Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Technika 2008 aneb poserte se z toho corky:D
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4

Tak co myslite si ze se z toh oposerou???
This poll is closed.
Ano 64 62.75%
Ne 38 37.25%
Total: 102 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Dreaďo
Host

Příspěvek č. 33

Keď vieš kto to je, tak to rieš ako my. Kamarátovi ukradli na skalu natlačených 30litrov trávičky, vzali sme kukly, auto a šli sme za ním, potom skončil na áre v nemocnici a stále nevie, kto to urobil, môže iba tak tušiť Ja čórky bijem... Proste kým ich nedokopem do nemocnice alebo do hrobu. To je mi už jedno, som pokojný človek, ale toto ma vie pekne nasrať

Old Post 22-07-2008 v 10:18 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ThunderFuck!
Stálý Člen

Karma uživatele ThunderFuck! - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

se stalo ale jeste to chce dokonat je to 1:1 ale ja se s remizou nespokojim o threadu neví nevi co je to internet nato grower

MIRIS. Dobry napas ale pro by se spokojil s 30% kdyz muze mit 100%

BIO 60x Short Stuff#1 Automatic 2012 BIO

BIO Vravorak 2010

BIO G13xBW, ICE, Northern Lihgt, Interpol BIO

2 koreny

BIO 17x Lowryder#2xAutomatic AK 47 BIO

BIO Čibu 2011 BIO

Autoflower Sklizen kazdych 10 dni
Love is the only force
capable of transforming
an enemy into friend.

Old Post 22-07-2008 v 10:30 AM
ThunderFuck! je offline   Profil uživatele ThunderFuck!   Find more posts by ThunderFuck!   Foto galerie člena ThunderFuck!   Click here to Send ThunderFuck! a Private Message   Add ThunderFuck! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Dobrej nápad, akorát bych to nepřeháněl. Menší zranění nemá cenu a velký přiláká akorát policajty, takže provar. Až to začne nakvítat, tak bych to stříkal ob den fungicidem a je to. Dobrou chuť.

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 22-07-2008 v 10:48 AM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freefood
Stálý Člen

Karma uživatele freefood - 90% PěstitelskáKarma uživatele freefood - 90% PěstitelskáKarma uživatele freefood - 90% PěstitelskáKarma uživatele freefood - 90% PěstitelskáKarma uživatele freefood - 90% PěstitelskáKarma uživatele freefood - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Tohle me nuti k zamysleni ! Proboha celej tento th. je zralej na blazinec.

"..jsem tu noví a.."

Old Post 22-07-2008 v 19:19 PM
freefood je offline   Profil uživatele freefood   Find more posts by freefood   Foto galerie člena freefood   Click here to Send freefood a Private Message   Add freefood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 37

jak jsi dokazal vytrhat vsechny samce, kdyz ta gentika tvori do vyroby jen hermace?

Old Post 23-07-2008 v 00:49 AM
lamater
Stálý Člen

Karma uživatele lamater - 93% PěstitelskáKarma uživatele lamater - 93% PěstitelskáKarma uživatele lamater - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Ahojda , presne jak pise kamil neprehanel bych to moc. Obzvlaste napady typu ziletka, prkno y hrebiky apod... Pokud to je na tvym pozemku tak by se to nejak dalo uhrat, ale i tak by ses mohl dostat k neprijemny dohre u soudu a to nemluvim o vlastnim sebevedomi. Ciste hypoteticky kdyby to nebyl tvuj pozemek, tak to nemusela bejt v minulejch letech ani corka, mohl to bejt jen majitel pozemku co nema rad travu a nasralo ho ze mu ji tam nekdo dal a podle nekterych rad co tady lidi pisou ho zmrzacis. Corkari jsou svine, nesnasim je a taky kvuli nim prichazim o urodu, ale pasti na lidi ... . Technicky huleni je dobrej napad a kdyz se bohate osoli krystalonem tak to musi bohate stacit.

NLite125W Extreme SOG

Wick System

Old Post 23-07-2008 v 06:32 AM
lamater je offline   Profil uživatele lamater   Find more posts by lamater   Foto galerie člena lamater   Click here to Send lamater a Private Message   Add lamater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 39

zajdi za policajtama že pěstuješ techniku a oznam krádež

Old Post 23-07-2008 v 07:14 AM
Host
Host

Příspěvek č. 40

Zdravím ... měl jsem podobný nápad když mi vybrali poprvé pole.
Tak že mu tam na druhej rok hodím techniku.
Nedostalo se k tomu.
Držím palce ať ti to vočoří!!! (to je poprvé co někomu tohle přeji )

Naposledy upravil 27-07-2008 v 21:35 PM

Old Post 26-07-2008 v 14:36 PM
Host
Host

Příspěvek č. 41

první hulení co jsem kdy pěstoval, byla před 12lety technika ze zverimexu a ty kytky dávaly...žádný zázraky, ale zhulovalo to..aby jsi čorkám nevypěstoval další pohulení..

Old Post 26-07-2008 v 14:46 PM
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Tyjo nejdřív jsi mě pobavil tim jak těm mrdkám chystáš zatopit, ale jakto tak čtu - tak nevim nevim
..až ze mě bude bezdomovec dojdu si a vypěstuju ten model do zverimexu

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 26-07-2008 v 18:12 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

Až ti ta tvoje technika začne kvést, tak bych tam každý ráno zašel a pořádně bych pochcal všechny palice...
A hlavně až to začne dozrávat To bude mít potom naprosto luxusní chuť, ne?

Jinak je to docela zajímavý, pěstovat technickou trávu čorkařům! Aspoň jim to pěkně okořeň Čus

Old Post 26-07-2008 v 22:22 PM
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

myslím,tuším,přemýšlím že nás tady taháš za nos..

třeba se pletu,třeba ne...

ale to na 1.fotce není ROZHODNĚ technický.
Jde jen o zviditelnění?

-KECY,PRDY,BEĎARY-

Old Post 27-07-2008 v 21:28 PM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ThunderFuck!
Stálý Člen

Karma uživatele ThunderFuck! - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Zdarec vsem, no tak zasadil jsem co jsem koupil pamatuji se ze na obalu byl puvod zeme nepál... to jsem jeste rikal ze to asi nezacne ani kvest.... jinak zvetsuji davky kamos mi poradil ze jednou porad mocil na kytku pry chtel aby vzesla z neho no a na podzi sice silny ale absolutne nehulitelny takova ranní moc po 10ti pivech

Jinak To jahmaican: Kazdy víme sve

BIO 60x Short Stuff#1 Automatic 2012 BIO

BIO Vravorak 2010

BIO G13xBW, ICE, Northern Lihgt, Interpol BIO

2 koreny

BIO 17x Lowryder#2xAutomatic AK 47 BIO

BIO Čibu 2011 BIO

Autoflower Sklizen kazdych 10 dni
Love is the only force
capable of transforming
an enemy into friend.

Old Post 28-07-2008 v 07:19 AM
ThunderFuck! je offline   Profil uživatele ThunderFuck!   Find more posts by ThunderFuck!   Foto galerie člena ThunderFuck!   Click here to Send ThunderFuck! a Private Message   Add ThunderFuck! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
azur
Stálý Člen

Karma uživatele azur - 54% PěstitelskáKarma uživatele azur - 54% PěstitelskáKarma uživatele azur - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

tak stoho se fakt poserou tak ted jsi snimy fak vyjebal !!

Old Post 29-07-2008 v 08:50 AM
azur je offline   Profil uživatele azur   Find more posts by azur   Foto galerie člena azur   Click here to Send azur a Private Message   Add azur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rákosníček
Stálý Člen

Karma uživatele Rákosníček - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

no zdá se mi že to fakt technika nebude.... už jen proto jak jsou ty kytky rozvětvený a ta na první fotce má o hodně širší čepele listů než ostatní... podlě mě to zhulovat bude

Old Post 29-07-2008 v 10:08 AM
Rákosníček je offline   Profil uživatele Rákosníček   Find more posts by Rákosníček   Foto galerie člena Rákosníček   Click here to Send Rákosníček a Private Message   Add Rákosníček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
martyDJ
Lowryder Lover

Karma uživatele martyDJ - 64% PěstitelskáKarma uživatele martyDJ - 64% PěstitelskáKarma uživatele martyDJ - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

tak jako to bych nerekl ze je to 100% technika zaprve se ti to vetvi jak dive,to se mi zda na techniku kravina a zadruhe ta 1.fotka urcite technika neni protoze to ma siroke listy takze naka indica/sativa ale rozhodne ne technikano nevim ale jako kdyz tam lejes take srance tak abys tim nezkazil treba hodne dobre huleni

Old Post 29-07-2008 v 10:35 AM
martyDJ je offline   Profil uživatele martyDJ   Find more posts by martyDJ   Foto galerie člena martyDJ   Click here to Send martyDJ a Private Message   Add martyDJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás