Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hřebíky sou svinstvo. Rozum do hrsti to přece neni řešení!!!!!! Akorát si tam někdo nevinej ublíží a při tý příležitosti to práskne, na vás si tam počíhaj chlupatý a on ještě dostane otravu a budete zbytek života sponzorovat nevinýho houbaře.
Prostě to chce v tomhle nevěřit ani kámošum!!!!!!!!
dobra svinarna je kdyz rok po tom kde vam nekdo sceril kytky zasadite znova a budete omotavat palicky skelnou vatou...ale to je zas voser kdyz tam pude o.k. grower a usmikne si na košt....čuz
Ministerstvo zahrádkářství varuje: použití lamp na jakékoliv rostliny je padělání slunce a můžete za něj dostat až 6 let!
nemáte někdo semínka??? Koupím... Strašně rád pěstuju ale nehulim takže 90% úrody odevzdám a 10 si necham pro strýčka příhodu LOL Nemáte někdo??? XXXXXXXXX only SMS
Deda Mraz edit: pls žádný tel. čísla, napište na pm
pole me kecas pekny s......č.......y muj nevlastni fotr je jzdak ptalsem se ho co von by udela vodpoved byla nasledujici no ja bych to tam nechal kdyby to slo obect -von taky huli- ale vostat ni by to sekli paska nepaska nasrat
outdoor jack: díky za info, ale docela pochybuju, že by si každej troufnul seknout pásku POLICIE. Jinak já sem taky sázel kousíček od pole a dost možná to taky bylo vidět, když tam jeli s traktorem a nechali mi to tam... Prostě je to jako ve zbytku společnosti, nedá se říct, že by zemědělci byli víc proti konopí než zbytek národa... To procento hovad, který to zničí jen protože je to "marihuána" je asi stejný jako třeba u zedníků nebo řidičů MHD, si myslim. Jedinou výjimku asi tvoří nimrodi, u těch se fakt dá v 95% případech spolehnout, že objevené rostliny zničí. Je to dáno asi tím, že žádný normální člověk není myslivec
toBredmen:Uh..uh..uh!!! Jo ¨přesně letos mě nějaká buzna zase našla políčko (naštěstí ne jediný :3). Kugwa kam už to mám dávat!!!!!
Asi skusím letos píchnout něco na stromčeky. Každopádná si je vyčekuju měl sem na rezervním políčku stejnej model a jestli to byl někdo místní je jasnej a donutím ho ty háčky sežrat!!!!!!!!!!!!!hajzel posratý!!!!!
Jinak si myslím že nástrahy kolem kytek só na prd ,páč mužeš ublížit i nevinnýmu čelowěku nebo nějaké zwěřině :3) Jediná výhoda(pro milovníky pastí) je že se u nás tresty nesčítaj takže by tě odsoudily buď za sadbu nebo za ublížení na zdraví B)
Bredmen: no taky dobry vymysly.... si snad delas prdel ze mu tam ten zlodej ceka celou noc nez si pro neho prijde....spis mi prijde ze kacas kazdej normalni clovek si ze sebe ten hacek vynda tak za 5 minut...
http://THCradio.net - největší kolekce na netu - ganja hry, videa, skiny, pozadí, screensavery a spousta dalšího volně ke stažení!
Bredmen: no ale pravdepodobnost ze se tohle stane je hodne nizka, to musis uznat (mozna jsem skeptik protoze presne tohle nas napadlo delat tak v 15ti letech...cca 7 let z5 ale uz tenkrat jsme to zavrhli protoze je to.......) takze by musel prijit clovek sahnout na tu kytku a zacit ji rvat ze zeme za stonek jako magor (btw i 4metrovou kytku vyrves celkem v pohode i s korenama pokud neni zarostla v nejakym porostu kopriv a tak.) a pritom si poradne zapichnout spoustu hacku do rukou...dost nepravdepodobne ze by pri prvnim pichnuti hacku jeste vic sevrel ruce (mimoto rybarske hacky se nejak hluboko do ruky zapichnou dost tezko a jeste k tomu vic najednou )....no a pak by tam musel celou noc sedet a cekat, a hlavne - hacek z ruky vyndas i bez toho abys si rval kusy masa atd atd atd...no proste si fakt myslim ze je to absolutni krawina.....
no ale jestli Vam to fakt vyslo tak to gratuluju ( musi to bejt dobrej pocit ho tam mit rano chycenyho jak kapra....
http://THCradio.net - největší kolekce na netu - ganja hry, videa, skiny, pozadí, screensavery a spousta dalšího volně ke stažení!
no já si udělám takový cedule kde bude napsaný něco v tom smyslu že to pěstujou skauti že to je technický konopí a že je to legální a že zničení se trestá pokutou...čorkaře to asi spíš rozesměje ale když na to narazí nějakej houbař nebo myslivec tak to nechá...