Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Rasta_pasta to mari :
ano i z řízku se může stát hermáč, na to bacha !!! Mě takhle vloni zjara zhermil 4x Arjan ultra Haze, taky jsem jen otevřel skříň za tmy, že je vyfotím a dám jim napít a do rána měli všechny koule Některý modely jsou na to náchilnější, stačí 10 min. Světla když ho mít nemaj...
hmmm hustyy , ale nevim jestli tomu mam verit ,jak rikam uz nebudu a kdyby nahodou tak par semen snesu , hojss
Původní příspěvek od Rasta_pasta to mari :
ano i z řízku se může stát hermáč, na to bacha !!! Mě takhle vloni zjara zhermil 4x Arjan ultra Haze, taky jsem jen otevřel skříň za tmy, že je vyfotím a dám jim napít a do rána měli všechny koule Některý modely jsou na to náchilnější, stačí 10 min. Světla když ho mít nemaj...
jinak k+ za příjemnej pokus, jsem celkem zvědavej na vítěze. V půdě bych tipnul Plagron, ale v kokosu se nechám překvapit.
Peace
to nebude bleskem ... kytky ti neuděljí ze dne na den koule...a ten stres musí chvilu trvat a tak..
ahojj, se shivou to nedopadlo. Tendle hash plant bodnul v pravej cas. Na pristi kolo uz mam zamluveny rezany hindu-kush http://grower.cz/semena/hindu-kush
Původní příspěvek od RespectFlowers tak zkus kupovat balenou kojeneckou vodu .) a neutratíš tolik
ahojj, jukni na prvni stranku a poznas ze kupuju , ale myslim do predu tak ze se investice vrati, 2000 neni az tak moc za tu osmozu, asi do ni pudu . ps : kojenecka ma vyssi ec nez ten horsky pramen o 0,20 , hojjj
vcera holky proplachnuty , ec 1.8 ph 6.3, vse dle planu , posledni foto kyti v mensim kvetinaci je o neco mensi ale zas tak hrozny to neni , chudinka je porad zastrcena v rohu , ale i tak se ji dari. V hnojkach zatim neni poznat rozdil , rekl bych ze hesi min zasoluje. Hojky a moc dikas za k+
Původní příspěvek od AEROMAN jj neco takoveho sem mel pozor na ec lehce spalis kytky ale zase nedavej malo at nestradaj preci jen je to voda s ec 0 idealni je to na flushing
ahojj , no prave si myslim ze s tou osmozou se da EC presne vychytat, z kohoutku tece 0,60 coz je podle mne fuck a porad kupovat balenou se mi nechce a i ta ma 0,20 . Myslim ze je rozdil dyz jim budu chtit dat presne 1,8 tak s balenou vodou to uz je 2,0 a s vodou s kohoutku 2,40.S tou osmozou jeste pockam, ted si dopisuju s vyrobcem http://www.ceramicastefani.cz/eshop...uemart&Itemid=1 a zjistuju vysledne ec z tohoto produktu. Porad se mi to jevi jako lepci reseni nez tu osmozu, pokud to bude mit nizke ec. Hlavne se to da i vyuzit v domacnosti a voda je pry opravdu vynikajici, na jejich strankach je dost atestu atd . Zitra snad budu vedet vic. hojsss
ahojj , davam new foto . Holky jedou tak jak maj , snad nenastanou nejake problemy. Sodik 20 cm nad holkama , mam tam cidlo abych vedel presne, teplota u cidla 27.0 stupnu , kdyz sem vypnul ofuky hned stoupla na 31. Predevcirem poprve pridan do Plagronu Green Sensation a do Hesi PK 13-14 . Ph 6.0 Ec 1.8 , merim i to co protece do tacku takze hlidam radci vsecko. Pred minulym proliti ve sprse sem zalival ec 1.8 a vyteklo 2.5 tak sly hned na proplach a hned to drzi ec pekne, ted budu hlidat po kolika zaliti se zasolej. Preju vsem hezkej vejkend a diiikas za kacka. cusssss m.