Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja pojdem teraz do viedne,tak by som mohol osobne daco kupit,napr. co ste spominali black dominu,alebo ak by sa tam niekomu nieco pzdavalo a co sa tyka obiednavky tak to by som rad od toho mr.nice alebo sak to co sa tu spominalo.
len nepacia sa mi tu take tie odpovede co mi pisu niektori ze sa uvidi ze co sa vybere a ako a kde sa bude objednavat.sak ale to zalezi od nich ze co sa vybere a kedy co a ako bude.sa treba len pekne dohodnut
nebulka doma,strasne vahanie tam v shope a nakoniec som zobral nieco co som ani neplanoval,60E prec a moze sa riesit ten MR.NICE,ak ma niekto chut.inak ak bu mal niekto zaujem o 5 semiacok nebule,tak kludne sa mozem podelit.10 semiacok z jedneho modela je na mna vela.mam ich samozrejme orginal zabalene,tak mozem pred ocami otvorit a dat.vymenit?
hej veru,euro uz je,tak uz by sme mohli nieco naisto dohodnut.seedboutigue sa sice v poslednych casoch sklonoval s dakymi stratami a neviem cim vsetkym,ale po pripade vela penazi by sme to mohli rozdelit na 2-3 objednavky,pre istotu.
inak teda osobne by som chcel este aj jednu takuto bokovku-- http://www.sanniesshop.com/herijuan...e57e685e4d646c7
takze ak ma niekto fakt seriozny zaujem tak nech mi napise do pm a urobime zoznam a nieco vybereme,len mi zs nepiste ze nemate peniaze a one hento toto,financna kriza,rodicia a neviem ake problemy.ak ano napiste ze hej a je to.nic zloziteho
Ja pokukávam po South African Kwazulu od WOS a Grapefruit Fly (Grapefruit x C99) od Mosca Negra seeds. Vlastne ich je omnoho viac, ale uvidíme čo na to peňaženka
lowrajdri a to druhe s autoflo (nenapada ma nazov), na jar nechat prcnut, na jesen neprcnuteho kilo skosit. to by bolo zatial totiz jediny vonok, ktory ma fakt nieco do seba..
no ja som za klasiku
kupim si ten farebny mix (passion1,shaman,frsian dew)
a asi aj Twillight vsetko od dutch passion
a ke dmi ostanu dake love tak si kupim este papayu od nirvany