Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Keď vieš kto to je, tak to rieš ako my. Kamarátovi ukradli na skalu natlačených 30litrov trávičky, vzali sme kukly, auto a šli sme za ním, potom skončil na áre v nemocnici a stále nevie, kto to urobil, môže iba tak tušiť Ja čórky bijem... Proste kým ich nedokopem do nemocnice alebo do hrobu. To je mi už jedno, som pokojný človek, ale toto ma vie pekne nasrať
Dobrej nápad, akorát bych to nepřeháněl. Menší zranění nemá cenu a velký přiláká akorát policajty, takže provar. Až to začne nakvítat, tak bych to stříkal ob den fungicidem a je to. Dobrou chuť.
Ahojda , presne jak pise kamil neprehanel bych to moc. Obzvlaste napady typu ziletka, prkno y hrebiky apod... Pokud to je na tvym pozemku tak by se to nejak dalo uhrat, ale i tak by ses mohl dostat k neprijemny dohre u soudu a to nemluvim o vlastnim sebevedomi. Ciste hypoteticky kdyby to nebyl tvuj pozemek, tak to nemusela bejt v minulejch letech ani corka, mohl to bejt jen majitel pozemku co nema rad travu a nasralo ho ze mu ji tam nekdo dal a podle nekterych rad co tady lidi pisou ho zmrzacis. Corkari jsou svine, nesnasim je a taky kvuli nim prichazim o urodu, ale pasti na lidi ... . Technicky huleni je dobrej napad a kdyz se bohate osoli krystalonem tak to musi bohate stacit.
Zdravím ... měl jsem podobný nápad když mi vybrali poprvé pole.
Tak že mu tam na druhej rok hodím techniku.
Nedostalo se k tomu.
Držím palce ať ti to vočoří!!! (to je poprvé co někomu tohle přeji )
první hulení co jsem kdy pěstoval, byla před 12lety technika ze zverimexu a ty kytky dávaly...žádný zázraky, ale zhulovalo to..aby jsi čorkám nevypěstoval další pohulení..
Tyjo nejdřív jsi mě pobavil tim jak těm mrdkám chystáš zatopit, ale jakto tak čtu - tak nevim nevim
..až ze mě bude bezdomovec dojdu si a vypěstuju ten model do zverimexu
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Až ti ta tvoje technika začne kvést, tak bych tam každý ráno zašel a pořádně bych pochcal všechny palice...
A hlavně až to začne dozrávat To bude mít potom naprosto luxusní chuť, ne?
Jinak je to docela zajímavý, pěstovat technickou trávu čorkařům! Aspoň jim to pěkně okořeň Čus
Zdarec vsem, no tak zasadil jsem co jsem koupil pamatuji se ze na obalu byl puvod zeme nepál... to jsem jeste rikal ze to asi nezacne ani kvest.... jinak zvetsuji davky kamos mi poradil ze jednou porad mocil na kytku pry chtel aby vzesla z neho no a na podzi sice silny ale absolutne nehulitelny takova ranní moc po 10ti pivech
no zdá se mi že to fakt technika nebude.... už jen proto jak jsou ty kytky rozvětvený a ta na první fotce má o hodně širší čepele listů než ostatní... podlě mě to zhulovat bude
tak jako to bych nerekl ze je to 100% technika zaprve se ti to vetvi jak dive,to se mi zda na techniku kravina a zadruhe ta 1.fotka urcite technika neni protoze to ma siroke listy takze naka indica/sativa ale rozhodne ne technikano nevim ale jako kdyz tam lejes take srance tak abys tim nezkazil treba hodne dobre huleni