kholy- byla proste suuuuper !!!!!!! Az budu zase v tvem domovskem meste, tag ti poslu PMku a dame ochutnafku :-)
Kazdopadne skladovani rizku v lednici (ci jinde v chladu) je "bezna vec" bezne popsana v odborne literature o zahradnictvi a sklenikach atd....... pro nektere celedi ci rody rostlin je to bezne a spolehlive, pro jine mene.... samozrejme kazdy druh ma rad ( pravdepodobne ) neco jineho ( jako trebas teplotu, ci vhlkost.. )
..... a co se tyce obrazeni ze stonku.... tak to sice neni nikterak spešl technika pro nekonecny zivot , ale kazdopadne se to nekdy povede
Originally posted by Hellboy Inak, abych dal Romanovi v poslednim bode za pravdu - ta blueberry na obrazku samozrejmne nevyrostla s tyy stopky, to uz by asi bylo moc - proste tyypek nechal nejspodnejsii pidivetvicku rozjet....
Přesně tak, pro obnovení růstové fáze (revegging) musí fungovat fotosyntéza! Mimochodem toto je výborné téma pro zařazení do FAQ.
Po úspěšným indoor pěstování jsem v dubnu na balkon wodložil pěstební nádoby JEN SE STONKAMA kytek a 1 z šesti skutečně znovu obrazila . V říjnu byla sklizeň, byl to celkem dobrej model NL.
Jsem taky v klubu??????
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Samozrejme psilosi, z uredni moci zakladajiciho clena te prijimam do klubu obrazecu stonku (KOS). Bude nas vic, nebudeme se bat vlka nic.
Drive nebo pozdeji zvitezime a neverici budou v hruze zakopavat sve stonky 3 metry pod zem v marne snaze zabranit jejich obrazeni.
to ant: jeste se vratim k tomu jak jsi dal zakorenit list??? mozna ze by zakorenil, ale prece nejni mozny aby z neho neco vyrostlo, ne? nebo teda fakt nevim odkud
Takze k obrazeni: nekolikrate jsem out zasadil v miste kde proste projel kombajn {smula} lec trcici stonky stihli obrazit a vykvest. Sice tam bylo tak na speka, ale je to dukaz ze to jde. Aby jse se uz nehadali. Kazdopadne to nema cenu, ale kdyz to nekdo chce zkusit.....
Jo do nejakyho klubu nechci {KOS}, ale jestli schanite cleny zkusim vam to domluvit s tim kombajnistou.
Co se "hybernace" tyce, zkousel jsem to mit v lednici 14 dni a v poho se rizky chytli. Sice mortalita byla vetsi, ale bavime se tu jestli to jde.
Takze zpomalit zivotni funkce za urcitejch podminek lze {teplota, vlhkost}, ale pochybuju, ze by rizky rostli rychlejc ci snad lepe korenili. Spis naopak. {to samy plati pro obrazeni - na kokot je to, ale jde to}
Ale nekdy je to proste nevyhnutelny, vim je to prasarna, ale jde to.
N4
P.S.> a jde to, a jde to, a jde to, a jde to ............... {vychova divek v cechach}
o.s. funguje, ale jenom když se kytka sekne ve vegetačním období. Tatík experimentoval na zahrádce, ale fikl moc brzo, hned jak začaly rašit palice. Na podzim jsem byl sklízet rajčata a našel jsem tam z každého stonku (10 cm) asi 4 nebo 5 metrových šlahounů jenom s palicema, lístečky jenom úplně malý. Kytka asi měla dost živin v kořenovém systému, tak se na chvíli oběšla bez fotosyntézy, každopádně by to někdo s přebytkem outdoorů a tvrdým srdcem mohl vyzkoušet
2chobot: ta zkratka velice dobře koresponduje se slovem kosa
mam doma řízky mandocina madness a mam je uz dva tydny v takove plastove krabici(zavrene, prusvitne) v hline(hodne vlhke), ve velkem teple ale ony mi zatim nezakorenily ač jsem tam pridal korenovy stimulator. vypadaji porad stejne, moozna trochu malliiiliinko porostly ale myslim ze tak 2 mesice by mohly vydrzzet nezakorenene a neposkozene. ale myslim ze jim to teplo celkem moc neprospiva. spis bych volil moznost chladu. zkusim uvidim...
byla by to pohoda mit rizky pul roku nekde schovane a az bys chtel mel bys je hezke primo k sezrani... z lednicky...
Já jsem pouhým fanouškem Klubu Obrážečů Stonků.
Jednak je to velmi vtipný thread
a já se aspoň trošku dokážu vcítit
do kůže členů KOS, Stalo se mi podobenství,
že mi kočky užraly WW tak o třech patýrkách
a zbyl tam olysalý, ale rozvětvený klacíček.
Nu, uběhlo 5 týdnů a z onoho klacíčku
je ta silnější z obou a začíná tvořit
po zaštípání pěknou desítku paliček.
Vím, se nemohu rovnat,
Psilosovu absolutnímu odloženému Indooru,
vím, že má větvička byla již rozvětvena
a opečovávana, ale snad jednou....
...vysypu popel ze své dýmky do květináče
a za pár měsíců se poraduji
z chutného modelu....
to i...myself : podle toho co píšeš, tak ti na 90% schnijou. Vysoká teplota a hodně vlhká hlína. Pokud jsem tyto věci podcenil, nikdy to nedopadlo na pohodu. Musíš se starat, aby hlína nebyla mokrá moc, a stihla jednou za 1-2dni skoro vyschnout a potom zase trošičku zalejt. Spíš udržuj vzdušnou vlhkost! N4
imyself: nobody4 má pravdu, při kombinaci teploty a vlhka ti skoro zaručeně řízky schnijou. pokud s teplotou nic dělat nemůžeš, tak jim dopřej alespoň sušší půdu